Svaka cast za golove to mu niko ne moze osporit, ali u igri je katastrofalan mislim da nam treba bolje desno krilo.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 nov 2020, 12:22Sto to? 5 golova 1 asistencija, drugi strijelac ekipe, par bitnih golova je dao?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Bolje desno krilo je poželjno naravno, kao i obično u fudbalu, ali je totalna budalaština da je dečko katastrofalan, pišeš gluposti.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Bas je ove godine ono sto nikad nije bio, okomit, puca, trudi se, nije klasicno brzo krilo kao Fanimo ili Zakaric, ali ima potez i valjda je shvatio ove godine da mora biti konkretniji i direktniji i to mu je donijelo 5 golova, a i asistencija protiv Zeljeznicara je remek djelo i tu utakmicu je bas pravio djecu Milicevicu.
Sigurno vrijedi ostanka, a sto se konkurencije tice, to da, trebat ce nam makar isto kvalitetno krilo kao on.
Sigurno vrijedi ostanka, a sto se konkurencije tice, to da, trebat ce nam makar isto kvalitetno krilo kao on.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Demba nije nikad šmekao Obrena. Kad je davao i u pripremama bilo je neka da počne prvenstvo. 
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Djelimično imam isto mišljenje o Cviji kao i Demba.
Ne mislim baš da je katastrofalan, ali da nam treba bolje krilo - definitivno treba. Volio bih da ostane dio ekipe i dalje, konkurencije nikad dosta
Ne mislim baš da je katastrofalan, ali da nam treba bolje krilo - definitivno treba. Volio bih da ostane dio ekipe i dalje, konkurencije nikad dosta
Forzza Velez
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Bolje krilo ćeš plaćati 10k mjesečno jer malo koje krilo kod nas može da probija 1 na 1 a uz to da radi pozadi kao Obren. Nemam ništa protiv pojačanja, ali malo sagledajmo naše financijske mogućnosti kao i prioritete. 
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Pa to svakako, pričamo o budućnosti i toj nekoj borbi za europu i tituluRacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 nov 2020, 15:17Bolje krilo ćeš plaćati 10k mjesečno jer malo koje krilo kod nas može da probija 1 na 1 a uz to da radi pozadi kao Obren. Nemam ništa protiv pojačanja, ali malo sagledajmo naše financijske mogućnosti kao i prioritete.![]()
Forzza Velez
Ma vidite, ovdje pricamo o pravcu u kojem klub treba da ide. Dario je po prirodi desni bek, i ove sezone je mene zadovoljio iako je uglavnom igrao po lijevoj strani.
Prodati solidnog beka , koji sa klupe moze igrati na obje strane je suludo.
Dalje, Dino je takodje pozeljan sa klupe, a u nekim varijantama i u prvom sastavu. Po meni, trenutnu prednost u veznom redu imaju Prses, Radovac i Zeljkovic.
Doveli smo Andjusica koji je odmah izbacio Edu iz prvog sastava.
Cvijanovic je odlican ove sezone, i od njega ocekujem da jos napreduje. Po meni su Ovcina i Behram solidne zamjene, nista više, a mi , ako zelimo Evropu i nesto vise, onda mislim da nam trebaju igraci koji ce odskakati od ovakvih igraca.
Spomenuo sam Maneva misleci da nam treba igrac takvog kalibra.
Ako smo uspjeli dovesti Radovića ( koji je po meni uz Radovca i Maneva najbolji posao uprave dosad), onda mozemo dovesti igrace tipa Bradonjić, Nukić, Efendić, Krpić...e to bi vec bila ekipa za visoke domete!
Prodati solidnog beka , koji sa klupe moze igrati na obje strane je suludo.
Dalje, Dino je takodje pozeljan sa klupe, a u nekim varijantama i u prvom sastavu. Po meni, trenutnu prednost u veznom redu imaju Prses, Radovac i Zeljkovic.
Doveli smo Andjusica koji je odmah izbacio Edu iz prvog sastava.
Cvijanovic je odlican ove sezone, i od njega ocekujem da jos napreduje. Po meni su Ovcina i Behram solidne zamjene, nista više, a mi , ako zelimo Evropu i nesto vise, onda mislim da nam trebaju igraci koji ce odskakati od ovakvih igraca.
Spomenuo sam Maneva misleci da nam treba igrac takvog kalibra.
