Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Ponos Torina » 23 dec 2010, 17:16

Ako Poli dodje ja cu biti prezadovoljan :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 dec 2010, 19:55

A kurve šta će joj Ronaldinho, bolji je Quagliarella :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 dec 2010, 19:57

copy/paste i ostala njasra.... :D
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 dec 2010, 20:06

:lol: :lol: :lol: Forza Fabio.. :mrgreen:

a sto se tice zvijezdice svaka cast.. dok sam citao, nekim cudom sam rekao ili Davids ili Zalayeta :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 dec 2010, 20:07

Del Piero želi nezaboravnu 2011 godinu

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2838.html
Juventusov kapiten Alessandro Del Piero će podržati želje za osvajanje titule u 2011 godini kao dio svoje božićne želje za navijače...

Legendarni kapiten vjeruje da je vrijeme za Juventus da počne novu godinu sa dobrim rezultatima i da je završe sa trofejom.

Govoreći na službenoj stranici Del Piero je rekao:

"Dragi prijatelji, mi smo sada tu...to je trenutak da vam poželim sretan Božić i nadam se da ćete imati miran svečani period."

"I nadamo se da su ovi dani uvod u nezaboravnu 2011. Takodjer se želim zahvaliti svima što su bili blizu mene ove godine."

Buffon: Mogu igrati do 45 godine

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2837.html
Gianluigi Buffon vjeruje da može braniti barem još jedno desetljeće...

Očekuje se da će se tridesetdvogododišnji golman vratiti na teren u januaru jer njegov oporavak od ozlijede ide u pravom smjeru.

I unatoč zabrinutosti oko njegove budućnosti, nedavni izvještaji su sugerirali prelazak u Premier Ligu, Buffon će ostati vjeran Juventusu.

"Iz onoga što sam vidio okolo mogu igrati do svoje 45 godine." rekao je za 'Il Corriere della Sera.'

"Juventus? U julu nikada nisam mislio da bi mogli ostvariti ove rezultate u tako kratkom vremenu, ali pogriješio sam i drago mi je zbog toga."

"Nadam se da ću se vratiti 100 posto spreman, tako da mogu biti spreman za nove bitke. Nemam straha jer mogu biti kakav sam bio prije."

"Del Neri? Imao sam razgovor sa njim i vjerujem u njega. Tu je uvijek bilo transparentnost i poštenje i Agnelli mi je rekao da me želi vidjeti medju stativama uskoro."

FC Ljuta Krajina

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 dec 2010, 21:05

Bogami Fabio zna ubosti i van terena :mrgreen:....Samo deri mreze Fabio :lol:

Sto se zvijezdica tice....Davids, Iuliano ili Birindeli.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 23 dec 2010, 23:26

Ja bih radije želio da Storari ostane broj 1 nego da se Gigi odmah vrati. Marco jede malu djecu trenutno. :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 dec 2010, 11:39

suntu jeu je napisao/la:Ja bih radije želio da Storari ostane broj 1 nego da se Gigi odmah vrati. Marco jede malu djecu trenutno. :mrgreen:
i Maninnger je jeo djecu dok se nije oporavio Buffon.. ali onda je pao..

umrla tema otkako nema sarajlije i utakmica :P
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 24 dec 2010, 11:55

Questa discussione non morirà mai !

Sretan bozic od Alexa Del Piero

[youtube][/youtube]

Prica o djetinjstvu, sta je radio dok je bio djete, da to sve on mora da radi za svoje dijete, itd..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 dec 2010, 18:03

jedan od posljednjih pravih kapitena i profesionalaca, sve vise je manekena i placenika, welcome to the 21.century football, drago mi je da sam pratio fudbal 20 vijeka, zajebi ove sad firme od klubova za stancanje dresova i kapitene sto vise adrenalina dobiju dok se slikaju nego kad postignu gol,hehehe
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 24 dec 2010, 18:36

JuveSissoko je napisao/la:jedan od posljednjih pravih kapitena i profesionalaca, sve vise je manekena i placenika, welcome to the 21.century football, drago mi je da sam pratio fudbal 20 vijeka, zajebi ove sad firme od klubova za stancanje dresova i kapitene sto vise adrenalina dobiju dok se slikaju nego kad postignu gol,hehehe

Jedan od najvecih... I kada je Juve zavrsio u B ostao je uz klun..on i par pojedinaca..

slika

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 dec 2010, 20:01

Kako je Krasa nameštao antenu...

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2842.html
Miloš Krasić se prisetio maštanja iz detinjstva. Ćerka, prelazak u Juventus i gol Lazija sećanja iz 2010. koja će obeležiti čitav život.

