NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
kad covjek skonta, da su sve bivsi igraci, neki igrali u NFL-u, plus Esume selektor Francuske, radio u Brownsima takodjer cudno je to. unglaublich, aber wahr 
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Das ist unglaublich! 
Mada oni naprave dobar show kad je utakmica, ono deranje glasova kad je dobra akcija i sl.
Mada oni naprave dobar show kad je utakmica, ono deranje glasova kad je dobra akcija i sl.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dobri Coltsi malo im fali da ozbiljno zaprijete KC-u i Baltimore-u. Tu su negdje sa Steelersima.
ovo što rekoše na first downu je fakat nevjerovatno ....svira se bez promjene pravila 35% manje ofanzivnih holdinga jer su skontali da je to situacija u igri kada ljudi najčešće mijenjaju program 
Spinujes. Ljudi su pricali o tome kako se manje svira i poredili su statistiku koja kaze da se svira tacno 1holding manje po tekmi. Isto pravilo, samo se sto se sad sviraju cisti i skroz ocigledni holdinzi. Na kraju su se nasalili da postoji istrazivanje koje govori da navijace najvise ubija ponisten TD nakon of holdinga. Jedina je cinjenica da se 1.5 holdinga svira po utakmici, sto je nevidjeno smanjenje.
Max Allegri
samo navijači coltsa ne jer jedino oni vjeruju neograničeno u svoj tim 
Stecker i Esume su slušljivi, a i Icke pravi showmuhamedhulk je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:48Das ist unglaublich!
- muhamedhulk
- Kontakt:
I ja sam primijetio da se manje svira holding; iskreno drago mi. Prije, malo ga drzis odmah bacaju zastavicu.
PI mi ide najvise na zivce; toliko zavisi od procjene sudija pa neki ocigledan ne sviraju a kasnije sviraju bezze sto si ga dirno, min kontakt.
PI mi ide najvise na zivce; toliko zavisi od procjene sudija pa neki ocigledan ne sviraju a kasnije sviraju bezze sto si ga dirno, min kontakt.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
sudije ništa više ne sviraju, ovaj drugi TD pantera, izignorisaše helmet hit i block in the back u istom playu.
ko da packersi igraju
ko da packersi igraju
jako loše sudije. prvo roughing the passer na sacku koji nije zglavr bio i onda ne sviraju čist PI u slijedećem playu, dean se nije ni pokušao okrenuti ...
barem je dobra utakmica
barem je dobra utakmica
tomo više ništa duboko ne može potrefit.
A daaaj hahaha
Catch of the season.
Bravo Kyler, bravo D-Hop
Bravo Kyler, bravo D-Hop
Boze sacuvaj sta uhvati

Cudna pobjeda ali sasvim zasluzena. Vidimo hocel moc uvezat jos jednu ili dvije tekme i vratili smo se u playoff sliku.
aha, jeste, isto ko što smo mi do juče imali šanse da ostanemo u A ligi nacija
nego uhvati je hopkins ko megatron svojevremeno, fenomenalno! ja poslije TD diggsa otišao da se presvučem, obavim higijenu itd, vratim se da pogasim TV i ostalo kad ono uzeli cardinalsi
a nfc east je prva klasa, samo 2 pobjede protiv timova van te divizije (protiv atlante dok ovi su poklanjali tekme i protiv osakaćenih ninersa). je li iko ikad vodio diviziju sa 3-5-1? mislim da nije! iskreno se nadam da će to giantsi uzeti, mada je to apsolutno svejedno ko god uzme ide na drugog iz nfc south i onda mu je po ušima
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.