http://www.thebrocode.co.uk/
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Imal iko ovdje ASK kablovsku ?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
je li ko vidio najnoviji divljački ispad zdravka mamića?
Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
iole ako si normalan moras ostati imun na sve novinarkse patke,nije bitno dal one bile istinite ili obicna laz...kad bi onda svako tako istupio kad neko spomene neku stvar oko porodice nigdje kraja nebi bilo....Dirk je napisao/la:Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !
jednostavno se moras znati nositi sa novinarima sto ovaj idiot nije u stanju...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Nisam njegov zastupnik ali vala previse se oko njega dize panika i slicno , da je nama u klubovima vise Mamica danas bi nam sve bolje bilo ... ja samo govorim za porodicu a njegovo ponasanje je njegova stvarT-MAC je napisao/la:iole ako si normalan moras ostati imun na sve novinarkse patke,nije bitno dal one bile istinite ili obicna laz...kad bi onda svako tako istupio kad neko spomene neku stvar oko porodice nigdje kraja nebi bilo....Dirk je napisao/la:Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !![]()
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !
pa nije ga novinar pitao je li mu sin idiot ili ubica ili ne što u tom smislu pa da po milioniti put J**+ mater novinarima pred kamerama,mamić je budala,idiot,seljačina,primitivac,bolesnik,opasan tip
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Može neko objasniti šta se radi na ovoj stranici **** mrsko mi ono čitati sve 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
vidi se da si klinac i da ne razumes bas nista, ajd oprastamo tiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Može neko objasniti šta se radi na ovoj stranici **** mrsko mi ono čitati sve
- legenda reala
- Kontakt:
Gdje si Alfa ,pa šta radiš nedaš se vidjeti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
evo me legendo,sta ima kod tebelegenda reala je napisao/la:Gdje si Alfa ,pa šta radiš nedaš se vidjeti![]()
![]()
![]()
Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ima on još vremena..nevjernik je napisao/la:Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dje si celavinevjernik je napisao/la:Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova
- legenda reala
- Kontakt:
ma ništa ,evo pratim Zvezdu protiv Zagreba ,treba mi pobijeda Zvezde
dokolko smo večeras aktivni
ma zeza ga administracija ,nabio bi on 3000 hiljade
dokolko smo večeras aktivni
ma zeza ga administracija ,nabio bi on 3000 hiljade
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne zezaj se sa Colinomalfarouqaminu je napisao/la:dje si celavinevjernik je napisao/la:Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova![]()
Kako to SAF ElegantnoT-MAC je napisao/la:iole ako si normalan moras ostati imun na sve novinarkse patke,nije bitno dal one bile istinite ili obicna laz...kad bi onda svako tako istupio kad neko spomene neku stvar oko porodice nigdje kraja nebi bilo....Dirk je napisao/la:Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sretan Božić, a u novoj godini puno zdravlja, sreće i mira želim iskreno svima koji slave. 
Da, i od mene Cestit Bozic svima na forumu koji ga slave
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ne mogu da verujem covek nema ni obrve, siguran sam da se ceo depiliranevjernik je napisao/la:ne zezaj se sa Colinomalfarouqaminu je napisao/la:dje si celavinevjernik je napisao/la:Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova![]()
da ne bi crveni dobio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.