Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

onoffon
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la onoffon » 23 dec 2010, 08:30

Ove godine Inter ako dogura do mjesta koje vode u lp, dobro je :D
Zadnja izmjena: onoffon, dana/u 24 dec 2010, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Big club, great history, Nottm Forest.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 dec 2010, 19:43

Palladino i Modesto u Parmu,Paloschi i Antonelli u Genou...valjda ce Genoa da doda jos 7 miliona na ovo.mislim da su dobro prosli i jedni i drugi.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

GrandeJuve
Kontakt:

Post Postao/la GrandeJuve » 24 dec 2010, 17:09

Džeko: "Do juna u Volfsburgu pa odoh u Italiju..."

"Neću u Englesku, do juna ću igrati za Volfsburg, a onda dolazim u Italiju. Oduvek sam sanjao da igram u Seriji A, kao moji idoli Ševčenko i Ronaldinjo", rekao je kapiten "vukova".

Nadam se da ce doci kod nas u Juventus... :mrgreen:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 dec 2010, 17:21

GrandeJuve je napisao/la:Džeko: "Do juna u Volfsburgu pa odoh u Italiju..."

"Neću u Englesku, do juna ću igrati za Volfsburg, a onda dolazim u Italiju. Oduvek sam sanjao da igram u Seriji A, kao moji idoli Ševčenko i Ronaldinjo", rekao je kapiten "vukova".

Rekao je "kao moji idoli Shevchenko i Ronaldo" u originalu, ali su kreteni sa sportske.net kao i obicno videli nesto drugo.
Sad na Eurosportu ide legendarno finale LS iz 2005e izmedju Milana i Lpoola. Ja, i posle 5 godina, jos ne mogu da shvatom kako Ancelotti nije zatvorio ovu utakmicu. Najveci meltdown ikada. :o

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 dec 2010, 18:09

GrandeJuve je napisao/la:Džeko: "Do juna u Volfsburgu pa odoh u Italiju..."

sjecam se intervjua , kad je igrao u Napulju, prijateljsku, kad ga pitase, da li zelis u Italiju i sto ne dolazis ,nesto u tom kontekstu, on prije toga nasmijan i sve, do tog pitanja, pa tuzno odgovori, "puno kostam" ili " skup sam" u tom kontekstu, eh tad sam tek mamu j onim iz Wolfsburga,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 dec 2010, 18:59

JuveSissoko je napisao/la:
GrandeJuve je napisao/la: sjecam se intervjua , kad je igrao u Napulju, prijateljsku, kad ga pitase, da li zelis u Italiju i sto ne dolazis ,nesto u tom kontekstu, on prije toga nasmijan i sve, do tog pitanja, pa tuzno odgovori, "puno kostam" ili " skup sam" u tom kontekstu, eh tad sam tek mamu j onim iz Wolfsburga,
Ko mu je kriv? Nismo mi odavde potpisivali ugovor umesto njega. A da sam ja na Marottinom mestu, 40 miliona bi iskrcao samo za 4-5 igraca, nikako ne za igraca koji dolazi iz BL. Neka "slucaj Diego" sluzi za navek kao primer.

[youtube][/youtube]

GrandeJuve
Kontakt:

Post Postao/la GrandeJuve » 24 dec 2010, 19:49

Dzeko jeste klasa ali 40 miliona je mnogo cisto sumnjam da ima neko u Itali ko je spreman da izdvoji toliko novca za jednog igraca...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 dec 2010, 19:53

Leonardo trener Intera!

Brazilac Leonardo je novi trener Intera! Stručnjak koji je prošle sezone sedeo na klupi Milana, a pre toga 13 godina nosio dres "rosonera" preselio se u komšiluk umesto Rafe Beniteza.

Leonardo je potpisao ugovor do 30. juna 2012, a prvi prvi trening sa ekipom odradiće 29. decembra.

- Novom treneru želimo dobrodošlicu i mnogo sreće u radu. Sigurni smo da će njegovo šampionsko insistvo i mentalitet pomoći klubu da ostvari rezultate koje navijači Intera očekuju - saopšteno je na sajtu kluba.

