Poslije ce kriviti momka ako odabere da zaigra za seniore Hrvatske.
Nek oni i dalje velicaju Sikarasa koji sa 21om godinom nista nije uradio u senirskoj kosarci...

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ja koliko znam on je nas dok naši ne dadnu ispisnicu.AirRamiz je napisao/la: ↑15 nov 2020, 16:53Matkovic kroz citavu karijru pokazuje sjajan osjecaj za blokadu. ovo su mu prve bitnije minute ove sezone,ali ne treba se cuditi ako petrusev uskoro predje u drugi klub za nabijanje brojki, a matkovic dobije najmanje 20 minuta do kraja sezone.mozda cak i kamenjas dobije prekomandu u Megu, ako je izvodivo.
Bosnic i savez moraju biti na vezi sa momkom, jer hrvati ne miruju, i sigurno ce sve uciniti da ga ukradu, po starom dobrom obicaju. njima je dreznjak glavi bek u ovim kvalifikacijama, to sve govori koliko su ocajni....zvati matkovica na sljedecem okupljanju,pa neka nije do nas.
moram spomenuti...pogledajte vrabca legendu...jos jednom pokazao da mu je aba prevelik zalogaj.Sparsi bolji bez njegovog drzanja lopte po 15 sekundi i ispaljivanja cigli sa trice....sto i nije bilo tesko za pretpostaviti.buza je bolji igrac, a ilic barem ne forsira,i pogodice otvoren sut
pa i meni nije jasno, kako moze igrati za njih ako he igrao za nasu mladu reprezentaciju, svasta, nista mi vise nije jasno
Jel mislis na Samira H, ako mislimo na istog on i danas igra za Radnički A1 ligu
rekoh prezadovoljan...a zadovoljan bi bio i sa 30%.Ethel je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:10Ma nema teorije da mu bude trica ikad na 35%, pa Jaycee Carroll prosle sezone u euroligi imao 34% za tri, a u spanskoj ligi 41%...
Mora jednostavno popraviti ta slobodna i to mi sve govori o njegovoj zelji za napredak, ako se fokusirao na to da bude lockdown defanzivac i peta opcija u napadu onda ok, ali ovako nije nimalo ok na nekoj vecoj razini od Aba 2.
A dobro to bi vec bilo kosarkasko cudo da od ciglasa dodje na nivo vrhunskog sutera, ali oko 30% je koliko toliko izvodljivo, koliko znam nudjena mu je Krka prije povratka u Sparse ali se odlucio za Sparse, Vrabac je dobio ponovo priliku a nakon sezone slicne Adinovoj prosloj ne znam zasto i Gegic ne bi dobio priliku u ekipi iz donjeg dijela Aba 1. Iskreno najvise bi volio vidjeti Buzu i koliko on moze u Aba 1...AirRamiz je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:00rekoh prezadovoljan...a zadovoljan bi bio i sa 30%.Ethel je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:10Ma nema teorije da mu bude trica ikad na 35%, pa Jaycee Carroll prosle sezone u euroligi imao 34% za tri, a u spanskoj ligi 41%...
Mora jednostavno popraviti ta slobodna i to mi sve govori o njegovoj zelji za napredak, ako se fokusirao na to da bude lockdown defanzivac i peta opcija u napadu onda ok, ali ovako nije nimalo ok na nekoj vecoj razini od Aba 2.
neko ce mu sigurno dati sansu u Abi ponovo. osim ako ce ici negdje u evropu. naravno da on ne moze biti jedna od orve tri opcije, u nekoj ambicioznoj ekipi...ali moze se prelomit utakmica i bez zabijanja poena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.