Miloš Krasić nije ni sanjao da će ostvariti san.

"Svi moji drugovi na Kosovu su navijali za Juve. Sećam se sjajne generacije koja je bila evropski prvak, obožavao sam Vijalija, Ravanellija, Alena Bokšića. Peli smo se po krovu i nameštali satelitsku antenu kako bi gledali Juve. Neverovatno, sada igram u tom klubu",

"Vetar sa Istoka" konstatuje da mu je 2010. promenila život.

"Sve se dogodilo za kratko vreme. Kad pomislim šta sam preturio preko glave, svo ono čekanje letos, pa sam potpis kada mi se činilo da sanjam, rodila mi se onda ćerka i na kraju gol protiv Lazija", priča Krasić.

Kakav je italijanski fudbal.

"Vrhunski, ali i mnogo težak, grub, igra se sa mnogo kontakta, prekršaja. Najteže je uspeti u Italiji", dodaje srpski as.

Kako ide italijanski?

"Već razumem dosta, počinjem od Božića da učim svakodnevno", govori najbolji igrač Juventusa ove jeseni.

Poređenja sa Nedvedom.

"Pričali smo, pohvalio me, to je samo stimulans da radim više. Navijači? Posebna priča, mi smo ništa bez navijača, igram za njih, zato i svaki gol proslavljam sa tifozima. Nadam se scudettu, ali moramo korak po korak, to je jedini način", zaključio je na kraju čovek koji je obeležio poslednjih nekoliko meseci u Seriji A.

Juventus i Fiorentina dogovorili transfer Gilardina?

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2843.html
Prema navodima italijanske štampe, Juventus i Fiorentina su dogovorili transfer Gilardina.

Dogovor uključuje 8 miliona eura + Amauri za Gilardina. Ostaje da klubovi dogvore uslove sa samim igračima.

Iako su čelnici Fiorentine u nekoliko navrata kategorički odbijali mogućnost prodaje Gilardina, čini se da nisu mogli da odole ovoj ponudi Juventusa.

Primarni su ciljevi Juventusa u prelaznom roku bili Pazzini i Džeko, ali će se za mogućnost tih transfera pričekati ljetnji prelazni rok.

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 dec 2010, 20:03

Rezultati ankete: Da li bi podržali povratak Moggija u Juventus?

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2845.html
Dragi Bianconeri od danas uvodimo novu rubriku na portalu "Rezultati ankete"...

Kao što i samo ime kaže u ovoj rubrici će biti rezultati ankete koja je bila tokom sedmice na portalu.

Ove sedmice anketno pitanje je glasilo: "Da li bi podržali povratak Moggija u Juventus?". Danas je zaključeno glasanje i Vas 924 je glasalo za DA dok je za NE glasalo 798.

U ovoj mini debati ćemo iznijeti svoje obrazloženje zašto smo glasali tako kako jesmo. Zašto bi podržali povratak Moggia ako ste glasali za Da? Zašto ne bi podržali povratak Moggija u klub i koji su vaši razlozi za to?

Melo: Hteo sam da napustim fudbal, a sada sam idol

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2844.html
Za šest meseci od prokaženog krivca za eliminaciju Brazilaca sa Mondijala, Felipe Melo stigao do statusa idola navijača Juventusa.

Svako ko je gledao Mela prošle i ove sezone je duboko ubeđen da to nije isti čovek.

Ove jeseni igra neverovatno dobro, potpuno se smirio i čini se da je u formi karijere. Veliki deo zasluga za dobre partije Juventusa ide upravo Brazilcu.

"Mislim da sam zreliji, a i naučio sam iz patnje. Iskreno, hteo sam da završim karijeru posle Mondijala. Nije u pitanju isključenje protiv Holanđana. Pre početka SP, ljudi su trovali narod protiv mene, neki bivši fudbaleri su me ismejavali", podseća Melo.

Juventus je odlučio da ga ne proda letos i napravio odličan potez.

"Sve se promenilo, navijači me sada obožavaju, osećam se kao novi čovek. Uživam u fudbalu, ali ne radim ništa drugačije nego proteklih godina. Pitajte ljude u Flamengu, prvi ugovor sam potpisao u 16. godini. Uvek sam davao maksimum", rekao je Melo, koji na bazenu u rodnom gradu uživa u praznicima, ali se već početkom naredne nedelje vraća u Italiju.

Juventus bez njega ne može da se zamisli...

FC Ljuta Krajina

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 24 dec 2010, 20:40

Ama svaki klub u Italiji ima svog Moggi-a.

