FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 13 nov 2020, 01:19

Tataru godi sistem u FK Sarajevo i koristi ga maksimalno. Puno vise daje, nego sto sam vrijedi. Daleko je on od kvaliteta za igranje u reprezentaciji ili odlaska u neku pristojnu ligu.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 13 nov 2020, 02:44

Kakva nam je reprezentacija i kakvi su to sve igraci i Amar i Benjamin zasluzuju svoje mjesto tu! Nadodao bih i Andreja i Pidru... uopste se ne zajebavam... mozda cak i Milicevica... kakvom referencom je stoper vojvodine ispred stopera iz nase lige?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 nov 2020, 05:42

AlfredNobel je napisao/la:
12 nov 2020, 22:55
Kako je onda prošlu sezonu igrao desno i bio dobar? Nije stvar pozicije, već što je umoren i istrošen i samim tim, pala mu je forma i to drastično. Da se ne lažemo, nije on kalibar za repke, za našu ligu je odličan.
S obzirom ko je igra/o za repku dosad po krilu on je prvi izbor...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 13 nov 2020, 08:46

Evander je napisao/la:
13 nov 2020, 01:19
Tataru godi sistem u FK Sarajevo i koristi ga maksimalno. Puno vise daje, nego sto sam vrijedi. Daleko je on od kvaliteta za igranje u reprezentaciji ili odlaska u neku pristojnu ligu.
Tatar je sinoc imao tremu kao neki 17 godisnji djecak u prvoj tekmi za svoj tim :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 nov 2020, 09:06

Tatar od orošle rep. pauze u padu forme drastično. Nadam se da sa amarom neće biti ista situacija.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 nov 2020, 09:22

Tatar se fantastično pokazao u dresu Sarajeva. Al mislim da je upitno na kojem nivou moze igrati, nije za lige petice po meni Belgija, Turska maksimalno i to je upitno.
Dobre strane jako dobar udarac, miran i siguran u završnici, dosta se krece.
Loše strane rekao sam dosta se krece ali ima manjkavosti u defanzivi i vracanju u odbranu, nema moć ponavljanja recimo kao Višća, jednostavno ima motorički nedostataka sto je problem vecine igraca iz nase lige.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 nov 2020, 10:23

Tatar je Thomas Muller za sirotinju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2020, 10:30

RAHMANOVIC !!!

Nekako ne mogu zamsliti ekipu naseg kluba bez njega. Znam da nije svemocan , gubili smo i s njim, a i pobjedjivali bez njega. U ove cetiri godine s Tatarom i Ahmetom bas nas je "zaduzio". Usao na mala vrata, a ostavit ce traga u FKS. Kad bi ga mogli ispostovati jos jednim ugovorom od 2 god. bas bih bio sretan.Pogotovo u tandemu s Tatarom. Respect prema karijeri i talentu igraca tipa TSS, ali su pojacanja tog tipa macak u vreci.
Moja je zelja i N.Hadzic, barem posudba na proljece(ako ne odmah ugovor). Taj trio bi bio ubitacan, svi "znaju lopte". Zabijali bi, al bas.
Naravno mozda grijesim, prevario sam se u Milanovica i jos neke.
Da Rahman igra u Zelji bas bih ga mrzio :rol: , a ovako ga gotivim kao malo kojeg igraca poslije agresije(mozda Said do odlaska u Dinao :rol: ).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2020, 10:47

bordobijeli je napisao/la:
13 nov 2020, 09:22
Tatar se fantastično pokazao u dresu Sarajeva. Al mislim da je upitno na kojem nivou moze igrati, nije za lige petice po meni Belgija, Turska maksimalno i to je upitno.
Dobre strane jako dobar udarac, miran i siguran u završnici, dosta se krece.
Loše strane rekao sam dosta se krece ali ima manjkavosti u defanzivi i vracanju u odbranu, nema moć ponavljanja recimo kao Višća, jednostavno ima motorički nedostataka sto je problem vecine igraca iz nase lige.

