NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Gdje su oni sto su osporavali Matu?? Samo da pitam Jesul živi?!
-
- Kontakt:
Matu osporavamo zato sto je sklon stimanju i gomilanju svojih igraca.eto aletic ce na zimu kod nas i ti to znas al sutis
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ako ce dovoditi igrace poput Aletica, svaka cast. Po meni, najbolji vezni u prvoj ligi. Njega i Faca kad bi se vratio, uz kadar koji imamo, borba za vrhcrvenobijeli je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:17Matu osporavamo zato sto je sklon stimanju i gomilanju svojih igraca.eto aletic ce na zimu kod nas i ti to znas al sutis
- ASD
- Kontakt:
Najbolji igrač lige. Baš je kompletan veznjak.
-
- Kontakt:
Isanovica vratiti pod hitno... 80 % nas napusta igraca plate opet kasne..nije bajno kao sto se prikazuje
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Isan je do sad dao 20ak golova u polusezoni za Gradinucrvenobijeli je napisao/la: ↑08 nov 2020, 20:15Isanovica vratiti pod hitno... 80 % nas napusta igraca plate opet kasne..nije bajno kao sto se prikazuje
mosa lošmi stićko tit-ula!
Svaka cast, definitivno je unaprijedio ekipu i neke pojedince pravo prodrmao. Ali ne bih ti preporucio da trcis pred rudu u vezi njega, da se ne razocaras kasnije. Budite na oprezu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
crvenobijeli je napisao/la: ↑08 nov 2020, 20:15Isanovica vratiti pod hitno... 80 % nas napusta igraca plate opet kasne..nije bajno kao sto se prikazuje
[/quote
Mislim da on ima dobre uslove u Gradini,a na ljeto ce ti svakako igrat u istom rangu sa Zvijezdom.Gdje je to bajno de mi reci korona prijeti da unisti sport u drzavi,veca je glupost u ovoj situaciji opterecivat se nekim ambicijama .Moje misljenje nema tu problema nikaki oko opstanka klubovi ce sami istupat,bice problem i oko ulaska u pl pitanje ko ce izrazit zelju za to
Plate uopste ne kasne Plata za 10 mjesec se isplaćuje od 20-25 kao i u firmama. Drugo spisak igrača imamo formiran od strane uprave, direktora i Mate cilj je sigurno gornji dio tabele, iako do sada s ovim smo zadovoljni igrače ćemo pokušati zadržati većinu sve se ovisi o dogovorima jer sigurno neki igrači fe morati da prihate smanjenja.... sve sto vas zanima pitajte
Sto se tiče Mato garantujem vam veći gospodin nije došao u klub, čovjek je situiran i ne ovisi o bh fudbalu garantovano vam kažem nije taldzija, nije mesetar... i ljudina je u sta ćete se svi uvjeriti!
Sto se tiče Mato garantujem vam veći gospodin nije došao u klub, čovjek je situiran i ne ovisi o bh fudbalu garantovano vam kažem nije taldzija, nije mesetar... i ljudina je u sta ćete se svi uvjeriti!
spiska je napisao/la: ↑09 nov 2020, 14:35Plate uopste ne kasne Plata za 10 mjesec se isplaćuje od 20-25 kao i u firmama. Drugo spisak igrača imamo formiran od strane uprave, direktora i Mate cilj je sigurno gornji dio tabele, iako do sada s ovim smo zadovoljni igrače ćemo pokušati zadržati većinu sve se ovisi o dogovorima jer sigurno neki igrači fe morati da prihate smanjenja.... sve sto vas zanima pitajte
Kapa dole momci. Svaka cast
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Igračima, upravi i ljudima u klubu čestitke na svemu i naklon do poda na ovoj polusezoni, imajući u vidu situaciju oko korone, finansija, čišćenje uprave, dvije promjene trenera, igrački kadar od nekih 14-15 igrača, povrede, kartone, završetak sezone sa jednim golmanom i masu drugih stvari. 25 osvojenih bodova gdje ti prve dvije ekipe bježe 5-6 bodova a dolaze ti drugi dio sezone i posušje i rudar k. je za svaku pohvalu. Jedna mukotrpna i dobra polusezona, da je se orašje dobilo na startu prvenstva i u hadžićima radnik gdje je se moglo dobit bila bi idealna, sve u svemu čestitke igračima i upravi i puno sreće u nastavku prvenstva.
