Ja bokte vidio, 500 kbps prodaju i dalje za cvaju hahahahha
Kakva brutalna yebacina krezubih seljobera.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja bokte vidio, 500 kbps prodaju i dalje za cvaju hahahahha
Da. Nema njih u USK uopce ja msm, bar nije bilo prije, a ni ostali provajderi nisu nesto bolji od Telekoma... sreca tu u stanu gdje studiram imam Telemach, 80/8 konstantno, jako stabilan, nestane jednom u mjesecu mozda.
Wi-fi na laptopu 15, sasvim normalno
HAHAAHAHAHAAHAH
izvini al nisi u pravu u vezi cijena, cijene su tu negdje iskreno cak i mozda bolje od telemacha ... malo sam gledao kad mi je istekao Ug. sa telemachom i bio sam blizu bh telecoma al nisam ih uzeo na kraju ostao na telemachu .. evo recimo bht internet + tv moj tv net 3 (tv full paket internet od 100 ili 300 ovisi od tehnickih mogucnosti-kod mene bi moglo 300)vcijena 70,5, telemach tv+net full premium paket (internet do 300 tv sve) i cijena je 74,5 - u bht ima akcija besplatno za dodatni uredjaj na drugu tv dok kod telemacha sam ostavio stari d3 i ocekujem 3,5 KM dodatno
Iznajme ti oni 5KM resiver mjesecno. E ne znam za kupovinu kako ide, dal' oni prodaju ili negdje da kupis i spojis da li ce raditi. Javi ako saznas.HeraklitMracni je napisao/la: ↑27 nov 2020, 21:01Ako kupim jos jedan resiver telemach u pitanju , hocul moci koristiti i na drugom tv digitalu ?
Evo malo sto se tice cijena. Istekao mi ugovor u telmachu i zovi me da produzimo. Prva ponuda od njih 20% popusta na godinu. Nasmijem se i kazem da mi ne pada na um, prebacit cu paket na nekog drugog i uzeti 6m za 1KM. Uglavnom kad je vidjela zena da baratam informacijama, ponudi mi 4m za marku plus HBO na 24m, ostalo je da razmislim, te cu u ponedjeljak predlozit da mi ubace i arene hd 24m i da produzim. Ovo dobit i telecomu je nemoguce!!
Ima kupiti resiver , prodaju po 20 km , sto cu od njih uzimatiBeduin je napisao/la: ↑27 nov 2020, 21:16Iznajme ti oni 5KM resiver mjesecno. E ne znam za kupovinu kako ide, dal' oni prodaju ili negdje da kupis i spojis da li ce raditi. Javi ako saznas.HeraklitMracni je napisao/la: ↑27 nov 2020, 21:01Ako kupim jos jedan resiver telemach u pitanju , hocul moci koristiti i na drugom tv digitalu ?
Ja rentam 2 dodatna resivera.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.