Ma ne bih se bas slozio oko"ponavljanja", gotovo najcesce igrac koji najvise pretrci, a to ne moze od centra do protivnickog gola. I za defanzivu bas nisam siguran , ali..
Fanimo- Rahmanovic-Tatar
--------N.Hadzic
mokri snovi i za Evropu :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 nov 2020, 10:50

U kakvom je on bolan DRASTICNOM padu forme? :rol:

Lik odigrao jednu losu utakmicu, i to na derbiju.. Da je Handzic dao sto je trebao, da smo pobjedili niko ga nebi spomenuo.

Protiv TZ je lose bilo, al on je bio najbolji na terenu...

Kako ljudi malo postovanja i razumjevanja imaju, to je za objesiti se...

Kad bi od vas neko imo stida, pa da mu kazes da se stidi... al nema fajde trositi se

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 nov 2020, 11:08

Koliko mi je drago sto su Amar i Benjo u repki toliko i nije jer mi je stalno u mislima ne daj Boze da se zaraze sad kad nam najvise trebaju a evo bilo je zarazenih u repki. Cudna situacija :crazy:

antilan
Kontakt:

Post Postao/la antilan » 13 nov 2020, 11:09

Zip je napisao/la:
13 nov 2020, 10:50
U kakvom je on bolan DRASTICNOM padu forme? :rol:

Lik odigrao jednu losu utakmicu, i to na derbiju.. Da je Handzic dao sto je trebao, da smo pobjedili niko ga nebi spomenuo.

Protiv TZ je lose bilo, al on je bio najbolji na terenu...

Kako ljudi malo postovanja i razumjevanja imaju, to je za objesiti se...

Kad bi od vas neko imo stida, pa da mu kazes da se stidi... al nema fajde trositi se
Treba realno reci da je zadnjih tekmi u blagom padu forme, ali nista drasticno :D Vratit ce se Tata sa izbusi ove klubove sto su mu ostali.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 nov 2020, 11:27

Evander je napisao/la:
Upravo to, činjenica.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 13 nov 2020, 11:39

Evander je napisao/la:
Baš tako
FKS

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 nov 2020, 11:42

Ja nikako ne volim sto su pozvani u ovu repku ali eto.
Tatar u padu forme od tad, nadam se da ga Rahman nece slijediti.
Jednostavno predje na njih ovaj gubitnicki i luzerski mentalitet repke goni to :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 nov 2020, 11:54

Pad forme mora doći kad tad, al to ništa ne znači. Tatar je kvalitetan igrač, samo mora još malo da radi na sebi, pogotovo da bude malo slobodniji u igri, da to riješi, bio bi dodatno učinkovit.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 nov 2020, 14:23

Mogu se oci zatvarati koliko hoce, ali od proslog okupljanja reprezentacije Tatar ne lici na sebe. Do cega je ne znam. Mozda je malo poletio u visine zbog poziva. Nadam se da se isto Ameru ne desi, jer oni su glavni kotači kluba.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 nov 2020, 14:32

A dobro, imaš ovih likova ako igrač da gol = vrh odigrana utakmica. U velikom je padu forme ali je to razumljivo. Pregorio brat.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 nov 2020, 14:43

A dobro, imaš ovih likova kome samo seosku varalicu iz Janje da vratiš, zavoljeli bi opet Sarajevo. U velikom je padu njihova ljubav prema klubu. Izgorila ljubav.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 nov 2020, 14:46

Jeste dosadni s tim teorijama da je poletio i da su mu udarila u glavu dva poziva. Ne kontam zašto bi loše igrao ako je dobio poziv i eto odjednom mu se ne igra nakon jednog odlaska na okupljanje. Ne kontam vas nikako.

Igra svaku tekmu, pretrči najviše, uz to je strašno efikasan. Derbi mu je prva loša tekma, a derbi je bio prije dva kola, tako da opet nema smisla ta priča. Također, sinoć je bio katastrofalan, bio je bolji protiv Holanđana, ali mislim da su vam očekivanja opet nerealna. Bez da se lažemo, Tatar je dobar igrač, ali nikakav kalibar za neke mnogo bolje lige. Pitanje je da li bi se snašao i u HNL-u da sad opet ode, pošto je u prvom mandatu u Belupu bio flopčina. Malo spustite očekivanja i lakše ćete skontati neke stvari. Može možda biti tu na klupi u repki, ali za prve postave nije, naravno u nekom normalnom stanju repke, s nekim kriterijima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: r3m1, ubipara i 27 gostiju.