Leonardo je u Milanu bio trener od maja 2009. do aprila 2010, ali je zbog loših rezultata i nesporazuma sa gazdom Silvijom Berluskonijem morao da napusti "rosonere".

http://www.sportklub.info/vest.php?id=l ... er-intera-
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 dec 2010, 20:08

Što se tiče Džeke mislim da će on na ljeto otići i za 25-30 miliona. Ne samo Italijanski klubovi, nego ni drugi klubovi izuzmemo li City neće dati 40 miliona.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 dec 2010, 22:34

Ljajić najveći promašaj
Srpski reprezentativac i fudbaler italijanske Fiorentine, Adem Ljajić, dobio je nedavno ne baš laskavo priznanje. Naime, Srbin je prema izboru sajta Eurosport jedno od najvećih razočarenja kada su u pitanju mladi fudbaleri Evrope. U Ljajićevom društvu našli su se Santon, Dovani i Đovinko.

U istom izboru najviše pohvala i pozitivnih ocena dobio je Argentinac Pastore iz Palerma.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 dec 2010, 22:43

Devil je napisao/la:
Ljajić najveći promašaj
Srpski reprezentativac i fudbaler italijanske Fiorentine, Adem Ljajić, dobio je nedavno ne baš laskavo priznanje. Naime, Srbin je prema izboru sajta Eurosport jedno od najvećih razočarenja kada su u pitanju mladi fudbaleri Evrope. U Ljajićevom društvu našli su se Santon, Dovani i Đovinko.

U istom izboru najviše pohvala i pozitivnih ocena dobio je Argentinac Pastore iz Palerma.
:roll: :r
Ja koliko znam Ljajic igra sasvim dobro za Fiorentinu :?
Znas li link na ovaj kompletan clanak o tim mladim igracima :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

omnys
Kontakt:

Post Postao/la omnys » 26 dec 2010, 11:04

Mozda ovaj Benitez nije neki strucnjak da dodje do titule, al za uzet lovu sigurno jeste, hehe, za dva otkaza "zaradio" preko sedam miliona eura. Moderni fudbal ili nesto drugo.
Play up Pompey!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 dec 2010, 12:30

Dylan Dog je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ljajić najveći promašaj

:roll: :r
Ja koliko znam Ljajic igra sasvim dobro za Fiorentinu :?
Znas li link na ovaj kompletan clanak o tim mladim igracima :D
Nemam ovo sam kopirao sa jednog drugog foruma.
Moram da priznam da je i mene iznenadilo stavljanje Ljajica na ovu listu jer od kako je Miha dosao i kako je Ljajic dobio malo vise slobode igrao je sasvim pristojno,ali eto stavljen je u ovaj izbor iako je pre samo mesec dana izgubio trku za najboljeg mladog igraca. :roll: :lol:
Ovo ostalo mislim da je realno,Santona nigde,velika je steta sto izgleda polako propada,velika je steta za momka koji je nagovestavao da bi mogao biti najbolji levi bek sveta u buducnosti,nadam se da ce se uspeti dici i dokazati klasu.
Dovania nisam puno gledao ove sezone no cini mi se da on moze jos puno vise,bas kao i Giovinco koji i ne dobija neku preteranu minutazu Parmi.
Pastore sasvim zasluzeno dobio ovu nagradu

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 dec 2010, 13:37

Devil je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Ovo ostalo mislim da je realno,Santona nigde,velika je steta sto izgleda polako propada,velika je steta za momka koji je nagovestavao da bi mogao biti najbolji levi bek sveta u buducnosti,nadam se da ce se uspeti dici i dokazati klasu.
Dovania nisam puno gledao ove sezone no cini mi se da on moze jos puno vise,bas kao i Giovinco koji i ne dobija neku preteranu minutazu Parmi.

