Savez napolje

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DrFilgud
Kontakt:

Re: Savez napolje

Post Postao/la DrFilgud » 13 nov 2020, 11:51

mostar25 je napisao/la:
13 nov 2020, 11:49
DrFilgud je napisao/la:
13 nov 2020, 11:43
BOJKOT, ne nasjedajte na defetizam srpskohrvatskih nacionalista, klupskih botova štetočina. Oni ne žele uspjeh reprezentacije.

Ne možemo ništa izgubit, reprezentacija je na dnu, fudbal je na dnu!
i kad oni odu, tko će napraviti nešto pametno? ne može beiha nešto napraviti ni u manjim sportovima gdje treba manje sistema i ulaganja države i manja je konkurencija, a vi bi da se nosate u fudbalu?

treba nekako promijenit mentalitet naroda. lobotomija mozga i tako to. možda onda ima šanse da za napredak.
Probaj s nekim drugim tu šuplju.
Sretan si kad BiH ne ide dobro, kao i vas 80%. Ništa novo, samo se otkači. :thumbdown:

Idi diskutuj o reprezentaciji koja je u Top10. Raduj se, umjesto što ovdje bacaš demagogiju.

mostar25
Kontakt:

Post Postao/la mostar25 » 13 nov 2020, 11:54

DrFilgud je napisao/la:
13 nov 2020, 11:51

Sretan si kad BiH ne ide dobro, kao i vas 80%. Ništa novo, samo se otkači.
jako sam sretan kad bih ne ide dobro.
ti si mi tu jedan od normalnijih forumaša, ali ne želiš realno da sagledaš situaciju

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 13 nov 2020, 11:55

mostar25 je napisao/la:
13 nov 2020, 11:42
DrFilgud je napisao/la:
13 nov 2020, 11:39

Pa dobro, poželi nam sreću i doviđenja.
sreća pa imam rezervrnu domovinu
Uz duzno postivanje osjecaj se da ti je Paragvaj tvoj, ali takvi uoravo ljudi su kod nas u svemu drzavi, savezima. Kako ce on radit kako treba kad mu je bitno uhljrbit se neradit i navijat za druge, ne kazem da su ovi drugi sto vele da imaju samo BiH nesto bolji.

Iljo Dominkovic je otvireno govorio da navika za Hrv i slikao se sa salom i kako ce taj covjek usojet npr nagovorot i ponudit uslove i predstavit repku u lijepom svjetlu nekom sportisti iz Capljine npr.

Bar ako osjecas to nekom domovinom pa brate radi kako treba rodjen si tu i preci su ti odatle. Nemoj mrzit i sabotirat.

Ne kazem da su samo dvojni ovi problem, ima puno i ovih sto im je zemlja jedina pa joj zlo zele..ista vnago na kraju krajeva.
BašČelik!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 nov 2020, 11:55

mostar25 je napisao/la:
13 nov 2020, 11:54
DrFilgud je napisao/la:
13 nov 2020, 11:51

Sretan si kad BiH ne ide dobro, kao i vas 80%. Ništa novo, samo se otkači.
jako sam sretan kad bih ne ide dobro.
ti si mi tu jedan od normalnijih forumaša, ali ne želiš realno da sagledaš situaciju
;) :stop:

mostar25
Kontakt:

Post Postao/la mostar25 » 13 nov 2020, 12:02

DrFilgud je napisao/la:
13 nov 2020, 11:55

pozdrav momci. sretno vam u toj vašoj borbi. nemoj zamjeriti Filgude, čitam ovaj forum već neko vrijeme i ti si mi uz onog Vuchevica najnormalniji i najpametniji forumaš, samo si u ovom slučaju malo previše zanesen, ali imaš to pravo. živ mi bio.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 13 nov 2020, 12:02

po igracima imamo jacu ekipu od pola reprezentacija sto su se plasirale na europsko , druze N Makedonija se je plasirala a za nas su istocna europa licno ali ljudi su krenuli nesto raditi ovi nasi uhljebi samo pare krcme !

Gdje su pare od UEFE/FIFE sto su dobili za pomoc klubovima zbog korona virusa ? Da li neko zna da li je i jedan klub sta dobio od ovih para ?

Jel dosta vise menadzerskih lobija , svaka susa moze igrati za reprezentaciju ako ima jakog menadzera ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 nov 2020, 12:07

mostar25 je napisao/la:
13 nov 2020, 12:02
DrFilgud je napisao/la:
13 nov 2020, 11:55

pozdrav momci. sretno vam u toj vašoj borbi. nemoj zamjeriti Filgude, čitam ovaj forum već neko vrijeme i ti si mi uz onog Vuchevica najnormalniji i najpametniji forumaš, samo si u ovom slučaju malo previše zanesen, ali imaš to pravo. živ mi bio.
Živ mi bio i ti.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 13 nov 2020, 12:08

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 nov 2020, 12:15

Toliko bagre ja na tom platnom spisku da ne znas vise iz koje guzice vire. Pocevsi od ss.ba kvazinovinara,menadjera,uposlenika saveza, klupskih mesozdera, sudija, politike, mahalasa, dizelasa... Hej pa u 2020 mi nemamo neki fanshop, ulaznice se prodavaju na salteru. Itd, itš
Savez napolje! Lice vam se unakazilo razbojnici!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 nov 2020, 12:22

