12 novembra protiv Estonije kući i 15 novembra protiv Rusije takođe kući.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Večeras u 20h idemo po treću pobjedu aBd.
I Melisa se konačno vratila, plus ona Mišeljić je tu koja je takođe odlična igračica. Par imena ne razumijem, ali nisam ja taj koji poziva.
I Melisa se konačno vratila, plus ona Mišeljić je tu koja je takođe odlična igračica. Par imena ne razumijem, ali nisam ja taj koji poziva.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Zar je moguće, da nisu obezbjedili premosTracy3McGrady je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:56Večeras u 20h idemo po treću pobjedu aBd.

Sad sam htio da pitam dal i ovu kao fudbalsku repstaciju možemo samo na Nova BH pratiti?Jadnimi je napisao/la: ↑12 nov 2020, 16:09Zar je moguće, da nisu obezbjedili premosTracy3McGrady je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:56Večeras u 20h idemo po treću pobjedu aBd.
I Melisa se konačno vratila, plus ona Mišeljić je tu koja je takođe odlična igračica. Par imena ne razumijem, ali nisam ja taj koji poziva.![]()
Ili ovo možda niko i ne prenosi

Edit: evo vidjeh na starom dobrom teletekstu da pise da BHT prenosi utakmicu večeras, cak i duel Švicarske i Rusije prije nas
Ma i mene je zbunilo što na Rezultatima nije pisalo da ima prenos, Ruskinje poderaše Švicarsku, Onaj im centar kao Razijamirsad993 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 16:20Sad sam htio da pitam dal i ovu kao fudbalsku repstaciju možemo samo na Nova BH pratiti?Jadnimi je napisao/la: ↑12 nov 2020, 16:09Zar je moguće, da nisu obezbjedili premosTracy3McGrady je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:56Večeras u 20h idemo po treću pobjedu aBd.
I Melisa se konačno vratila, plus ona Mišeljić je tu koja je takođe odlična igračica. Par imena ne razumijem, ali nisam ja taj koji poziva.![]()
Ili ovo možda niko i ne prenosi
Edit: evo vidjeh na starom dobrom teletekstu da pise da BHT prenosi utakmicu večeras, cak i duel Švicarske i Rusije prije nas
Vlado Majer zaražen, zato imamo veličanstvenu priliku slušati Velida Spahu u košarci

Sretno

Sretno

Koliko je ova crnkinja veca od ovih drugih 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Durant svegami
Ima li Jones pravo nastupa za mušku reprezentaciju?
-
- Kontakt:
Dobra ova dvorana pravo u Hillsu , mjera .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Kako se zvala ona cura sto je prije godinu dvije dominirala u juniorskoj repci na prvenstvu u Sarajevu, gdje je ona ovdje, onako punija cura jel Zubac ili kako se prezivala jel Ghuraba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ovo ona u hotelu Hills?
odlicna i melisa
-
- Kontakt:
Beton je , igrao sam par termina .
Hotel Hills je baš pogodio sa njom , sve košarke i rukometne selekcije ne moraju izlaziti iz hotela , dodaj wellnes i bazen Terme , odlični uslovi .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Zubac se zavadila sa savezom, bilo je nedavno prepucavanja po medijimalegenda reala je napisao/la: ↑12 nov 2020, 20:43Kako se zvala ona cura sto je prije godinu dvije dominirala u juniorskoj repci na prvenstvu u Sarajevu, gdje je ona ovdje, onako punija cura jel Zubac ili kako se prezivala jel Ghuraba
nema potpisa
-
- Kontakt:
Niđe na portalu da se prati utakmica , nek ima komentar od Velkoskog yebo im on mater svima u redakciji...
Od najboljeg do najdebilnijeg portala...
Od najboljeg do najdebilnijeg portala...
- legenda reala
- Kontakt:
Ova reprezentacija je mislim najslabija na selektorskoj poziciji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
On vjerovatno misli na mlađu sestru koja je dominirala. Nikolića nikad nije dominirala.Admir_Sa je napisao/la: ↑12 nov 2020, 20:53Zubac se zavadila sa savezom, bilo je nedavno prepucavanja po medijimalegenda reala je napisao/la: ↑12 nov 2020, 20:43Kako se zvala ona cura sto je prije godinu dvije dominirala u juniorskoj repci na prvenstvu u Sarajevu, gdje je ona ovdje, onako punija cura jel Zubac ili kako se prezivala jel Ghuraba
Možda nam je ovo najbolja selekcija u svim sportovima. Ne vidim kompletniju repku od ove.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Zasto ovako malo koristi Brcaninovic?
Zna li neko sta se desava sa jednom iz Hercegovine prije par godina na nekom omladinskom prvenstvu je igrala dosta dobro a bila je mladja od svih 2-3 godine kako njena karijera ide
Našao sam Ksenija Mitric zna li neko gdje igra i kako
Zna li neko sta se desava sa jednom iz Hercegovine prije par godina na nekom omladinskom prvenstvu je igrala dosta dobro a bila je mladja od svih 2-3 godine kako njena karijera ide
Našao sam Ksenija Mitric zna li neko gdje igra i kako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.