FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 22 dec 2010, 16:50

Sa tobom imam uvijek posebnu spiku jer me lozi tvoj bedz sigme.
Jarane jos se ne mozete dogovoriti sta je istina. Tako je uvijek sa vama. Samo vi govorite istinu i niko vise. Sve je zavjera a cini mi se da si bas ti postiro prije odprilike mjesec dana kada si naveo koliko ste puta bili predmet gasenja rezima ....FBI...CIA..Fidela Kastra i ostalih botova.Covjek cisto da zaplace kada vidi kao kukate i kako ste bili uvijek u nakoj opoziciji pa cak i onda kada vam je Brankovic predsjednik kluba ili Behmen itd itd. Samo LAZ i uvijeek LAZ sa vase strane.Sad se ne mozete dogovoriti cija ce laz (piletova ili tvoja ili XY) biti svima nama istina. Tako da me licno libo taki ali svi stariji sa kojima sam pricao (oko 75 god ima svaki) mi je potvrdio ovo sto je pile postirao. sad se obrusavate na njega a covjek vam ISTINU U LICE REKO. Mozes kakiti i ovo i ono ali je cinjenica da su vas odmah 46 htjeli shebati totalno jer ste izdali njihove ideale. Da je drugacije tj da ste ostali vjerni idealima vasih osnivaca bili bi nesto kao C Zvezda..beton betona. IOvako igrali ste neku ligu ili (nevazno) prijateljske tekme u tadasnjoj ndh i ovi vam kajlu 46 opalili.
Sve ovo nikad ne bi doslo na red za spiku da umobolnici tipa nikad izvini i sl u svakom postu spominju udbaski klub i tako te budalastine.
Koliko sam vidio tebi je statistika jaca strana i time bi se trebo nastaviti baviti :D

Vaud
Kontakt:

Post Postao/la Vaud » 22 dec 2010, 18:04

Ovo ja zovem zakucavanjem!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 dec 2010, 19:41

Nova uprava:

Amir Rizvanović, Edis Kusturica, Mensud Bašić, Munir Talović, Dževad Bećirević, Damir Hadžić, Bakir Hadžiomerović, Fuad Muzurović, , Agim Nikolić, te jedan član Hordi.

Sta ovaj radi ovdje ?

ps. Opet ovi o udbi , hrenovkama , krmetnjaku , vaginama...
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 22 dec 2010, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 22 dec 2010, 19:46

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nova uprava:

Amir Rizvanović, Edis Kusturica, Mensud Bašić, Munir Talović, Dževad Bećirević, Damir Hadžić, Bakir Hadžiomerović, Fuad Muzurović, , Agim Nikolić, te jedan član Hordi.

Sta ovaj radi ovdje ?
Nije on los,vjerovatno ce vam biti zaduzen za odnose sa javnoscu kao prije Mijovic,koje Edis Kusturica i sta radi ne provociram stvarno ne znam lika.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Niko
Kontakt:

Post Postao/la Niko » 22 dec 2010, 22:06

slika

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 dec 2010, 23:15

dino lj je napisao/la:

Sta ovaj radi ovdje ?
Nije on los,vjerovatno ce vam biti zaduzen za odnose sa javnoscu kao prije Mijovic,koje Edis Kusturica i sta radi ne provociram stvarno ne znam lika.
To su ovi Rizvanovicevi :) ovaj Kusturica je isto iz Vakufske banke
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 dec 2010, 08:53

miky_hz je napisao/la:
dino lj je napisao/la:

Sta ovaj radi ovdje ?
To su ovi Rizvanovicevi :) ovaj Kusturica je isto iz Vakufske banke
odkud ovo kad je skupstina tek za 6 dana.
Jel ovo MOS radio

