Ko te bude dirao,ima da bijem
Sretan Bozic svima koji slave .
Moderator/ica: insider
dje si harry sto promeni avatar????harry_90 je napisao/la:Pozz za alfu![]()
nevjernice neces valjda menjati nick???????nevjernik je napisao/la:eto vidis da si se djaba trudio i molio administratore, kad ne moze![]()
ja cu ipak sacekati 2011-tu
Isti sam ti.nevjernik je napisao/la:eto vidis da si se djaba trudio i molio administratore, kad ne moze![]()
EVo kuci,dosadno,nisam izasao,drustvo nece,sve su to moj alfa pecinari,pracovjek je imao zanimljiviji zivot od njihalfarouqaminu je napisao/la:dje si harry sto promeni avatar????harry_90 je napisao/la:Pozz za alfu![]()
hocu, al @nevjernika necu ugasiti 100%, javit ce se on ponekad, kad zazelim da diskutujem sam sa sobomalfarouqaminu je napisao/la:nevjernice neces valjda menjati nick???????nevjernik je napisao/la:eto vidis da si se djaba trudio i molio administratore, kad ne moze![]()
Nece ni moji nisam mjesec dana izaso a i umoran samharry_90 je napisao/la:EVo kuci,dosadno,nisam izasao,drustvo nece,sve su to moj alfa pecinari,pracovjek je imao zanimljiviji zivot od njihalfarouqaminu je napisao/la:dje si harry sto promeni avatar????harry_90 je napisao/la:Pozz za alfu![]()
Sretan Bozic svima koji slave .moram avatar promjenit,Del Boy nije vise IN,sad su ove dvije mackice,sta kazes,kako igraju ???
razvaljuju harryharry_90 je napisao/la:EVo kuci,dosadno,nisam izasao,drustvo nece,sve su to moj alfa pecinari,pracovjek je imao zanimljiviji zivot od njihalfarouqaminu je napisao/la:dje si harry sto promeni avatar????harry_90 je napisao/la:Pozz za alfu![]()
Sretan Bozic svima koji slave .moram avatar promjenit,Del Boy nije vise IN,sad su ove dvije mackice,sta kazes,kako igraju ???
to ti je dobra foranevjernik je napisao/la:hocu, al @nevjernika necu ugasiti 100%, javit ce se on ponekad, kad zazelim da diskutujem sam sa sobomalfarouqaminu je napisao/la:nevjernice neces valjda menjati nick???????nevjernik je napisao/la:eto vidis da si se djaba trudio i molio administratore, kad ne moze![]()
sa plavim reketomharry_90 je napisao/la:@Frutek
Ma meni neobicno,navikao svakog petka izaci,nije ni hladno napolju,al etoo valja sjedit u kuci![]()
@alfa
Normala da razvaljuju,ja sam ovo trenirao 2 godine,snimao njihovu partiju i postavio kao svoj avatar,vidis da su ozbiljne,nema labavo..Inace mec je zavrsio 30:22 za ovu sa plavim reketomi dobila je kao nagradu whiskas
Normala,murinjo je pussy smoke za menealfarouqaminu je napisao/la:sa plavim reketomharry_90 je napisao/la:@Frutek
Ma meni neobicno,navikao svakog petka izaci,nije ni hladno napolju,al etoo valja sjedit u kuci![]()
@alfa
Normala da razvaljuju,ja sam ovo trenirao 2 godine,snimao njihovu partiju i postavio kao svoj avatar,vidis da su ozbiljne,nema labavo..Inace mec je zavrsio 30:22 za ovu sa plavim reketomi dobila je kao nagradu whiskas
![]()
,whiskas, au dobar si trener, pravi murinjo
dobre su dobre, neumorno treniraju ceo dan, au svaka im castharry_90 je napisao/la:Normala,murinjo je pussy smoke za menealfarouqaminu je napisao/la:sa plavim reketomharry_90 je napisao/la:@Frutek
@alfa
![]()
,whiskas, au dobar si trener, pravi murinjo
svaki dan po 50 sklekova,3 treninga,i jedna partija
inace ova pisulja zuta,ona zna zavuci u cosak,dok je ovoj garavoj specijalnost zacerat drugoj protivnici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.