FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi hoce neke promjene, pljuju po drzavi po SDA, pa nije SDA ni Bakir ni niko kriv, krivi ste vi sto serete iz kafica kako ne valja nista a ne izlazite na izbore pod izgovorom da ce biti opet isto, ma fuj **** ti narod
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Najjaci su mi kad kažu da su svi isti, ko god da bude bice los...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
gdje ove nađe u Ličkoj županiji...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 nov 2020, 06:20JVVVST je napisao/la: ↑15 nov 2020, 02:40Znas li ti za sta se glasa sutra?Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 02:23
Hajde reci za koga i sta obecava,al pazi obecava?i sta ce taj neko promjeniti ili stranka i eto ja cu za njega glasati vazi? Al mislim na vece promjene u drzavi,a ne sredit ce nam kosevo,ili renovitar skenderiju i slicno,nisam na to ni mislio nego da drzava bude organizovanija bolja bez korupcije i kriminala,skolstvo,zdravstvo sve da bude bolje,eto idem odma za tu stranku..al nazalost takva ne postoji sa nasim bosanskim mentalitetom,ne kaze se dzaba samo nekom daj vlast ili pare i odma ces vidjeti kakav je..svi su dobri dok se ne docepaju vlasti...
bezveze sa bilo čime , kao i potpis koji imaš....

- ElCartel11
- Kontakt:
Pa nije daleko od istine ako cemo iskreno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kad je ovo danas postala politicka tribina, evo i mog misljenja.
Kako promjeniti SUDIJE i TUZIOCE na svim nivoima ? To bi bilo rjesenje problema u BiH. Volio bih da svi mladi ljudi izadju na izbore, oni do 30 god. starosti. Neka mladi izaberu, jer ce oni zivjeti u ili izvan BiH. Svi mladi uz vodjenje racuna o zdravlju trebaju birati po svom nahodjenju. Apsolutno podrzavam da se glasa i da izadju svi koji imaju stav.
Mogu ja sad za sebe licno reci izasao sam ili izacicu na izbore. Do sada sam izlazio na sve izbore i glasao za Titu
SDA("90), za SDP poslije agresije, kasnije SzBiH,pa do HDZ1990
, ma sve sam probao, ali vidim da se i ubistvo kuknjava moze zataskati. Birajte djeco po svom nahodjenju.
Pesimista sam da mozemo promjeniti TUZILASTVO i SUDSTVO za to nam treba podrska USA i kurave Europe , ali sam pesimista.
Ovaj put cu probati da promjenim nesto tako sto necu izaci(imam i opravdanih razloga), mozda bas to donese boljitak.
Poruka : Mladi ljudi izadjite na izbore ako cete voditi racuna o svom zdravlju i zdravlju drugih, ja se po prvi put necu mjesati u izbor .
Zelim vam da izaberete najbolje ljude izmedju vas. SRETNO BiH
Kako promjeniti SUDIJE i TUZIOCE na svim nivoima ? To bi bilo rjesenje problema u BiH. Volio bih da svi mladi ljudi izadju na izbore, oni do 30 god. starosti. Neka mladi izaberu, jer ce oni zivjeti u ili izvan BiH. Svi mladi uz vodjenje racuna o zdravlju trebaju birati po svom nahodjenju. Apsolutno podrzavam da se glasa i da izadju svi koji imaju stav.
Mogu ja sad za sebe licno reci izasao sam ili izacicu na izbore. Do sada sam izlazio na sve izbore i glasao za Titu

Pesimista sam da mozemo promjeniti TUZILASTVO i SUDSTVO za to nam treba podrska USA i kurave Europe , ali sam pesimista.
Ovaj put cu probati da promjenim nesto tako sto necu izaci(imam i opravdanih razloga), mozda bas to donese boljitak.
Poruka : Mladi ljudi izadjite na izbore ako cete voditi racuna o svom zdravlju i zdravlju drugih, ja se po prvi put necu mjesati u izbor .
Zelim vam da izaberete najbolje ljude izmedju vas. SRETNO BiH

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Proklet bio ko nije glasao, a ko je glasao za zelene krvnike BiH, nek se sam identifikuje i banuje!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Poslušaj šta čovjek kaže.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Samo sa prihvatanjem EU standarda, i na način kako se glasa u Njemačkoj, VB, Francuskoj, pa čak i Švici , ova država može naprijed...Samozdravlje je napisao/la: ↑15 nov 2020, 15:37Kad je ovo danas postala politicka tribina, evo i mog misljenja.
Mogu ja sad za sebe licno reci izasao sam ili izacicu na izbore. Do sada sam izlazio na sve izbore i glasao za TituSDA("90), za SDP poslije agresije, kasnije SzBiH,pa do HDZ1990
, ma sve sam probao, ali vidim da se i ubistvo kuknjava moze zataskati. Birajte djeco po svom nahodjenju.
Zelim vam da izaberete najbolje ljude izmedju vas. SRETNO BiH![]()
Nadam se da će Bajden sa svojim potezima to i uspjetii...
Ko sakupi preko 50,1% zastupnika na Parlamentu BiH neka pravi vladu, bez mogućnosti blokade i vitalnih interesa lopova , u liku Dode, Čovketa, Bakira , bevende ,Krišto i ostalih lopova...
Što se tiče Centra, tu je SDP i DF trebao izaći sa zajedničkim kandidatom, i mislim da će ga Mandić izgubiti, jer sa njim sigurno nisi zadovoljni građani, puno bi bolji bio i Forto, umjesto njega...mISLIM DA ĆE OPET BITI MUČENJE SA SELJAKOM GENERALOM, najbolja opcija tražiti teren za gradnju, možda novi grad ima što ponuditi, a i nije loša bivša lokacija Carinskog terminala u Halilovićima...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mislim da ce ove godine definitivno biti najslabija izlaznost.
Off topic: Amar, Benjo i Adi na klupi
Off topic: Amar, Benjo i Adi na klupi

38% do 16h
Bit ce to ok
Bit ce to ok
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma do 50% maksimalno, ne vjerujem da ce preko toga ici.
Imali ko da je glasao za cetnika kosovca i cetnicku mu stranku
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kažu da je Ajnadzic po svemu sudeći do sada, popušio izbore nadam se da je tačno za mustuluka sam 
12. igrač kluba iz Titove 38b
Je li ovo igra repka?
...a evo i gube...
...a evo i gube...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja sam za bidena
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ja sam vise za bazena

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dzaba to ako u vijecu SDA bude vecina, nacelnik ti ama bas nista ne znaci
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, NeSamSafetee, samoFKS i 85 gostiju.