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 dec 2010, 10:48

Zadnji trzaj uhljupa Zvaljka je bilo organizovanje druzenja veterana nas i njih. Neko ce reci ..fino i lijepo.Znaci kuca gori a baba se ceslja!!!(nek se druze , njihova stvar , niko nema nista protiv) Trazi zvaljak zadnju slamku da ostane...da ga neko od nasih llegendi podrzi na skupstini...eee , zvaljo zvaljavi , toga nema vise!!! Mi imamo preci problem a to je otjerati stoku u likovima njih 3-4 ce, konsolidovati redove pod upravom gdina Rizvanovica koji je neku noc u Evropi najavio neke fakat radikalne rezove u klubu...i krenuti u osvajanje barem 2 mjesta na kraju sampionata (iako i 3 nije lose obzirom sta nas je sve snaslo.
Znaci ...zohari i jadovi OUT i onda sve ovo ostalo. Tada nek se druze kolko hoce i ispijaju himber

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 dec 2010, 11:36

FCS-FCS je napisao/la:Zadnji trzaj uhljupa Zvaljka je bilo organizovanje druzenja veterana nas i njih. Neko ce reci ..fino i lijepo.Znaci kuca gori a baba se ceslja!!!(nek se druze , njihova stvar , niko nema nista protiv) Trazi zvaljak zadnju slamku da ostane...da ga neko od nasih llegendi podrzi na skupstini...eee , zvaljo zvaljavi , toga nema vise!!! Mi imamo preci problem a to je otjerati stoku u likovima njih 3-4 ce, konsolidovati redove pod upravom gdina Rizvanovica koji je neku noc u Evropi najavio neke fakat radikalne rezove u klubu...i krenuti u osvajanje barem 2 mjesta na kraju sampionata (iako i 3 nije lose obzirom sta nas je sve snaslo.
Znaci ...zohari i jadovi OUT i onda sve ovo ostalo. Tada nek se druze kolko hoce i ispijaju himber
Zar ti nisi prije mjesec dana rekao da ce se Zijad Blekic vratiti u klub poslije ove skupstine, na mjesto sa kojeg je otisao poslije onog belaja? I da ce do skupstine podjeliti neke pare igracima a odmah poslije skupstine jos para. Cini mi se da si pisao da su to "provjerene informacije". Otkud sad Rizvanovic?
Pitam ozbiljno, bez provociranja i nadam se ozbiljnom odgovoru.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 dec 2010, 14:58

Mozemo napokon malo odahnuti ... Baljak kompanija otjerana iz kluba ! :mrgreen: Sta ce nam donijeti nova uprava ostaje da vidimo :)

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 23 dec 2010, 15:21

HZ_ilidzaa je napisao/la:Mozemo napokon malo odahnuti ... Baljak kompanija otjerana iz kluba ! :mrgreen: Sta ce nam donijeti nova uprava ostaje da vidimo :)

Odakle info?????

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 dec 2010, 16:59

Silkoni je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Mozemo napokon malo odahnuti ... Baljak kompanija otjerana iz kluba ! :mrgreen: Sta ce nam donijeti nova uprava ostaje da vidimo :)

Odakle info?????
Od BPrijatelja. 99% je tako !!!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 23 dec 2010, 17:37

doso Bakir u klub da pokupi materijala za 60 minuta :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 dec 2010, 19:55