Profesor je napisao/la:
13 nov 2020, 12:15
Toliko bagre ja na tom platnom spisku da ne znas vise iz koje guzice vire. Pocevsi od ss.ba kvazinovinara,menadjera,uposlenika saveza, klupskih mesozdera, sudija, politike, mahalasa, dizelasa... Hej pa u 2020 mi nemamo neki fanshop, ulaznice se prodavaju na salteru. Itd, itš
Savez napolje! Lice vam se unakazilo razbojnici!
Ne zaboravi navijače sarajevskih giganata, koji bi reprezentaciju rado vidjeli u 5. šeširu, samo da u njoj igraju njihovi 27ogodišnji talenti.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 nov 2020, 12:26

DrFilgud je napisao/la:
13 nov 2020, 12:22
Ne zaboravi navijače sarajevskih giganata, koji bi reprezentaciju rado vidjeli u 5. šeširu, samo da u njoj igraju njihovi 27ogodišnji talenti.
Tačno, guranje mediokriteta i propaliteta preko reprezentacije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 13 nov 2020, 12:27

Slobodas je napisao/la:
13 nov 2020, 12:08
slika
Mafijaši, Menadzerski lobi i politicari. Srbi imaju svoj Savez u Republiku Srpsku (teretoriju koja je stvorena od genocida) još imaju isto pravo ko i mi. Dupli su pobijednik, mješaju se kod nas gdje hoce, a nihovu Šumsku ligu naštimaju rezultati u kladnionice niko ima pravo da njih dira! Sve dok pare štima za Begica ne postoje nikakav problem! 16 milijona maraka ulagati za zgradu u kojoj slabo neko koristi. Nego nagradit ekipe iz Premijer Lige da bi mogli sredit teren u kojoj mozeš ko svaki normalan fudbaler igrati. Dzaba trošiš kondiciju, zivce i povrede. Juniori igraju po livade i pomocni tereni kao neki pioniri i sta je najgorje naštimanje rezultate...
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 13 nov 2020, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 13 nov 2020, 12:27

Pa i otići će napolje ova garnitura saveza već sljedeći mjesec, ali zato dolazi onaj Dodikov rođak šta je neki faktor u Borcu. Sjaši Kurta da uzjaše Murta. Izgledaće kao da se nešto promijenilo a u biti sve isto.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 13 nov 2020, 12:29

BoixosNois1899 je napisao/la:
13 nov 2020, 12:27
Pa i otići će napolje ova garnitura saveza već sljedeći mjesec, ali zato dolazi onaj Dodikov rođak šta je neki faktor u Borcu. Sjaši Kurta da uzjaše Murta. Izgledaće kao da se nešto promijenilo a u biti sve isto.
To sam skros zaboravio :crazy:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 13 nov 2020, 12:30

Slobodas je napisao/la:
po igracima imamo jacu ekipu od pola reprezentacija sto su se plasirale na europsko , druze N Makedonija se je plasirala a za nas su istocna europa licno ali ljudi su krenuli nesto raditi ovi nasi uhljebi samo pare krcme !

Gdje su pare od UEFE/FIFE sto su dobili za pomoc klubovima zbog korona virusa ? Da li neko zna da li je i jedan klub sta dobio od ovih para ?

Jel dosta vise menadzerskih lobija , svaka susa moze igrati za reprezentaciju ako ima jakog menadzera ?
:shock:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 nov 2020, 12:31

Slobodas je napisao/la:

Makedonija se plasirala jer je igrala Ligu D Nacija, necemo se lagati. Dobili Kosovo i Gruziju i otisli na Euro. ;)
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 13 nov 2020, 12:32

Kaunas je napisao/la:
13 nov 2020, 12:31
Slobodas je napisao/la:

Makedonija se plasirala jer je igrala Ligu D Nacija, necemo se lagati. Dobili Kosovo i Gruziju i otisli na Euro. ;)
A mi smo primili od repke koja je u tom rangu 4-5 komada. Armenija.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 13 nov 2020, 12:33

mrAdislic je napisao/la:
13 nov 2020, 10:16
Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Sanicanin, Dedic, Gazibegovic, Hasic, Gigovic abd, Gojak, pa i Krunic jos koju godinu ...svi imaju potencijal za solidne karijere.
Mali Djokanovic je fin igrac za ksrijeru kao i Cimirot.

Nemora niko biti kao Dzeko ili Pjanic eto, vjeruj normalan savez i normalan strucni stab bi mogao izvuc iz ovog neki rezultat
Ja mislim (kao sto bi Hurem rekao) da bi se sa ovim imenima mogao cak i osvojiti Euro, ako bog da (kao sto bi opet hurem rekao)

Sve igracine i po!

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 nov 2020, 12:34

Maestro je napisao/la:
13 nov 2020, 12:32
Kaunas je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:

Budi realan bar malo.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 13 nov 2020, 12:35

Kaunas je napisao/la:
13 nov 2020, 12:34
Maestro je napisao/la:
13 nov 2020, 12:32
Kaunas je napisao/la:

Budi realan bar malo.
Jel sta pogresno? U jerevanu su nas busili.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Proximic i 30 gostiju.