FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da prvi put od rata imamo fudbalera koji ce nastupiti na Evropskom prvenstvu 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- muhamedhulk
- Kontakt:
Rahman dobar, Tatar los.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Yebo repku, ne treba se tu trositi... nek cuvaju none za našu ljubav.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Potom je Čustović pohvalio neke igrače.
"Mladi Ćorluka je odigrao dosta dobru utakmicu, kao i Tatar i Rahmanović, ali bili smo bezopasni. Taj posjed nam nije donio neke šanse".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Igrali su Rahman i Tatar ali uopste nisam gledao utakmicu.
Skroz bezvezna repka u rangu Luksemburga.
Skroz bezvezna repka u rangu Luksemburga.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Tatar los. Stalo ga. Ocekivano. Nek ponudi nekakav kakav god ucinak do kraja polusezonu i onda da proradi opet sledecu kako samo on zna
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Rahman ok, mudonja. Tatar je pao u formi to je evidentno , i svakome se desi.
Krletu sve cestitke !!!
❤
Krletu sve cestitke !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Tatar je 50% (najmanje) lošiji igrač na desnoj strani
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Krleta ne mirišem uopće, ali bih mu produžio ugovor jer bi mogli imati win-win situaciju: igrača koji želi da se dokaže i radi još bolje da bi otišao na EURO, i novac koji bi dobili odlaskom igrača na EURO.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
A koliko bi uzeliSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:51Krleta ne mirišem uopće, ali bih mu produžio ugovor jer bi mogli imati win-win situaciju: igrača koji želi da se dokaže i radi još bolje da bi otišao na EURO, i novac koji bi dobili odlaskom igrača na EURO.
FKS
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako je onda prošlu sezonu igrao desno i bio dobar? Nije stvar pozicije, već što je umoren i istrošen i samim tim, pala mu je forma i to drastično. Da se ne lažemo, nije on kalibar za repke, za našu ligu je odličan.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mislim da UEFA naknadu za igrača plaća između 100 i 150k EUR. Osim keša, dobili bi i na promociji domaće lige, a posebno bi sebe bolje pozicionirali na toj mapi evropskih klubova i stvorili bolji ambijent za dovođenje igrača većeg nivoa.hamsik je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:54A koliko bi uzeliSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:51Krleta ne mirišem uopće, ali bih mu produžio ugovor jer bi mogli imati win-win situaciju: igrača koji želi da se dokaže i radi još bolje da bi otišao na EURO, i novac koji bi dobili odlaskom igrača na EURO.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jel mu tolika godisnja plata ako jeste moze proci...Mislim sa bonusima i to... Ja mislim da mu je max 50kSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:57Mislim da UEFA naknadu za igrača plaća između 100 i 150k EUR. Osim keša, dobili bi i na promociji domaće lige, a posebno bi sebe bolje pozicionirali na toj mapi evropskih klubova i stvorili bolji ambijent za dovođenje igrača većeg nivoa.hamsik je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:54A koliko bi uzeliSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:51Krleta ne mirišem uopće, ali bih mu produžio ugovor jer bi mogli imati win-win situaciju: igrača koji želi da se dokaže i radi još bolje da bi otišao na EURO, i novac koji bi dobili odlaskom igrača na EURO.
Zadnja izmjena: hamsik, dana/u 12 nov 2020, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
FKS
Ako se ne varam i prosle sezone je uglavnom igrao lijevo i najbolje partije je pruzao tako, kad god je igrao deano zakazao je.AlfredNobel je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:55Kako je onda prošlu sezonu igrao desno i bio dobar? Nije stvar pozicije, već što je umoren i istrošen i samim tim, pala mu je forma i to drastično. Da se ne lažemo, nije on kalibar za repke, za našu ligu je odličan.
Mada stoji i to da definitivno ima problem sa formom.
Lijevo je uglavnom igrao Milanović, Hebib do povrede igrao strogo desnog beka, Tatar bio desno krilo. Al nije bio nešto aman prošle sezone, iskreno.zagorski je napisao/la: ↑12 nov 2020, 23:22Ako se ne varam i prosle sezone je uglavnom igrao lijevo i najbolje partije je pruzao tako, kad god je igrao deano zakazao je.AlfredNobel je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:55Kako je onda prošlu sezonu igrao desno i bio dobar? Nije stvar pozicije, već što je umoren i istrošen i samim tim, pala mu je forma i to drastično. Da se ne lažemo, nije on kalibar za repke, za našu ligu je odličan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jest, u pravu si. Sjecam se pantelijinih naucnih radova o tome kako je Tatar beskoristan desno, kako je najbolje partije pruzao na lijevom kriluskoroalen je napisao/la: ↑12 nov 2020, 23:48Lijevo je uglavnom igrao Milanović, Hebib do povrede igrao strogo desnog beka, Tatar bio desno krilo. Al nije bio nešto aman prošle sezone, iskreno.zagorski je napisao/la: ↑12 nov 2020, 23:22Ako se ne varam i prosle sezone je uglavnom igrao lijevo i najbolje partije je pruzao tako, kad god je igrao deano zakazao je.AlfredNobel je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:55Kako je onda prošlu sezonu igrao desno i bio dobar? Nije stvar pozicije, već što je umoren i istrošen i samim tim, pala mu je forma i to drastično. Da se ne lažemo, nije on kalibar za repke, za našu ligu je odličan.

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma dobro. Ovo je svakako daleko viši level u odnosu na našu ligu. U našoj ligi je Tatar dosta koristan igrač, protiv Holandije je odigrao također sasvim korektnu partiju, večeras iza sebe nije imao igrače kao u toj utakmici... Sve u svemu okrenimo se klupskim obavezama, jer realno niko iz naše lige nije na nivou za igranje u reprezentaciji.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Po meni Rahman odigrao sasvim solidno, rekao bih zadovoljavajuce. Tatar isto tako dobar, one dvije vezane greske u prvom, al dogadja se. Sve u svemu, ovi momci u zivotu nisu zajedno igrali, sasvim neka nova repka tako da se nije moglo vise ni ocekivati. Mala smo mi zemlja da nas smjena generacije ne pogodi!
U novi boj ...
Od kada je dosao u Sarajevo Tatar tako igra. Odigra 2-3 odlicne tekme i onda ga nema sljedeci par tekmi. Medjutim ove sezone je spojio dosta vise odlicnih tekmi da bi ipak stao, al proradice on, vjerujem...feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:33Tatar los. Stalo ga. Ocekivano. Nek ponudi nekakav kakav god ucinak do kraja polusezonu i onda da proradi opet sledecu kako samo on zna
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bosnas_, hibrid, Jadnimi, Lavcina, MaroonBjelave, NazorUso, pitara, Proximic, rimljanin90 i 55 gostiju.