FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

obannon
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la obannon » 23 avg 2008, 15:26

Kao sto je i najavljivano sajt je dobio novi dizajn. Meni je iskreno prosli bio boljei, bar prvi utisci
Sve u svemu najbolje ce biti kad se tim uigra i onda nam nece niko moci nista
Bar se u klubu nesta radi, jos koje pojacanje i bice tio sasvim solidna ekipa
- " $...

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 23 avg 2008, 15:26

ma treba tebi jednu bananu spucati, pa idi na forum Zvijezde i tamo prosipaj svoj patriotizam, ali bojim se kad skontaju da si iz Bijeljine da ces i tamo ban dobiti...:)...Ovo je Bosna
...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 23 avg 2008, 15:29

obannon, kasap - 7 dana
Tema ide po kljuc :ugeek:
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 31 avg 2008, 15:45

Bruka na šta je Zvezda spala da gubi od nekog tamo Apoela
UPRAVA NAPOLJE
Ajd hvala bogu pa odose Toplica i Bunja i sadasnji upravni odbor.
Sad da li Dzajic treba da se vrati neznam, a i Miskoic mi je sumljiv
Podršku dajem Iliji Ivicu na mjestu sportskog direktora

Od 15-stak ovogodisnjih pojačanja ni 4-5 ne zaslužuju Zvezdin dres
U P R A V A N A P O L J E
- " $...

PeppermintParkRanger
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintParkRanger » 31 avg 2008, 17:01

srali ste protiv Dzaje non stop, kako je ovo kako je ono, a evo vam sad ti novi velepatrioti koji lafo nisu lopovi, a sadasnja politicka scene ih je izbacila. Dzaja je ipaj Dzaja, i nikad mu necu zaboraviti sto je slao velike pare FKS u najgorim danima rata, da se moze ici na pripreme po turskoj i njemackoj.
-HZ-

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 avg 2008, 19:06

A jest onaj Javor dobar... :mrgreen:

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 31 avg 2008, 20:52

adnan24 je napisao/la:A jest onaj Javor dobar... :mrgreen:
uuuuuuu bruka,bice svega
slika
"Svi igrači prolaze, i treneri i članovi uprave, samo SEVER ostaje Zvezdu čuva, nema nikad izdaje".
- " $...

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 31 avg 2008, 23:28

PeppermintParkRanger je napisao/la:srali ste protiv Dzaje non stop, kako je ovo kako je ono, a evo vam sad ti novi velepatrioti koji lafo nisu lopovi, a sadasnja politicka scene ih je izbacila. Dzaja je ipaj Dzaja, i nikad mu necu zaboraviti sto je slao velike pare FKS u najgorim danima rata, da se moze ici na pripreme po turskoj i njemackoj.
PPR, mozes li mi nesto vise o ovome reci?
Iskreno, ja za ovo prvi put cujem.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 sep 2008, 10:11

al dere javor neki sve redom i na zvezdu se kaze okomio :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 02 sep 2008, 20:14

I Filip Cepter hoće Zvezdu
Vladimiru Jugoviću na sednici Upravnog odbora Crvene zvezde ponuđena je predsednička fotelja na „Marakani“, što znači da je Filip Cepter na pragu „Marakane“. Zanimljivo, sednici nije prisustvovao Marko Mišković, sin vlasnika „Delta holdinga“ Miroslava Miškovića.

Dragan Džajić će pomoći Crvenoj zvezdi da se izvuče iz duboke krize u ulozi savetnika. pošto bivši predsednik crveno-belih do juče nije dobio garantij da će mu biti omogućen nesmetan rad na oporavku kluba sa „Marakane“, to je njegov povratak odložen do Vanredne skupštine kluba.
Sednici su prisustvovali, između ostalih, potpredsednik Milan Tomić i članovi: Dragi Mićović, Vladica Popović, Momčilo Bajagić, Velibor Sovrović, Boban Radojičić i Miodrag Đorđević kao i predsednik nadzornog odbora Siniša Ćirić i finansijski rukovodilac Vera Mitin. To znači da su na tepetu bili svi aspekti rada rukovodećeg tima u proteklih devet meseci, koliko su bili u klubu.
- " $...

PeppermintParkRanger
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintParkRanger » 02 sep 2008, 20:42

faba je napisao/la:
PeppermintParkRanger je napisao/la:srali ste protiv Dzaje non stop, kako je ovo kako je ono, a evo vam sad ti novi velepatrioti koji lafo nisu lopovi, a sadasnja politicka scene ih je izbacila. Dzaja je ipaj Dzaja, i nikad mu necu zaboraviti sto je slao velike pare FKS u najgorim danima rata, da se moze ici na pripreme po turskoj i njemackoj.
PPR, mozes li mi nesto vise o ovome reci?
Iskreno, ja za ovo prvi put cujem.

pa istina ziva, dok je Dzaja bio, odlicne odnose FKS i CZ imali, i to jos vuce od 50ih 60-ih godina. Lik je u najgorim ratnim danima slao lovu sarajevu, trebalo imati muda iz beograda slati u 'balijsko' sarajevo. Bio i ostao covjek, a sad ga vukljare po zatvorima, dok neki novokomponovani, turbofolk generacija, kvazibiznismeni se prave vazni. Dzaja je napravio od CZ prvaka evrope, a sad ga svi pljuju. sramota

a sto se tice te love, direktno u ruke mirsi fazlagicu isle pare, u aktovkama, znaci cash lova, jer su svi racuni zvezde bili zaledjeni. Imam dosta tih informacija, al necu da ih po forumu pisem.
-HZ-

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 02 sep 2008, 20:53

dobro vam ide... :lol:
Ako ovako nastavite igracete u 3. ligi za koju godinu :lol: :lol: :lol: :lol:

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 04 sep 2008, 18:57

Zvezda dužna 8.000.000 evra!

