Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
Losi protukandidati definitivno, nikako da se pojavi neki pravi tuzlak da predstavlja raju.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sta je vama? Tuzla je rekla svoje. Najprljavija kampanja dosad. Botovi preko interneta i drustvenih mreza pogotpvu preko fejsa i onih grupa kao gr.tz su ubili hljeb i volju za glasanjem prvenstveno neutralnim.
A likovi koji su agitovali kontra crvenih kako kazu kmera samo su jos vise galvanizovali carsiju.
Jbes jasmina, glaso sam protiv njih. Nes mi ti odredjivat za kog cu glasat kelja jedan pu
A likovi koji su agitovali kontra crvenih kako kazu kmera samo su jos vise galvanizovali carsiju.
Jbes jasmina, glaso sam protiv njih. Nes mi ti odredjivat za kog cu glasat kelja jedan pu
Tuzla je rekla svoje, omladini je ocito dobro, **** te ne kontam sta je problem otici 5min glasati, nije ni guzve bilo ni nista, sve top.Sariel1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:31Sta je vama? Tuzla je rekla svoje. Najprljavija kampanja dosad. Botovi preko interneta i drustvenih mreza pogotpvu preko fejsa i onih grupa kao gr.tz su ubili hljeb i volju za glasanjem prvenstveno neutralnim.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ASD
- Kontakt:
Vijeće će dobiti sigurno. Ove manje stranke koje nisu u vlasti će ga podržati sigurno.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:22Kandidati za G.Nacelnika su nam bili losi standardno. Tako da je pobjedio najmanje los.
Ali ce biti pozitivno ako izgubi gradsko vijece.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sto je najgore vahid nije los covjek iskoristile su ga ove kombinacije bijedica komsica i sda nazalost.i zalosno je bilo gledat kako neki ismijavaju i njegovu govornu manu. Uprkos njoj covjek je doktor direktor ukc i kandidat za gradonacelnika. Za respekta u ovakvim moram reci zaostalim sredinama .Koliko smo potonuli ko drustvo zalosno. Generalnp sva kampanja je bila dno dna fuj.sve manje ljudi a sve vise supaka i licmog interesa.
- ASD
- Kontakt:
On je marginalni član stranke.Sariel1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:44Sto je najgore vahid nije los covjek iskoristile su ga ove kombinacije bijedica komsica i sda nazalost.i zalosno je bilo gledat kako neki ismijavaju i njegovu govornu manu. Uprkos njoj covjek je doktor direktor ukc i kandidat za gradonacelnika. Za respekta u ovakvim moram reci zaostalim sredinama .Koliko smo potonuli ko drustvo zalosno. Generalnp sva kampanja je bila dno dna fuj.sve manje ljudi a sve vise supaka i licmog interesa.
SD nije smio Bijedića ili SDA nekog svog lidera poslati.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Tuzla je glasala preko 50 posto fakticki uzimajuci u obzir neke elemente Uzmite u obzir 110k je registrovanih sa cipsom u tz.a realno koliko hiljada je otislo vani zadnjih godina?previse. Nema nas 110k.plus korona. Pa imam 4 clana porodice pozitivna u izolaciji i u bolnici koji nisu mogli glasati.a takvih je ovih dana u gradu mnogo.Skojevska je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:41Tuzla je rekla svoje, omladini je ocito dobro, **** te ne kontam sta je problem otici 5min glasati, nije ni guzve bilo ni nista, sve top.Sariel1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:31Sta je vama? Tuzla je rekla svoje. Najprljavija kampanja dosad. Botovi preko interneta i drustvenih mreza pogotpvu preko fejsa i onih grupa kao gr.tz su ubili hljeb i volju za glasanjem prvenstveno neutralnim.
Jedni od razloga..narwvno ima i onih koji nisu izasli
-
Sariel1987
- Kontakt:
Potop sda
- ASD
- Kontakt:
Šta je zelena koalcija sve dobila u kantonu?
Banovići, Živinice, Lukavac polovično (tu su se podijelili).
Gračanicu i Tuzlu su izgubili.
Kakva je situacija u Gradačcu, Kalesiji?
Banovići, Živinice, Lukavac polovično (tu su se podijelili).
Gračanicu i Tuzlu su izgubili.
Kakva je situacija u Gradačcu, Kalesiji?
-
Sariel1987
- Kontakt:
Kalesiju i teocak.
Nakvise u drzavi.sto ce rec najseljackiji kanton u drzavi.
Moglo se glasati i iz izolacije ko je htio, dodji ti ljudi na vrata, ali hajde otom po tom, najveci krivac je omladina kako god, stariji to ispunjavaju koliko mogu.Sariel1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:49Tuzla je glasala preko 50 posto fakticki uzimajuci u obzir neke elemente Uzmite u obzir 110k je registrovanih sa cipsom u tz.a realno koliko hiljada je otislo vani zadnjih godina?previse. Nema nas 110k.plus korona. Pa imam 4 clana porodice pozitivna u izolaciji i u bolnici koji nisu mogli glasati.a takvih je ovih dana u gradu mnogo.Skojevska je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:41Tuzla je rekla svoje, omladini je ocito dobro, **** te ne kontam sta je problem otici 5min glasati, nije ni guzve bilo ni nista, sve top.Sariel1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:31Sta je vama? Tuzla je rekla svoje. Najprljavija kampanja dosad. Botovi preko interneta i drustvenih mreza pogotpvu preko fejsa i onih grupa kao gr.tz su ubili hljeb i volju za glasanjem prvenstveno neutralnim.