Stole iz Bora je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Zadnji trzaj uhljupa Zvaljka je bilo organizovanje druzenja veterana nas i njih. Neko ce reci ..fino i lijepo.Znaci kuca gori a baba se ceslja!!!(nek se druze , njihova stvar , niko nema nista protiv) Trazi zvaljak zadnju slamku da ostane...da ga neko od nasih llegendi podrzi na skupstini...eee , zvaljo zvaljavi , toga nema vise!!! Mi imamo preci problem a to je otjerati stoku u likovima njih 3-4 ce, konsolidovati redove pod upravom gdina Rizvanovica koji je neku noc u Evropi najavio neke fakat radikalne rezove u klubu...i krenuti u osvajanje barem 2 mjesta na kraju sampionata (iako i 3 nije lose obzirom sta nas je sve snaslo.
Zar ti nisi prije mjesec dana rekao da ce se Zijad Blekic vratiti u klub poslije ove skupstine, na mjesto sa kojeg je otisao poslije onog belaja? I da ce do skupstine podjeliti neke pare igracima a odmah poslije skupstine jos para. Cini mi se da si pisao da su to "provjerene informacije". Otkud sad Rizvanovic?
Pitam ozbiljno, bez provociranja i nadam se ozbiljnom odgovoru.
Jesam , ja sam postao da (ne da ce se vratiti) nego da postoji mogucnost da povuce ostavku. Ovo je bilo u dogovoru sa BP ali on nije htio da to uradi. Vise ljudi je sa njim pricalo ali ostalo je tako ..nije povukao ostavku.
Tada sam znao da se Hame prodaje 100%..ali je par dana kasnije zapelo sa obestecenjem. FCS je trazilo 180 000 eura a koreanci su rekli , moze ali u ratama.Cini mi se da je u pitanju bilo 5 rata. Tada su postavili uslov ,moze se reci kao prijedlog kako da se brzo zavrsi transfer. Trazili su da se cijena spusti sto su ovi iz FCS pristali ali da se transfer isplati u jednom komadu. Tako je i postignut dogovor na 140 000 eura ali placanje u citavom iznosu. Citav tok tih pregovora je prolongirao ono sto sam napisao (da ce do skupstine dobiti po platu i po a u januaru jos po platu i po). Mislili su da ce do skupstine sve biti gotovo i da ce lova leci na racun. Tako da ce sada poslije skupstine tj odmah poslije nove god dobiti po dvije plate. Ostaju im duzni jos 2 plate za 2010. Kako sam saznao , ako Rizvanovic ispostuje 10 % onoga sto je pricao o finansijama (neki sponzori ali sad zasad nije vazno koji) igraci bi u novu polusezonu mogli uci sa prilicno punijim djepovima.
Jos nije gotovo za Rizvanovica pogotovo kada se daju izjave za stampu i TV ali je skoro potpuno izvjesno da ce on biti novi predsjednik kluba. Iako ne treba zanemariti ni poziciju prof Talovica koji ima dosta prijatelja u nasem klubu. Ipak , preovladava misljene da je je Rizvanovic u ovoj situaciji puno bolji tj finansijski potkovaniji kandidat
Pozz Stole :)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 dec 2010, 01:08

Nemojte tako , sazalite se malo... Manijak ne moze biti svak :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 24 dec 2010, 11:26

Braco PITARI i HZ
Rece mi jedan sportski komentator sinoc da postoje neke sanse da se odigra prijateljska tekma na AFH sa ex sampionom evrope i svijeta. Nista nije sigurno ali odmah poslije praznika pocinju pregovori-dogovori.Do sada su neke note i razmjenjene.
Obzirom na male troskove (mogu doci , odigrati i u istom danu se vratiti..jer je razdaljina 350 km) na AFH se moze u prvoj rep pauzi ocekivati C. ZVEZDA. Mislim da je prva rep pauza u martu ili aprilu !!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 24 dec 2010, 12:31

Dokle mislite pisati ova pisma,koje niti jedan pametan čovjek neće pročitati.

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 24 dec 2010, 13:42

Nego daj te ljudi nesto malo konkretnije, ide li se organizovano na turnir sutra, u koliko je prva tekma i tako to, dosta vise prepucavanja!
na sjeveru uvijek spica

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 dec 2010, 14:19

Sarajevo-Budva 1-5
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 25 dec 2010, 16:43

padobranac1978 je napisao/la:Sarajevo-Budva 1-5
malo je ovaj rez bolji od seljo-bosna 1- 12

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, fks74, JavierBosnia, Rule_hz, Tarapi i 78 gostiju.