Završen je prvi dio sezone u Prvoj ligi FBiH. Gradačačka Zvijezda iako sa mnogo muka uoči nove sezone, završila je na sjajnom šestom mjestu i sa realnim šansama da se do kraja bori za prvo mjesto. Na čelo kluba u teškim momentima došli su mladi i ambiciozni ljudi koji su interese kluba stavili na prvo mjesto.
Neretljak: Sa pojačanjima smo ozbiljan rival za prvo mjesto, oduševili su me čelnici kluba!
Kako to i obično biva, dobili su i određene kritike, prije svega podsmijehe onih koji vole pratiti sa strane, ali ne vole uspjeh. Ipak, smo društvo koje voli 'podapeti', rušiti sve ono što neko svojim sredstvima i znanjem pokušava ojačati i osnažiti. Na klupu Zvijezde početkom proteklog mjeseca stigao je Mato Neretljak, nekadašnji hrvatski reprezentativac i dobro poznato trenersko ime.
Neretljak je ranijih godina bio želja čelnika Zvijezda, no nisu ga uspjeli privoliti. Novi, mladi i ambiciozni, jesu. Iskusni stručnjak na povjerenju im se odužio na sjajan način i Zvijezda je realan konkurent za sami vrh tabele. Pojačanja su svakako potrebna, zimska pauza će otkriti mnogo toga.
Jučer je Zvijezda prekinula niz od pet pobjeda Goražda u gradu na Drini.
“Ekipa Goražda je možda i najkvalitetnija u ligi. Mene su oduševili, mi smo došli igrati otvoreno, a gubili smo, pa preokrenuli. Kada smo došli kod 1:1, mogla je utakmica otići u jednom, ali i drugom smjeru. Čestitke mojim momcima, dobili smo ekipu koja je imala pet pobjeda u nizu, to nije lako“, priča Neretljak za SportSport.ba.
Otvorena igra Zvijezdi je donijela vrlo dobar saldo. Neretljak dobro poznaje ligu, pa je to bila prednost više.
“Žao mi je one utakmice u Hadžićima sa Radnikom, ali nedostajalo nam je puno igrača. Mi smo imali 1:0 na poluvremenu i morali smo bar osvojiti bod. Igramo otvoreno, igrat ćemo tako i u nastavku. Osvojili smo dosta bodova, možemo igrati sa svima. Jedan Vis Simm Bau smo nadigrali u svakom pogledu, trebalo je biti pet razlike. Nedostaje nam igrača, širine, sada ćemo sjesti i podvući crtu. Za nešto više se moramo pojačati na svim pozicijama i onda smo ozbiljan konkurent“.
Šest bodova zaostatka za Posušjem nije mnogo. Neretljak vjeruje u pozitivnu priču što Zvijezda trenutno svakako jeste. Svjestan je da to može biti i presudno. U Gradačcu imaju iskustva sa Premijer ligom.
“Sve je to blizu. Treba gledati i historiju. Zvijezda ima navijače, ima sjajnu publiku i zaslužuje Premijer ligu. Ne znam u kojem će smjeru ići klub dalje, tek trebamo sjesti. Oni to zaslužuje, grad živi za nogomet, za Zvijezdu. Da se mene pita, išao bih u tom smjeru, ali ne odlučujem o tome“.
Čelnici kluba su ga kaže 'osvojili' na prvom sastanku.
“Ti momci su mladi i zaista su me oduševili. Ja radim u reprezentaciji Hrvatske, nisam mislio ništa preuzimati, ali oni su me oduševili. Stalno su mi na raspolaganju, nemam pritiska nikakvog, radim i uživam sa njima. Oni će napraviti velike stvari, pošteni su i časni. Kapa im do poda“.
Slijedi pauza.
“Sutra imamo zajednički ručak i oprostit ćemo se. Moramo vidjeti šta dalje, ne znamo do kada će trajati ovaj COVID. Ovo igranje bez publike je ludorija živa. Bitno je naravno zdravlje svih nas, a što se tiče ambicija, ponavljam da se za ozbiljne stvari treba dobro pojačati“.
Završen je prvi dio sezone. Novajlija je jesenji prvak, a npr. jedan GOŠK se bori za opstanak. Da li je to iznenađenje?
“Ova liga je najteža, to sam rekao sto puta. Vidjeli ste da dođu treneri npr. iz Hrvatske koji ne znaju ligu i igrače, da imaju problema. To je bio problem GOŠK-a. Posušje je npr. sastavljeno od iskusnih igrača i to je njihova prednost, ali treba vidjeti u kojem će smjeru ići oni. Treba vidjeti da li je realno da uđu u PL, no pokazali su najviše i zasluženo su trenutno prvi“, dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba šef struke NK Zvijezda Mato Neretljak.
Neretljak: Sa pojačanjima smo ozbiljan rival za prvo mjesto, oduševili su me čelnici kluba!
Kako to i obično biva, dobili su i određene kritike, prije svega podsmijehe onih koji vole pratiti sa strane, ali ne vole uspjeh. Ipak, smo društvo koje voli 'podapeti', rušiti sve ono što neko svojim sredstvima i znanjem pokušava ojačati i osnažiti. Na klupu Zvijezde početkom proteklog mjeseca stigao je Mato Neretljak, nekadašnji hrvatski reprezentativac i dobro poznato trenersko ime.
Neretljak je ranijih godina bio želja čelnika Zvijezda, no nisu ga uspjeli privoliti. Novi, mladi i ambiciozni, jesu. Iskusni stručnjak na povjerenju im se odužio na sjajan način i Zvijezda je realan konkurent za sami vrh tabele. Pojačanja su svakako potrebna, zimska pauza će otkriti mnogo toga.
Jučer je Zvijezda prekinula niz od pet pobjeda Goražda u gradu na Drini.
“Ekipa Goražda je možda i najkvalitetnija u ligi. Mene su oduševili, mi smo došli igrati otvoreno, a gubili smo, pa preokrenuli. Kada smo došli kod 1:1, mogla je utakmica otići u jednom, ali i drugom smjeru. Čestitke mojim momcima, dobili smo ekipu koja je imala pet pobjeda u nizu, to nije lako“, priča Neretljak za SportSport.ba.
Otvorena igra Zvijezdi je donijela vrlo dobar saldo. Neretljak dobro poznaje ligu, pa je to bila prednost više.
“Žao mi je one utakmice u Hadžićima sa Radnikom, ali nedostajalo nam je puno igrača. Mi smo imali 1:0 na poluvremenu i morali smo bar osvojiti bod. Igramo otvoreno, igrat ćemo tako i u nastavku. Osvojili smo dosta bodova, možemo igrati sa svima. Jedan Vis Simm Bau smo nadigrali u svakom pogledu, trebalo je biti pet razlike. Nedostaje nam igrača, širine, sada ćemo sjesti i podvući crtu. Za nešto više se moramo pojačati na svim pozicijama i onda smo ozbiljan konkurent“.
Šest bodova zaostatka za Posušjem nije mnogo. Neretljak vjeruje u pozitivnu priču što Zvijezda trenutno svakako jeste. Svjestan je da to može biti i presudno. U Gradačcu imaju iskustva sa Premijer ligom.
“Sve je to blizu. Treba gledati i historiju. Zvijezda ima navijače, ima sjajnu publiku i zaslužuje Premijer ligu. Ne znam u kojem će smjeru ići klub dalje, tek trebamo sjesti. Oni to zaslužuje, grad živi za nogomet, za Zvijezdu. Da se mene pita, išao bih u tom smjeru, ali ne odlučujem o tome“.
Čelnici kluba su ga kaže 'osvojili' na prvom sastanku.
“Ti momci su mladi i zaista su me oduševili. Ja radim u reprezentaciji Hrvatske, nisam mislio ništa preuzimati, ali oni su me oduševili. Stalno su mi na raspolaganju, nemam pritiska nikakvog, radim i uživam sa njima. Oni će napraviti velike stvari, pošteni su i časni. Kapa im do poda“.
Slijedi pauza.
“Sutra imamo zajednički ručak i oprostit ćemo se. Moramo vidjeti šta dalje, ne znamo do kada će trajati ovaj COVID. Ovo igranje bez publike je ludorija živa. Bitno je naravno zdravlje svih nas, a što se tiče ambicija, ponavljam da se za ozbiljne stvari treba dobro pojačati“.