Ako smo uspjeli dovesti Radovića ( koji je po meni uz Radovca i Maneva najbolji posao uprave dosad), onda mozemo dovesti igrace tipa Bradonjić, Nukić, Efendić, Krpić...e to bi vec bila ekipa za visoke domete!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
U subotu bi mogli gledati Kjosevskog na golu, ne znam u kakvoj je formi i stanju. Nadam se u dobrom, jer je doveden sigurno da pojača konkurenciju..
Kakvo vi imate mišljenje o njemu, ja stvarno imam nedefinisano..
Kakvo vi imate mišljenje o njemu, ja stvarno imam nedefinisano..
Ti si naša ljubav jedina!
Samir Zeljkovic pozitivan na COVID!
Utakmica protiv Krupe za tacno 10 dana.
Ukoliko nebude Samira, a znamo da nemozemo racunati ni na Radovca..bit cemo bas oslabljeni.
Nekako smo uvjek oslabljeni protiv slabijih ekipa.
Utakmica protiv Krupe za tacno 10 dana.
Ukoliko nebude Samira, a znamo da nemozemo racunati ni na Radovca..bit cemo bas oslabljeni.
Nekako smo uvjek oslabljeni protiv slabijih ekipa.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Jucer se testiralo, mislim da ce Samke moci igrati protiv Krupe.
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Samiru brz oporavak. E sad pitanje je dal se zarazio dok je bio sa nama il se zarazio za ovaj period dok je bio s repkom. Ne znam dal su se trabali svi testirati kad su dolazili na okupljanje il im je ovo bilo prvo testiranje. A nama bez Radovca i Zeljkovića će biti zajebano. Već vidim Zvonu od prve minute.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑12 nov 2020, 17:47Samiru brz oporavak. E sad pitanje je dal se zarazio dok je bio sa nama il se zarazio za ovaj period dok je bio s repkom. Ne znam dal su se trabali svi testirati kad su dolazili na okupljanje il im je ovo bilo prvo testiranje. A nama bez Radovca i Zeljkovića će biti zajebano. Već vidim Zvonu od prve minute.
Samir se testirao kada je posao iz Mostara i bio je negativan.
Samir se tesitrao za repku cetiri dana poslije i bio je pozitivan.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Sinoc je napustio hotel, on nema koronu nego je bio u sobi sa Ajdinom Hasicem pa je morao u obaveznu izolaciju.
Trebao bi igrati protiv Krupe
Trebao bi igrati protiv Krupe
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Hvala ti na informaciji.fudbalfudbal je napisao/la: ↑12 nov 2020, 17:50Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑12 nov 2020, 17:47Samiru brz oporavak. E sad pitanje je dal se zarazio dok je bio sa nama il se zarazio za ovaj period dok je bio s repkom. Ne znam dal su se trabali svi testirati kad su dolazili na okupljanje il im je ovo bilo prvo testiranje. A nama bez Radovca i Zeljkovića će biti zajebano. Već vidim Zvonu od prve minute.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Procitaj iznad mislim cak evo da i nije pozitivan vec je Hasic a on bio sa njim u sobi..Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑12 nov 2020, 18:00Hvala ti na informaciji.fudbalfudbal je napisao/la: ↑12 nov 2020, 17:50Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑12 nov 2020, 17:47Samiru brz oporavak. E sad pitanje je dal se zarazio dok je bio sa nama il se zarazio za ovaj period dok je bio s repkom. Ne znam dal su se trabali svi testirati kad su dolazili na okupljanje il im je ovo bilo prvo testiranje. A nama bez Radovca i Zeljkovića će biti zajebano. Već vidim Zvonu od prve minute.
U vrijeme korone ove reprezentativne pauze su najveće zlo koje su se mogle desiti, de pomjeri datum, de igraj na neutralnom terenu, de izbacuj igrače iz reprezentacije, još cirkus sa Vidom jučer
Stvarno neodgovorno od strane UEFA-e, bez obzira je li ili nije Zeljković pozitivan
Stvarno neodgovorno od strane UEFA-e, bez obzira je li ili nije Zeljković pozitivan
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Zeljkovic se testirao u Mostaru pred polazak i bio je negativan pred utakmicu sa Iranom je ponovo testiran i tu je bio pozitivan.
Chesmedziev i Behram poceli trenirat.
Chesmedziev i Behram poceli trenirat.
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.