NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Dobri smo danas,imamo Badića kao rezervnog golmana i imamo ovog Zejda prijavljenih kao igrača ali kako brani i bolje da je prijavljen kao igrač.Muko moja sta ovaj Hamdo i klika uradise za 2 mjeseca
Vrati se Nanin sve ti je oprošteno 

-
- Kontakt:
Pa ako je istina kao sto se priča da su pare od stolica otisle na redovne isplate kluba i vracanje manje kolicine dugovanja, napravio bi on koliko-toliko bolju situaciju al jbg preveliku je zelju imao od Gradske uprave.
Gledajuci kompletnu infrastrukturu mislim da su stolice trenutno na zadnjim pozicijama za obnavljanje...
On je zayebo sto je davao skoro svima profesionalni ugovor a ne amaterski. To je napravilo i dosta duga koji je ostavio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Cigi zabraniti prilaz stadionu. Lazov. Sada ga nema. Fuj. Obrukase klub amateri
Gdje se mogu kupiti ove karte za live stream?
-
- Kontakt:
Evo i berberovic se oglasi. Sad ce bit svega.
Gospodski potez Berberovica,sacekao da sve zavrsi.Vidi se sta su sve radili momku,ako je istina,pa tu ne može niko živ opstati.Raskinuli su ugovor momku jednostrano,ne znam zasto se nisu pokusali dogovoriti.Mislim da bi i ovi ljudi sto vode klub trebali nekome snositi odgovornost.Sta ako dobije na sudu to sutra,ko ce to platiti,ko ce snositi odgovornost za to???
Bihac1919 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 14:12Gospodski potez Berberovica,sacekao da sve zavrsi.Vidi se sta su sve radili momku,ako je istina,pa tu ne može niko živ opstati.Raskinuli su ugovor momku jednostrano,ne znam zasto se nisu pokusali dogovoriti.Mislim da bi i ovi ljudi sto vode klub trebali nekome snositi odgovornost.Sta ako dobije na sudu to sutra,ko ce to platiti,ko ce snositi odgovornost za to???
Ko je do sada odgovarao i podnosio izvještaje? Zato je o ovako i uvjek će biti i gore
On se u klubu baš puno pitaPapadopulos je napisao/la: ↑14 nov 2020, 23:16Cigi zabraniti prilaz stadionu. Lazov. Sada ga nema. Fuj. Obrukase klub amateri

Treba napraviti pomoci teren i raditi u omladinskom pogonu, pustiti da igraju domaći igrači “koji” mogu igrati. Obezbjediti igračima opremu i uslove(glavni trener katastrofa, svlačionice hladno nema grijanja, nema tople vode), oprema(ostale trenerke koje je Meggle riješilo na zimu, majice za treniranje od 5 KM stare 2 godine, nema 5 šuškavaca istih, oprema za putovanje Adidas Tarzo na jednom igraču “visi” na jednom taman, nema zimskih bundi za hladnije dane. To sve da se uzme oprema 30 kompleta treba nekih 5-6 hiljada KM. Da ne spominjemo kirije koje kasne za stan za prošli mjesec za koju treba 1000 KM za pa da igrača sa strane, isto zadnja plata kasni. Sve u svemu nije što momcima kasni plata, stvori im uslove kakvi trebaju biti, opremu i teren. Plata svugdje kasni, momci kad su spojili 6 utakmice bez poraza nije bila premija, treba misliti malo o drugim stvarima. Da li mislite da su Berberovic i Fajic upravu, vjerujte da jesu. Imam još dosta informacija od igrača, gdje se podudara sa Berberovicevom i Fajicevom izjavom. Sve u svemu, boriti se do kraja. Sretno upravi u budućnosti.
Ja sam cuo da Fajic igra za platu kao i ostali, a ne da je klub duzan njemu placati stanarinu, po meni to nema smisla, igras za platu i to je to + premije koje su dobili.
To se tako radi otkako klub postoji i nije Fajic izuzetak, ne placa se jedino njemu stan.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakva crna premija??? Pa nijedne premije nisu dobili igraci, svaki igrac ima za stan od kluba, to je nesto sitno. Hran je na stadionu.
Istina za Berberovica. Bio je u Tesnju taj dan trazio od nasih ljudi da ga puste da gleda utakmicu, jer kako je rekao vasi ga nisu zeljeli ni na tribinama. Tom prilikom je rekao ljudima da ga bez razloga hoce otjerat da su vec u pregovoru s trenerima. Da su pokusali da ne dodje na utakmicu i bude sa ekipom. Steta za Jedinstvo mislio sam da ce ova godina bit prekretnica za vas ali eto uvijek se neke cudne radnje desavaju. Pozdrav
Samo se vratite 10 stranica unazad kad sam pisao da ce se sve ovo desiti!
Al neki i dalje zaljubljeni u Hamdu i gradsku Klosariju ...
jedini pravi put za ozdravljenje je;
Rastjerati ove koji nisu nista u Zivotu radili ni ostvarili a zasjeli na pozicije u klubu.
Samo omladinski pogon i Infrastruktura ... sakupljanje mladih po Kantonu i omogucavanje besplatnog skolovanja.
Sa jacim klubom iz Regiona napraviti kakav sporazum o mladim igracima i dovodit 1 ili 2 igraca na posudbu.
Al neki i dalje zaljubljeni u Hamdu i gradsku Klosariju ...
jedini pravi put za ozdravljenje je;
Rastjerati ove koji nisu nista u Zivotu radili ni ostvarili a zasjeli na pozicije u klubu.
Samo omladinski pogon i Infrastruktura ... sakupljanje mladih po Kantonu i omogucavanje besplatnog skolovanja.
Sa jacim klubom iz Regiona napraviti kakav sporazum o mladim igracima i dovodit 1 ili 2 igraca na posudbu.
Pa uvijek je do trenera ili igrača, nikad nije do ljudi u klubu. Zasto se nisu obezbjedile pripreme negdje na planini? Treba dovoditi provjeren i iskusne igrače + neke mlađe, a nama Pajdo admin Prve lige dovodi “igrače” za Premijer ligu. Zašto niko iz kluba se ne oglasi od uprave za lose rezultate?
Ima li kakvih glasina, priča, išta...?
Ko napušta klub, šta će biti na proljeće...
Ko napušta klub, šta će biti na proljeće...
-
- Kontakt:
Kakva je ovo tišina? Zna li se išta, ima li kakvih glasina ili je ovo zatišje pred buru neku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.