prođe moja 2 napokon
aL' sam ih gonj'O brate, nikako da ih zaokruzim
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Naravno da ima seze od nastanka klubova i veoma je jako rivalstvo.Real nije puno popularniji u Madridu od Atletika nekih 60% ljudi navija za Real a 40% za Atletiko._Bad_boy je napisao/la:jel ima neko rivalstvo izmedju atletika i real madrida? ako ima od kad to seze i koliko je jako to rivalstvo?
jel ima neki link na bosanskom jeziku gdje se moze procitati o pocetku tog rivalstva..i to rivalstvo kroz vrijeme..soe je napisao/la:Naravno da ima seze od nastanka klubova i veoma je jako rivalstvo.Real nije puno popularniji u Madridu od Atletika nekih 60% ljudi navija za Real a 40% za Atletiko._Bad_boy je napisao/la:jel ima neko rivalstvo izmedju atletika i real madrida? ako ima od kad to seze i koliko je jako to rivalstvo?
http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... _id=362792_Bad_boy je napisao/la:jel ima neki link na bosanskom jeziku gdje se moze procitati o pocetku tog rivalstva..i to rivalstvo kroz vrijeme..soe je napisao/la:Naravno da ima seze od nastanka klubova i veoma je jako rivalstvo.Real nije puno popularniji u Madridu od Atletika nekih 60% ljudi navija za Real a 40% za Atletiko._Bad_boy je napisao/la:jel ima neko rivalstvo izmedju atletika i real madrida? ako ima od kad to seze i koliko je jako to rivalstvo?
juznjak> je napisao/la:Volio bi da dodje Rakitic![]()
Malaga u ovom prijelaznom roku , hoce da dovede na posudbu Asenja a na ljeto Camacha kojem istice ugovor u junu .
Od kad je to rakitic play? Covjek igra krilo i sa svoje 22. godine bolji je od Simaa. I sa isto toliko godina ima malte-ne 30 nastupa za repku, jedan je od kljucnih igraca Schalkea, i zasto nebi uspio u Atleticu?Los_Blanos2 je napisao/la:![]()
ako vam Rakitic bude playm

Bezveze se nadaš kad znaš odlicno da ce Blaugrana pokoriti San Mames u svom stiluPortillo je napisao/la:A Bokte, najbolje da su umjesto Malage tu ubacili jos Athletic pa da Barci bude jos lakse![]()
Ocekujem mnogo od Athletica da mi priusti to zadovoljstvo, jojjj. Kad se igraju uzvrati, jel petog ono?
EUP!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.