Santon je desni bek. Mourinho ga je stavio na utakmicama sa Manchesterom na levog, jer je trebalo da se zatvori CRonaldo -odigrao je extra, ako se zna da decko nikada do tada nije igrao levog beka.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 26 dec 2010, 13:40

Da, po prirodi je Davide desni bek, samo sto je nemoguce da u Interu to zaigra pored Maicona

Volio bih da ga Leonardo pocne forsirati, ali problem je sto cujem da ima problema sa ponasanjem :roll:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 dec 2010, 13:43

Santon je desnjak,ali moze igrati i lijevog beka,zanimljivo je vidjeti kako ce se njegova karijera odvijati,sa 18 godina je izgledao kao najbolji mladi bek svijeta,ove sezone kada ima 19 nije uspio napraviti iskorak,cak naprotiv,nit ima puno prilika za igru niti kada igra odigra nesto posebno dobro.Mislim da kod ovoga igraca nece biti sredine,ili ce postati jedan od najboljih bekova svijeta ili ce se skroz izgubiti.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 26 dec 2010, 14:02

nevjernik je napisao/la:Da, po prirodi je Davide desni bek, samo sto je nemoguce da u Interu to zaigra pored Maicona

Volio bih da ga Leonardo pocne forsirati, ali problem je sto cujem da ima problema sa ponasanjem :roll:

otkud ti ovo za ponasanje ??? uvijek je Davide bio primjer i uvijek se ponaso kako treba...cak i kad nije igro nije nista prico protiv trenera il bilo koga. ja sto god sam cito svi ga hvale,cak dok je Mario bio tu cesto se moglo procitat da bi mu bilo pametno da se ugleda na Santona.

sto se tice pozicije sam Santon kaze da mu je sasvim svejedno na kojoj strani igra,al je priznao da vise voli igrat krilo i da mu je to ustvari prirodna pozicija...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 dec 2010, 14:47

MaGiCa je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Ovo ostalo mislim da je realno,Santona nigde,velika je steta sto izgleda polako propada,velika je steta za momka koji je nagovestavao da bi mogao biti najbolji levi bek sveta u buducnosti,nadam se da ce se uspeti dici i dokazati klasu.

Santon je desni bek. Mourinho ga je stavio na utakmicama sa Manchesterom na levog, jer je trebalo da se zatvori CRonaldo -odigrao je extra, ako se zna da decko nikada do tada nije igrao levog beka.
Ja kada sam god gledao Santona igrao je po levoj strani,obicno kao bek,ali gledao sam i nekoliko tekmi gde kada je ulazio sa klupe igrao je krilo.Sad logicno je da igra levo kao sto neko rece zbog toga sto je Maicon tamo,i kada on ode ako bude Santon tu onda ce igrati desnog.Trenutno posto je njemu apsolutno svejedno gde ce da igra levo ili desno trebalo bi da se okrene igranju po levoj strani koja je i u svetu poprilicno deficitna pozicija i veoma je mala koncentracija kvalitetnih levih bekova.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 26 dec 2010, 14:51

Interista di cuore je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:Da, po prirodi je Davide desni bek, samo sto je nemoguce da u Interu to zaigra pored Maicona

otkud ti ovo za ponasanje ??? uvijek je Davide bio primjer i uvijek se ponaso kako treba...cak i kad nije igro nije nista prico protiv trenera il bilo koga. ja sto god sam cito svi ga hvale,cak dok je Mario bio tu cesto se moglo procitat da bi mu bilo pametno da se ugleda na Santona.

sto se tice pozicije sam Santon kaze da mu je sasvim svejedno na kojoj strani igra,al je priznao da vise voli igrat krilo i da mu je to ustvari prirodna pozicija...
ne znam, ja sam cuo da je nedisciplinovan postao u zadnjih par mjeseci, kazem to sam cuo, dal je to istina ne znam
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 jan 2011, 03:45

Vratih se sa doceka i pod dejstvom alkohola sam. Srecna nova godina svim ljubiteljima Calcia i svim forumasima opcenito. Budite zdravi i veseli i ostajte dobro. Pozdrav i "laku noc" sa moje strane. ;)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.