Pričajući o pojačanjima ;
JUVENTUS — Mercato legato alle cessioni. L’idea è di fare cassa (con Sissoko e Amauri, soprattutto) e poi mettere i soldi veri sul piatto a giugno: Gilardino, Pazzini, Dzeko, in ordine di fattibilità dell’operazione. Ma a gennaio qualcosa si farà: un puntello per l’attacco (l’ultima idea è l’ex viola Osvaldo, che sta facendo benone in Spagna, altrimenti uno esperto, tipo Klose), un centrocampista se parte Sissoko, e un difensore duttile (Manfredini).
Dakle ide se na prodaju Sissoko-a i Amauri-a pa da se dovede Džeko, Pazzini ili Gilardino. U januaru se sigurno dovodi nešto, na kraju krajeva i zadnje opcije su Osvaldo ili Klose.

GrandeJuve
Kontakt:

Post Postao/la GrandeJuve » 24 dec 2010, 20:57

Juventus i Fiorentina dogovorili transfer Gilardina?

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2843.html
Prema navodima italijanske štampe, Juventus i Fiorentina su dogovorili transfer Gilardina.

Dogovor uključuje 8 miliona eura + Amauri za Gilardina. Ostaje da klubovi dogvore uslove sa samim igračima.

Iako su čelnici Fiorentine u nekoliko navrata kategorički odbijali mogućnost prodaje Gilardina, čini se da nisu mogli da odole ovoj ponudi Juventusa.

Primarni su ciljevi Juventusa u prelaznom roku bili Pazzini i Džeko, ali će se za mogućnost tih transfera pričekati ljetnji prelazni rok.
[/quote]

Previse je to novca za Gilardina , pa koliko onda vrijedi Amauri i kolika je njegova trzisna cijena...
Ovo mi nema logike bolje da damao Amaurija i novac za Pazzinia ;)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 24 dec 2010, 21:00

Amauri je **** za Gilu. Da su Amauri-a prodali za 5 miliona bilo bi super. Iaquintu daju za 4 miliona Tottenham-u.

Sampa neće dati tako lako Pazzini-a kada su već ostali bez Cassana. Jeste da su u fin. problemima ali neće ga tako lako prodati.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 dec 2010, 21:17

Ja iskreno ne bih volio da dodje Gilardina, a ovo u vezi Iaquinte pa sramota je prodati njega kakav god bio za 4 miliona, kad pogledaš kakvi sve levati kostaju 10-tak miliona, onda je to malo glupo.

A za Amaurija mislim da bi se moglo odraditi sa Samdorijom , jer dobili bi lovu i još jednog napadača koji bi za Samdorije bio solidan. Jer i oni sami znaju da ga ne mogu zadržati, a vjerovatno će kasnije dobiti manje za njega (Pazinia).

A Sissoko 90% odlazi koliko sam vidio, zao mi je Mome pravo mi je drag igrač, još da je u formi od prije dvije sezone bio bi odlično.

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 dec 2010, 21:41

slika

Sa ovom ekipom uz korekciju možda ako ne bih mogli dovesti Ziglera, onda Cassani iz Palerma bi bio druga opcija (zato što je Zigler mlađi), samo da povrede zaobiđu, bila bi konkurentna ekipa i za Skudeto.

Klupa:

Storrari
Rinaudo
Grygera
Grosso
Traore
Sissoko (ako ostane)
Salihamidžić (ako ostane)
Marchisio
Martinez
Del Piero
Iaquinta

FC Ljuta Krajina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 dec 2010, 21:50

@j0244

To ti prijatelju pada u vodu jer je Marchisio u stratnih 11 ili odlazi, a Ziegler je blizi Milanu no Juventusu i igra na LB bolje nego na desnom.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 dec 2010, 21:56

MaGiCa je napisao/la:@j0244

To ti prijatelju pada u vodu jer je Marchisio u stratnih 11 ili odlazi, a Ziegler je blizi Milanu no Juventusu i igra na LB bolje nego na desnom.
Dobro ovo za Pepea sam stavio ovako, zato što mu je ovo prirodna pozicija, a kod Del Neria Marchiso igra na ovoj poziciji krila, zato sam stavio, ali oni se rotiraju, tako da to nije toliko bitno (jes da Pepe ulazi sa klupe, ali ovo je po mom ;), ali nemam ništa protiv ni da Marchiso igra tu poziciju). A Zigler pa dobro upravu si, ali bih ponovo bio bolji na desnom beku od svih bekova kojim Juventus trenutno raspolaže (zbog toga sam ga stavio desno).

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.