FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zvanicno Mandic proglasio pobjedu. Nek nam je kao klubu sretno sa njim.I da sto prije zavrsimo sto smo zapoceli i zamislili 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Mandiću od prvog dana, konstantno nametati pitanje stadiona.
Suma sumarum, da Koldzo nije stavio NKŽ kao klub posebnog znacaja za opstinu mozda bi i pobjedio, da Ajnadzic nije pokusao reketirati FKS mozda bi i on ostao kao nacelnik, navijaci FKS se pitaju ko sta i kako.
Sad dobro znas da grad je NAŠ
Sad dobro znas da grad je NAŠ
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Jadnimi je napisao/la: ↑15 nov 2020, 22:00U principu glasovi za vijeće prate glasove za načelnika, možda neće biti tako ubjedljivo, ali najvjerovatnije SDA ode u opoziciju. Največi problem će biti da se održi jedinstvo ostalih stranaka, jer će tu biti prljavih igara.feniksptica je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:55Kakvo je stanje u vijecu. To je nama bitno ipak . Ko ima vecinu ??
kojih ostalih ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Pametno su Sabina i uprava odigrali, pitanje stadiona ostavili nakon izbora.Vjerujem da ce sada biti puno lakše pregovarati sa Mandićem.
Pitanje stadiona ce se rijesiti do ljeta najkasnije 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
@Laznjak,@miky_hz,@bodi123,@MortemHz,@joker90,@Amca007,@Inijesta,@moj uzor-S.G,@Bordolav,@FoSte95,@Red1946,@Hztesanj,@Rahma,@belosevic28,@Denchi....
MALO LI JE ?
CESTITAM I SRETNO, DA BUDETE ZADOVOLJNI SA NOVIM LJUDIMA, A I MI KOJI NISMO GLASALI (rekoh ja mozda bude promjena,ako ne izadjem po prvi put u zivotu).
MALO LI JE ?
CESTITAM I SRETNO, DA BUDETE ZADOVOLJNI SA NOVIM LJUDIMA, A I MI KOJI NISMO GLASALI (rekoh ja mozda bude promjena,ako ne izadjem po prvi put u zivotu).

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Sad Mandicu napast na profile, mailove, postansko sanduce, njega i njegove porodice i kaciti Kosevo Sarajevu
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Muzura sam redovno viđao na našim tekmama dok još nije bio ništa bitno u politici. Na privatnom mu profilu na fb je bruka slika FK Sarajeva. Ovo je situacija ko da je neko s foruma došao za načelnika, valjda se za kamp šta pokrene malo. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Želja Kluba je odavno bila, sve je stvar isključivo politike. Eto neće Sabrina i kompanija da dobiju Koševo i da se krene s radovima..
Svaka čast za sve one koji su glasali za Mandića, vjerujem da su mu pitari i dohakali. Bravo i za Muzura što je utabao mutavog Prevljaka, Tanovića isto. Vidjećemo da li će biti boljitka, vjerujem u to iskreno, gore ne može.
Svaka čast za sve one koji su glasali za Mandića, vjerujem da su mu pitari i dohakali. Bravo i za Muzura što je utabao mutavog Prevljaka, Tanovića isto. Vidjećemo da li će biti boljitka, vjerujem u to iskreno, gore ne može.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Al Ilidja
Ne znam kakvo je stanje u Ilijasu ?

Najbitnije da mu je šef nas

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cetvorka cini mi se
15.10.2013.
Prvi put izasao da glasam danas, i uze Mandic
Padaj silo i nepravdo

Padaj silo i nepravdo

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- feniksptica
- Kontakt:
Skontali smo. SDA si. Priznaj i poraz. Ubjedljiv je basbordobijeli je napisao/la: ↑15 nov 2020, 22:35Ja sam misljenje da ce vise biti do kluba i naše zelje i mogućnosti , nego do politike.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑15 nov 2020, 23:29Skontali smo. SDA si. Priznaj i poraz. Ubjedljiv je basbordobijeli je napisao/la: ↑15 nov 2020, 22:35Ja sam misljenje da ce vise biti do kluba i naše zelje i mogućnosti , nego do politike.

Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, boki86, Chony533, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Lecler, MaroonBjelave, mnon46, muhamedhulk, Proximic, senad82, Zagor i 110 gostiju.