Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Mi kao narod nemamo kapacitet za strpljenje i trpljrnje nekog dužeg procesa ozdravljenja, tako da nama samo igraju je.bivjetri koji karatkoročno podižu atomsferu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Normalno da je glupo pitanje kakva je atmosfera. Ne igraju igraci sami, dzaba im atmosfera ako ih pustis kao ovce bez cobana na livadu. Ciro je trener sa decenijskim iskustvom treniranja, nije kod njega samo napali igrace a oni ce sami igrati. Ne ide to tako. Ako hocete Barbareza za atmosferu dovedite ga kao jednog od pomocnika, a trener treba biti neko ko ce ih postavit kako treba, objasniti svacije duznosti, vjezbati prekide, kontranapade, formaciju, izgradnju igre.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Kad se misli na atsmoferu , to je medju gradjanima , i sa Cirom se gubilo cak bila nekad losa atmosfera medju igracima al u narodu je bilo nade i volje za pracenje , to je to . Bitna je dobra atmosfera medju narodom , da narod prati i dolazi na utakmice , odmah i ovi moraju raditi drugacije ... Zato je bitna atmosfera a ne u repci ...admin je napisao/la: ↑15 nov 2020, 10:02Tebi najbitniji pozotivan ambijent, svi saglasni da nam Barbarez treba radi morala, nije strucnjak Ali je ekstra za ambijent, a ovdje I staro I mlado ismijava novinare sto pitaju kakva je atmosfera.
Hajmo se malo odluciti prvo sta nam treba pa po tome traziti imena.
Pobijedis danas holandiju, onda italiju, bice atmosfera medju narodom top topova
Trebali su Irsku pobjediti, mozda kasnije i Slovacku, a sve ostalo da izgube.
Mjau !
Atomsfera je najbolja kada familija dolazi po hotelu i zderu se kolaci.
Onda se ode svako vece u restoran Bosna da se zdere rostilj i pije alkohol u litrima i dovedu kurave.
Tada su svi presretni i atmosfera je na nivou evo vec godinama.
Onda se ode svako vece u restoran Bosna da se zdere rostilj i pije alkohol u litrima i dovedu kurave.
Tada su svi presretni i atmosfera je na nivou evo vec godinama.
-
- Kontakt: