Savez napolje
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Savez napolje
Depolitizacija fudbala u BiH!!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ASD
- Kontakt:
Ne možemo školstvo depolitizovati, pa ni zdravstvo koji su 100 puta bitniji.
Ma kad bi bili vodjeni kako treba uz neki sistem, ova repka bi mogla biti redovna na prvenstima, ili nam bar me bi bilo sramocenje kojr nam slijedi.TheClown je napisao/la: ↑13 nov 2020, 12:33Ja mislim (kao sto bi Hurem rekao) da bi se sa ovim imenima mogao cak i osvojiti Euro, ako bog da (kao sto bi opet hurem rekao)mrAdislic je napisao/la: ↑13 nov 2020, 10:16Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Sanicanin, Dedic, Gazibegovic, Hasic, Gigovic abd, Gojak, pa i Krunic jos koju godinu ...svi imaju potencijal za solidne karijere.
Mali Djokanovic je fin igrac za ksrijeru kao i Cimirot.
Nemora niko biti kao Dzeko ili Pjanic eto, vjeruj normalan savez i normalan strucni stab bi mogao izvuc iz ovog neki rezultat
Sve igracine i po!
![]()
BašČelik!
- Chapman1886
- Kontakt:
u normalnim zemljama i savezima se nakon ovakvih anti rezultata podnose ostavke i "lete glave",a kod nas rukovodioci saveza sa ovakvim rezultatatima piše otvorena pisma u kojima javno pljuje i omalovažava sopstvene navijače.ovdje se treba vratiti kakva austrougarska i pod čizmu,bošnjo ni za šta drugo nije!DrFilgud je napisao/la: ↑13 nov 2020, 11:01Andora, Armenija, Azerbejdžan, Kipar, Estonija, Farska ostrva, Gruzija, Izrael, Kazahstan, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta, Moldavija, San Marino, Crna Gora i Gibraltar i BiH.
Zemlje koje se nikad nisu plasirale na EP, iako je broj učesnika proširen na 24!!!
Begiću razbojniče, savez mafija, BOJKOT!!!
Samo Sloboda | COYG
Kamp reprezentacije je napustio i mladi Ermedin Demirović koji zbog žutih kartona u kvalifikacionim utakmicama za „U-21“ reprezentaciju nema pravo nastupa.
Koji amaterizam. Nikad se više ne bi odazvao pozivu
Koji amaterizam. Nikad se više ne bi odazvao pozivu
Chapman1886 je napisao/la: ↑13 nov 2020, 13:01u normalnim zemljama i savezima se nakon ovakvih anti rezultata podnose ostavke i "lete glave",a kod nas rukovodioci saveza sa ovakvim rezultatatima piše otvorena pisma u kojima javno pljuje i omalovažava sopstvene navijače.ovdje se treba vratiti kakva austrougarska i pod čizmu,bošnjo ni za šta drugo nije!DrFilgud je napisao/la: ↑13 nov 2020, 11:01Andora, Armenija, Azerbejdžan, Kipar, Estonija, Farska ostrva, Gruzija, Izrael, Kazahstan, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta, Moldavija, San Marino, Crna Gora i Gibraltar i BiH.
Zemlje koje se nikad nisu plasirale na EP, iako je broj učesnika proširen na 24!!!
Begiću razbojniče, savez mafija, BOJKOT!!!

Eejj Kuline i Tvrtko gledatel nas

BašČelik!
Sve ostalo je suplja prica, otjeraj ove postavit ce druge.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne mozemo ovo, ne mozemo ono. I suti. Neka nas gaze.
Pa zar se ne moze pritisak neki naoraviti na medije, i te ljude.
Za sta sluze ove grupe nase navijacke osim sto karte besplatne dobijaju. Niti se oglasavaju niti ista. Od njih krece sve oni su slozniji ti..pa onda za njima ostali.
BašČelik!
- Chapman1886
- Kontakt:
bh pljanjatikosi?to je nekad bila navijačka grupa,sad je obična prćijamrAdislic je napisao/la: ↑13 nov 2020, 13:34Ne mozemo ovo, ne mozemo ono. I suti. Neka nas gaze.
Pa zar se ne moze pritisak neki naoraviti na medije, i te ljude.
Za sta sluze ove grupe nase navijacke osim sto karte besplatne dobijaju. Niti se oglasavaju niti ista. Od njih krece sve oni su slozniji ti..pa onda za njima ostali.
Samo Sloboda | COYG
SAVEZ NAPOLJE, BOJKOT MAFIJE!!!
Dame i gospodo, fudbalski savez Bosne i Hercegovine:

-
- Kontakt:
I sto sam pratio navodno doce i Hamdo tigar da bude ponovo u savezu, njima je u cilju da uniste sve sto je ostalo, samo da hoce nasi igraci da bojkotuju repku, prvi put i zivotu nadam se da Holandija iznabija nas ko nikada a isto tako Italija.
Sace ti protesti ispred kuće @braco
Bojkotovat nego sta, ko ode na utakmicu taj je peechka
do Eura svakako bez gledalaca i onda sve idemo gledat Gustere proriv Spanije, Poljske i Sverige!
Polufinale minimalno !

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Strucnjaci da ih tako nazovem iz NSBIH.
Zreli za penzije al' stolica sladja.
1. Sofrenic Milorad - Ekonomski Fakultet
2. Beus Ivan (no data)
3.Begagic Muhamed - Inžinjer mašinstva
4. Duric Irfan - Mašinski tehnicar
5. Jozic Mato - Gimnazija i pravni fakultet
6. Kulina Dragan - Osnovna skola i gradjevinska
7. Peric Ivan - Pedagoski fakultet
8.Pestalic Nurdin - Osnovna i srednja škola
9. Rašcic Muhidin (no data)
10. Sarajcic Midhet - Edukaciski fakultet
11. Soldo Dragan - SPORTSKI FAKULTET
12. Spasojevic Zlatko - Mašinstvo
13. Vuckovic Ranko - Elektrotehnicar.
Samo jedan ima sportski fakultet a to je Soldo Dragan.
2. Beus Ivan (no data)
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
'ebite me, ako ovdje ijedan zna pravila fudbalske igre, tipa ofsajd ili koliko izmjena se moze napraviti.redbull93 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 16:53Strucnjaci da ih tako nazovem iz NSBIH.
2. Beus Ivan (no data)
Dzaba nama kukati, drzava je naopako postavljena, a onda se sve to reflektuje kroz sport. Cak i da ima volje, medju navijacima, novinarima, i uopste javnosti (a nema je) da se Savez uredi, pitanje je kako? Eto, hipotetski, Bosnjaci dosli pameti i smijenili Begica, doveli Bolica, Salihamidzica (lupam imena). Kako krmka iz Laktasa neutralisati, kao i HDZ preko Beusa? Nemoguce. Prije ce se konstelacija planeta postaviti u istu ravninu, nego da ovdje istovremeno sve tri strane/naroda odaberu sportske radnike da rade svoj posao. Da ne duzim vise, mozemo mi k**** svirat'.
Pohapsiti sve sda clanove i simpatizere. Sto znaci i cijeli savez i njegove sluge. Onda ima nade za nas.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.