A što je najgore Zvezdi duguju oko 4.000.000 evra, od transfera.
Jos pare nisu stigle za Tutorića, Jestrovića, Milovanovića, Andjelkovića, Bastu...
Nije mi jasno kakvi se to ugovori sklapaju.
U Turski "Kocaelispor" prodali prvo Andjelkovića, vide nedaju pare pa prodaju Tutorića, nedaju pare pa fino na kraju i Jestrovića ovi opet nedaju pare. Nije mi više ništa jasno
Čisto sumljam i da su do dan danas pristigle pare od Biševca, Žigića, Jankovića, Stojkovića.........., ko zna možda se čekaju pare i od transfera Perice Ognjenovića u Real i Gorana Drulića u Saragosu
E Zvezdo zvezdana
- " $...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 sep 2008, 20:50

Perica Ognjenovic.
Gdje je taj mladi decko, bice nesto od njega...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 04 sep 2008, 20:58

Ma kakav mladi decko. Sad je mator(31 god.), kako je otisao iz Reala propao skroz. Vise je mescini igrao amaterski. Zadnju sezonu proveo u Grckoj, kazu da nije lose odigrao.Bunjevcevic je htjeo da ga dovede ljetos ali sve je propalo, i mislim hvala bogu da jeste.
Ali dok je igrao u Zvezdi bio je igracina, ma bio je Bog al et............
- " $...

Fukare tz
Kontakt:

Post Postao/la Fukare tz » 04 sep 2008, 21:05

Opet ovaj obanon mijesa ekavicu i ijekavicu, kako nepismeno, tipicno bijeljinski ili beljinski :D
CRVENO CRNA JE BOJA MOJE KRVI!!! SLOBODA DO GROBA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 sep 2008, 21:13

obannon je napisao/la:Ma kakav mladi decko. Sad je mator(31 god.), kako je otisao iz Reala propao skroz. Vise je mescini igrao amaterski. Zadnju sezonu proveo u Grckoj, kazu da nije lose odigrao.Bunjevcevic je htjeo da ga dovede ljetos ali sve je propalo, i mislim hvala bogu da jeste.
Ali dok je igrao u Zvezdi bio je igracina, ma bio je Bog al et............
ma znam, malo sam se nasalio. propao je u Realu. Sad do cega je, jeli postao lijen posto je zaradio nesto para ili jednostavno nije imao slifa za moderan fudbal...
ali je tipicni primjer talenta koji obecava mnogo, pa onda odjednom nestadne.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 04 sep 2008, 21:30

Fukare tz je napisao/la:Opet ovaj obanon mijesa ekavicu i ijekavicu, kako nepismeno, tipicno bijeljinski ili beljinski :D
Nemjesam je ja namjerno. Pisem ijekavicom znam nekad da pomjesam i ekavicu jer sam studirao u Srb pa ostalo nesta. nisam namjrno, mada ako mislis na "decko"to tako pisem uvijek jer ruzno mi "djecko" ili "dijecko"(neznam drugacije, ako je to u pitanju.)
Pozdrav iz biJeljine, to za beljinu mislim............ jesam ja sarajlija al nemoj mi biJeljine dirat ;)
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 04 sep 2008, 22:05

MONDO: Zeman ide, stižu Ivić i trener
slika
Privremeno rukovodstvo FK Crvena zvezda održalo je u sredu odvojene sastanke sa trenerom Zdenjekom Zemanom i igračima.
MONDO nezvanično saznaje da je to bio prvi, ali i verovatno poslednji sastanak Tanasijevića i Zemana, jer bi u naredna 72 sata sponzori Crvene zvezde trebalo da pronadju "rupu" u ugovoru češkog trenera na osnovu koje bi bila prekinuta saradnja i izbegnuto plaćanje milion evra, koliko Čehu sleduje u slučaju otkaza.

"Pare uopšte nisu problem, već samo loši rezultati. Možemo da isplatimo Zemana ako dobije otkaz", rekao je Dan Tana u sredu na konferenciji za novinare.

Osim o treneru, privremeni čelnici Zvezde razmišljaju i o novom sportskom direktoru. U naredna tri dana, Ilija Ivić bi trebalo zvanično da kaže "da" Crvenoj zvezdi i da se useli u kancelariju na "Marakani", a njegovo prvo zaduženje biće angažovanje novog trenera.

To definitivno neće biti Siniša Mihajlović, koji je u četvrtak doputovao u Beograd.
"Gode mi priče, ali u ovom trenutku nije realno da budem trener Crvene zvezde. Želim još da napredujem u ovom poslu, da se usavršavam. Jednog dana voleo bih da budem trener Crvene zvezde, ali i selektor reprezentacije", rekao je Mihajlović za RTS.
Dodao je da je u Beograd došao da bodri reprezentaciju, jer je "veliki navijač srpskog tima" i da to uvek čini kada je u prilici.

Pored Mihajlovića, u četvrtak je na beogradski aerodrom sleteo i Dragan Džajić, a da li se bivši predsednik vraća u Crvenu zvezdu i u kom svojstvu biće poznato nakon vanredne Skupštine kluba koja bi trebalo da se održi u narednih 60 dana.
- " $...

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 05 sep 2008, 16:42

obanon kakve veze ima djecko ili dijecko kako si glup samo se kaze decko jbt glupana koji si ti glupan vidi se da navijas za zvezdu

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.