Završen je prvi dio sezone. Novajlija je jesenji prvak, a npr. jedan GOŠK se bori za opstanak. Da li je to iznenađenje?
“Ova liga je najteža, to sam rekao sto puta. Vidjeli ste da dođu treneri npr. iz Hrvatske koji ne znaju ligu i igrače, da imaju problema. To je bio problem GOŠK-a. Posušje je npr. sastavljeno od iskusnih igrača i to je njihova prednost, ali treba vidjeti u kojem će smjeru ići oni. Treba vidjeti da li je realno da uđu u PL, no pokazali su najviše i zasluženo su trenutno prvi“, dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba šef struke NK Zvijezda Mato Neretljak.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ne najavljuje se, ali da ćemo igrati s ovom ekipom zapaženiju ulogu hoćemo i ne treba bježati da smo mi jedni od tih koji možemo, čak biti i prvi! Jer Gradacac zaslužuje vrh
Kao dugogodišnji simpatizer a od ove sezone clan uprave nk Zvijezda Gradačac zelim svim iskrenim pristalicama naseg kluba da kazem da je u klubu u posljednjih 3 mjeseca uradeno dosta dobrog i da ce akobogda zvijezda do pocetka druge polusezone biti stabilan prviligas sa visokim ambicijama.
Te ambicije ce se odnositi na nas omladinski pogon, na juniore sa kojim cemo ici na napad na premijer juniorsku ligu
Trenutno sve ekipe omladinskog pogona su u vrhu svojih tabela.
Ambicije su i stadion. Tu cemo dosta toga odraditi do ljeta. Svlačionica ispod tribine ce biti zavrsena , pomocni teren sa plastikom ce biti doveden do tehnickog prijema.
Oba terena sa travom ce biti konzervirana i spremna za proljece.
Ambicije su i sponzori. Vec je potpisano sa oko 10 firmi sa područja općine, cilj je da jos bar 40 firmi do proljeca.
Ovi potpisani sponzori ce biti uskoro reklamirani na fb profilu
A sa prvim timom necemo nista obecavati ali imamo pravo da se nadamo da mozemo napasti prvo mjesto, pogotovo sto smo imali nekoliko nesretnih poraza, Tosk, Kakanj, Hadzici.
Na kraju najvece ambicije polazemo u reprogram duga poreskoj,zbog čega je nas klub blokiran.
Iskreno velike su šanse da do proljeca budemo sa otkljucanim racunom, a onda nista vise nece biti isto.
Jos jednom pozivam sve ljude da se uključe u pomoc Zvijezdi i da je akobogda za 100-ti rodendan gledamo u Premijer ligi
Te ambicije ce se odnositi na nas omladinski pogon, na juniore sa kojim cemo ici na napad na premijer juniorsku ligu
Trenutno sve ekipe omladinskog pogona su u vrhu svojih tabela.
Ambicije su i stadion. Tu cemo dosta toga odraditi do ljeta. Svlačionica ispod tribine ce biti zavrsena , pomocni teren sa plastikom ce biti doveden do tehnickog prijema.
Oba terena sa travom ce biti konzervirana i spremna za proljece.
Ambicije su i sponzori. Vec je potpisano sa oko 10 firmi sa područja općine, cilj je da jos bar 40 firmi do proljeca.
Ovi potpisani sponzori ce biti uskoro reklamirani na fb profilu
A sa prvim timom necemo nista obecavati ali imamo pravo da se nadamo da mozemo napasti prvo mjesto, pogotovo sto smo imali nekoliko nesretnih poraza, Tosk, Kakanj, Hadzici.
Na kraju najvece ambicije polazemo u reprogram duga poreskoj,zbog čega je nas klub blokiran.
Iskreno velike su šanse da do proljeca budemo sa otkljucanim racunom, a onda nista vise nece biti isto.
Jos jednom pozivam sve ljude da se uključe u pomoc Zvijezdi i da je akobogda za 100-ti rodendan gledamo u Premijer ligi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ponuda mu je na stolu nama treba golman koji će biti konkrencija azuru! Azur je prvi golman, a treba nam neko kad on ispadne da može stat na gol!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.