Rahmanovic je univerzalan, treba mu Pjanić odma 10ku dati uz kapitensku traku cuo sam da ima Celsi interes...feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:14Pomijesio si pozicije na terenu malo al haj nema veze..tebi je vezni vezi nema tu ofanziva defanziva centralni
Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Rahmanović
Ma nigdje veze. Pokušavaju sa nekakvim sarkazmom, a ne ide. 90% nas koji smo rekli da treba biti pozvan je reklo da moze poslužiti sa klupe, ništa više.feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:14Pomijesio si pozicije na terenu malo al haj nema veze..tebi je vezni vezi nema tu ofanziva defanziva centralni
- feniksptica
- Kontakt:
Ti si druze zadojen mrznjom i time da nekog ponizavas i vrijedjas i omalozavas. A sam za sebe pises da te se ne vrijedja jer si protjera odvade i volis Bosnu a onda te ljude iz Bosne ti ponizavas..jesi l svejstan da si petolicanHarise je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:16Rahmanovic je univerzalan, treba mu Pjanić odma 10ku dati uz kapitensku traku cuo sam da ima Celsi interes...feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:14Pomijesio si pozicije na terenu malo al haj nema veze..tebi je vezni vezi nema tu ofanziva defanziva centralni
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gdje si go.vnar sa Kanadi nisam tebe prepozno ?belosevic28 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:16Dises li perac guzova?![]()
Btw, Rahman perfektan, da je vise ovakvih mudonja![]()
-
- Kontakt:
Kome ovdje ponizavam, govorim istinu!feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:18Ti si druze zadojen mrznjom i time da nekog ponizavas i vrijedjas i omalozavas. A sam za sebe pises da te se ne vrijedja jer si protjera odvade i volis Bosnu a onda te ljude iz Bosne ti ponizavas..jesi l svejstan da si petolicanHarise je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:16Rahmanovic je univerzalan, treba mu Pjanić odma 10ku dati uz kapitensku traku cuo sam da ima Celsi interes...feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:14
Pomijesio si pozicije na terenu malo al haj nema veze..tebi je vezni vezi nema tu ofanziva defanziva centralni

-
- Kontakt:
Koji bolesnik, i onda se cude sto ovakvi zapucaju u sred evropske metropole, brukajuci ne sebe (jer su oni izgubljeni) nego svoju naciju, pretke, vjeru, porijeklo... Mora puknut ko kokica kad je bolesno i isfrustrirano !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- feniksptica
- Kontakt:
Pa i mi tebi govorimo istinu onda i nemoj se nac uvijredjen. Jer kad pljujes i vrijedjas bude spreman primit slicne kritike.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nek reprezentacija izgubi 6-0, samo da Tatar/Rahmanović dobiju 45 minuta
Razmišljanje velikog dijela navijača Sarajeva. E pa nećete nikog prodat, nit se đe plasirat, jer ste NULE!
Razmišljanje velikog dijela navijača Sarajeva. E pa nećete nikog prodat, nit se đe plasirat, jer ste NULE!

Oprostibelosevic28 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:23Koji bolesnik, i onda se cude sto ovakvi zapucaju u sred evropske metropole, brukajuci ne sebe (jer su oni izgubljeni) nego svoju naciju, pretke, vjeru, porijeklo... Mora puknut ko kokica kad je bolesno i isfrustrirano !

- feniksptica
- Kontakt:
Opet on potencira jedan post. A ja mogu nac 10001 gdje se pljuje RAhmanovic za lose igre repke prije nego i sto je odigro ijednu. I gdje se nakon sto 15 igraca odigra losu utakmicu samo on psuje. Malo je licemjerno al nema veze na to se zazmirit. A to nije pisano od jedne osobe a ovo jest
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta je bolan kome ovdje pljuvam i vrijedam, nisam vala onaj igrac iz Budunost Podgorice?feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:23Pa i mi tebi govorimo istinu onda i nemoj se nac uvijredjen. Jer kad pljujes i vrijedjas bude spreman primit slicne kritike.
-
- Kontakt:
Nemam ti ja sta oprastati, nit se ti meni izvinjavati. Gledaj da pomognes sebi, oslobodi se mrznje... Puknut ces ko kokica pa skratit tole, "produzit" bradu, i zarafalat... Pa kukala nam majka.
Lako 'covjek' bez dostojanstva, porijekla, zanimanja, prijatelja...ode u radikale.
Bog nek ti oprosti, @belosevic nema za sta 🗡
Lako 'covjek' bez dostojanstva, porijekla, zanimanja, prijatelja...ode u radikale.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa poceo si ga vrijedjat i omalozavat prije nego je i poeo igrat i prije engo mu dana sansa. Po nekom automatizmu. KAd vrijedjas neciji ucinak prije nego je isti ostvaren kako to nazvati ?Harise je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:29Sta je bolan kome ovdje pljuvam i vrijedam, nisam vala onaj igrac iz Budunost Podgorice?feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:23Pa i mi tebi govorimo istinu onda i nemoj se nac uvijredjen. Jer kad pljujes i vrijedjas bude spreman primit slicne kritike.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nemogu vjerovati sta ovdje pišešbelosevic28 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:29Nemam ti ja sta oprastati, nit se ti meni izvinjavati. Gledaj da pomognes sebi, oslobodi se mrznje... Puknut ces ko kokica pa skratit tole, "produzit" bradu, i zarafalat... Pa kukala nam majka.

Ima li ono s pranjem guzice? Niste dugo.
Za razliku od vas ljudskih nula, Haris vas ne vrijeđa na ličnoj osnovi, nego vaš amaterski klub i igrače.

Za razliku od vas ljudskih nula, Haris vas ne vrijeđa na ličnoj osnovi, nego vaš amaterski klub i igrače.
-
- Kontakt:
Da bi nekoga vrijedjao moras krenuti od sebe. Zar mislis da je ono u stanju nekoga vrijedjati, i da se neko prima na to hahaha Pa ono ne zna recenice sastaviti 
Opet nemogu vjerovati sta ovdje pišeš pa nikad prestat višebelosevic28 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:33Da bi nekoga vrijedjao moras krenuti od sebe. Zar mislis da je ono u stanju nekoga vrijedjati, i da se neko prima na to hahaha Pa ono ne zna recenice sastaviti![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Kakve veze ima pranje guzica. Mislis da mi u Bosni u bolnicama imamo neki sistem gdje nepokretni to mogu sami..
Nema to veze s time. Nego se ovdje vidi patoloska mrznja prema necemu i prije nego je to neko mozda i zasluzio. I to samo na osnovu mjesta iz kojeg dolazi. A dolazi iz Bosne. A kazes da volis Bosnu. ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ne mozes ti to razumjeti, objasnio sam gore sto. Ako ne kontas pisat cu tvojim jezikom: hariZa krizirati dis sisn.
Nadji zanimanje sebi hariZo, nemoj hejtat, pukne covjek mlad. Pomozi sebi, yebo forum, on trpi sve
Nadji zanimanje sebi hariZo, nemoj hejtat, pukne covjek mlad. Pomozi sebi, yebo forum, on trpi sve
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Tihi i 26 gostiju.