Stole iz Bora je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:Zadnji trzaj uhljupa Zvaljka je bilo organizovanje druzenja veterana nas i njih. Neko ce reci ..fino i lijepo.Znaci kuca gori a baba se ceslja!!!(nek se druze , njihova stvar , niko nema nista protiv) Trazi zvaljak zadnju slamku da ostane...da ga neko od nasih llegendi podrzi na skupstini...eee , zvaljo zvaljavi , toga nema vise!!! Mi imamo preci problem a to je otjerati stoku u likovima njih 3-4 ce, konsolidovati redove pod upravom gdina Rizvanovica koji je neku noc u Evropi najavio neke fakat radikalne rezove u klubu...i krenuti u osvajanje barem 2 mjesta na kraju sampionata (iako i 3 nije lose obzirom sta nas je sve snaslo.
Znaci ...zohari i jadovi OUT i onda sve ovo ostalo. Tada nek se druze kolko hoce i ispijaju himber
Zar ti nisi prije mjesec dana rekao da ce se Zijad Blekic vratiti u klub poslije ove skupstine, na mjesto sa kojeg je otisao poslije onog belaja? I da ce do skupstine podjeliti neke pare igracima a odmah poslije skupstine jos para. Cini mi se da si pisao da su to "provjerene informacije". Otkud sad Rizvanovic?
Pitam ozbiljno, bez provociranja i nadam se ozbiljnom odgovoru.
Jesam , ja sam postao da (ne da ce se vratiti) nego da postoji mogucnost da povuce ostavku. Ovo je bilo u dogovoru sa BP ali on nije htio da to uradi. Vise ljudi je sa njim pricalo ali ostalo je tako ..nije povukao ostavku.
Tada sam znao da se Hame prodaje 100%..ali je par dana kasnije zapelo sa obestecenjem. FCS je trazilo 180 000 eura a koreanci su rekli , moze ali u ratama.Cini mi se da je u pitanju bilo 5 rata. Tada su postavili uslov ,moze se reci kao prijedlog kako da se brzo zavrsi transfer. Trazili su da se cijena spusti sto su ovi iz FCS pristali ali da se transfer isplati u jednom komadu. Tako je i postignut dogovor na 140 000 eura ali placanje u citavom iznosu. Citav tok tih pregovora je prolongirao ono sto sam napisao (da ce do skupstine dobiti po platu i po a u januaru jos po platu i po). Mislili su da ce do skupstine sve biti gotovo i da ce lova leci na racun. Tako da ce sada poslije skupstine tj odmah poslije nove god dobiti po dvije plate. Ostaju im duzni jos 2 plate za 2010. Kako sam saznao , ako Rizvanovic ispostuje 10 % onoga sto je pricao o finansijama (neki sponzori ali sad zasad nije vazno koji) igraci bi u novu polusezonu mogli uci sa prilicno punijim djepovima.
Jos nije gotovo za Rizvanovica pogotovo kada se daju izjave za stampu i TV ali je skoro potpuno izvjesno da ce on biti novi predsjednik kluba. Iako ne treba zanemariti ni poziciju prof Talovica koji ima dosta prijatelja u nasem klubu. Ipak , preovladava misljene da je je Rizvanovic u ovoj situaciji puno bolji tj finansijski potkovaniji kandidat
Pozz Stole