Jedni od razloga..narwvno ima i onih koji nisu izasli
Carsija mrtva, bukvalno.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma druze nije. Nigdje nikog.jos prijavljeni.teoretski moozda prakticno nidje veze.
- ASD
- Kontakt:
Jel ima još jedan kanton u Svijetu gdje je ljevica (Bijedić, DF) izašla zajedno sa nacionalističkim zlom kao što je SDA zajedno na izbore?Sariel1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 22:08Kalesiju i teocak.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Prvo radi se o politickoj nezrelosti ne mozes ti otic na df listu i pricat o nekim promjenama a na drzavnom nivou si u koaliciji sa sda. Da si ne znam koliko dobar covjek.
Ne mozes ti pricat o pda i plasit tuzlake kukom mjesecima a mislit da smo zaboravili raskol enke i osnivanje sd.a i razloge istog.i ko je bio za iste.
Ne mozes ti glasat za ns a previdit situaciju da su u koaliciji osim u tuzli zarad licnih animoziteta.
I opet ne mozes posle svega u ovoj godini loseg i katastrofalno ucinjenog od strane sda na drzavnom nivou ocekivat da ce tulzaci ici njima .
A pogotovu ne mozes ocekivat da ce desetak botova pljujuci neprestano na fejsu donijet ikakvu prevagu
Ne moze se tako politika vodit drugovi.
Ne mozes ti pricat o pda i plasit tuzlake kukom mjesecima a mislit da smo zaboravili raskol enke i osnivanje sd.a i razloge istog.i ko je bio za iste.
Ne mozes ti glasat za ns a previdit situaciju da su u koaliciji osim u tuzli zarad licnih animoziteta.
I opet ne mozes posle svega u ovoj godini loseg i katastrofalno ucinjenog od strane sda na drzavnom nivou ocekivat da ce tulzaci ici njima .
A pogotovu ne mozes ocekivat da ce desetak botova pljujuci neprestano na fejsu donijet ikakvu prevagu
Ne moze se tako politika vodit drugovi.
Relativno neloše, zavisi kako gledamo.
Potop SDA u Sarajevu, pobjeda najmanje lošeg kandidata za gradonačelnika u Tuzli, bit će zanimljivo vidjeti konačan sastav za GV.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma vecini je lose kako su trazili smjenu jasmina.a rezultat u kontru.realno.
Dubinski totalna politicka nezrelost
Dubinski totalna politicka nezrelost
- ASD
- Kontakt:
Naš kanton je takav da nam Sarajevska SDA vlada.
Ko se dogovori s njima (pojedinac) taj dobija apsolutnu vlast.
Kuko je imao vlast i bio kingpin kantona. Ispao je iz igre u Sarajevu pa je Hodža preuzeo apsolutnu vlast.
Iako su obojica loši, ja bih ovo rekao da je s konja na magarca i da kanton nikad u gorem stanju nije bio. Ne možeš nepismenom dezerteru dati apsolutnu vlast.
Ko se dogovori s njima (pojedinac) taj dobija apsolutnu vlast.
Kuko je imao vlast i bio kingpin kantona. Ispao je iz igre u Sarajevu pa je Hodža preuzeo apsolutnu vlast.
Iako su obojica loši, ja bih ovo rekao da je s konja na magarca i da kanton nikad u gorem stanju nije bio. Ne možeš nepismenom dezerteru dati apsolutnu vlast.
Mogu sad ona dvojica delegata jedan drugog pod ruku i ravno u SDA i zamoliti da budu na njihovoj listi sljedeće izbore.
A ona prva izjava nakon prvih rezultata, jednog od njih je u skladu sa njegovim ponašanjem - dno dna.
A ona prva izjava nakon prvih rezultata, jednog od njih je u skladu sa njegovim ponašanjem - dno dna.
& $ ?
Imal sta za vijeca?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka je Imamovic kada su bili ovakvi kandidati.
Jel ima negdje kako stojimo sa GV? E tu je bilo daleko boljih kandidata od SDPovih i bilo bi fino da je sareno sada sa novim licima.
A valjda i mi docekamo nekog mladog i pametnog kao kandidata za g.nacelnika. Ovaj izbor sada je bio vrlo los. Aludiram na Ilidzu, Opcine u Sarajevu, Bijeljinu i BL koji imaju mlade g.nacelnike. Ne moze me niko ubjediti da jedna osoba treba vladati 25 godina.
Jel ima negdje kako stojimo sa GV? E tu je bilo daleko boljih kandidata od SDPovih i bilo bi fino da je sareno sada sa novim licima.
A valjda i mi docekamo nekog mladog i pametnog kao kandidata za g.nacelnika. Ovaj izbor sada je bio vrlo los. Aludiram na Ilidzu, Opcine u Sarajevu, Bijeljinu i BL koji imaju mlade g.nacelnike. Ne moze me niko ubjediti da jedna osoba treba vladati 25 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.