Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
@alfa
Gdje ce biti umorne,trening sat vremena traje,onda se one odmore,pojedu po whiskas,popiju litar mlijeka,i spavaju do 16h i onda opet trening,i nakon tog treninga jedan prijateljski mec,sad sam ih motivirao,koja pobjedi dobije misa za desert,kolju se brate,reze jedna na drugu..planiram da ih prijavim na neko takmicenje,strah me da me nece osramotit,ode obraz..nije sto su moje,al su najbolje.
Gdje ce biti umorne,trening sat vremena traje,onda se one odmore,pojedu po whiskas,popiju litar mlijeka,i spavaju do 16h i onda opet trening,i nakon tog treninga jedan prijateljski mec,sad sam ih motivirao,koja pobjedi dobije misa za desert,kolju se brate,reze jedna na drugu..planiram da ih prijavim na neko takmicenje,strah me da me nece osramotit,ode obraz..nije sto su moje,al su najbolje.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma to ti pricam, pravi si murinjo, veruj mi.... Ako neka se kolju.... pusti ihharry_90 je napisao/la:@alfa
Dao si dobru ideju,mada zao mi da Nestor/Zimonjic i braca Brayan ne bude osramtjeni rodjoo.. ja sam im jasno rekao,izgubite li ijednu,letite kroz prozor,al zatvorenalfarouqaminu je napisao/la:ma to ti pricam, pravi si murinjo, veruj mi.... Ako neka se kolju.... pusti ihharry_90 je napisao/la:@alfa
Gdje ce biti umorne,trening sat vremena traje,onda se one odmore,pojedu po whiskas,popiju litar mlijeka,i spavaju do 16h i onda opet trening,i nakon tog treninga jedan prijateljski mec,sad sam ih motivirao,koja pobjedi dobije misa za desert,kolju se brate,reze jedna na drugu..planiram da ih prijavim na neko takmicenje,strah me da me nece osramotit,ode obraz..nije sto su moje,al su najbolje.![]()
... Prijavi ih da igraju na Davis cup kao dubl
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
harry da neces ti kod komsinice zbog neceg drugog????harry_90 je napisao/la:Dao si dobru ideju,mada zao mi da Nestor/Zimonjic i braca Brayan ne bude osramtjeni rodjoo.. ja sam im jasno rekao,izgubite li ijednu,letite kroz prozor,al zatvorenalfarouqaminu je napisao/la:ma to ti pricam, pravi si murinjo, veruj mi.... Ako neka se kolju.... pusti ihharry_90 je napisao/la:@alfa
Gdje ce biti umorne,trening sat vremena traje,onda se one odmore,pojedu po whiskas,popiju litar mlijeka,i spavaju do 16h i onda opet trening,i nakon tog treninga jedan prijateljski mec,sad sam ih motivirao,koja pobjedi dobije misa za desert,kolju se brate,reze jedna na drugu..planiram da ih prijavim na neko takmicenje,strah me da me nece osramotit,ode obraz..nije sto su moje,al su najbolje.![]()
... Prijavi ih da igraju na Davis cup kao dubl
![]()
upravo sad igraju mec,zuta vodi 15:12,inace igraju do 30.Moram do komsinice skoknut,da donesem macora da ih malo prodrma,ulinjale se,nisu ga primile vec 3 mjeseca.
@alfa
Ostace tajna,al kona mi je .. ne smijem pricat
- alfarouqaminu
- Kontakt:
onda pusti ppharry_90 je napisao/la:@alfa
Slabo sporta ima preko vikenda, praznici jbg
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ljudi jel znate da cak noris pije sa cesme na eks

to sam mogo i ja u Tuzli prije godinu, dvijealfarouqaminu je napisao/la:ljudi jel znate da cak noris pije sa cesme na eks![]()
Sad mi pade na pamet kad smo svi furali Misketa na avataru pa citava stranica isti avatar
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ljudi Frutek je novi cak norisFrutek je napisao/la:to sam mogo i ja u Tuzli prije godinu, dvijealfarouqaminu je napisao/la:ljudi jel znate da cak noris pije sa cesme na eks![]()
Sad mi pade na pamet kad smo svi furali Misketa na avataru pa citava stranica isti avatar![]()
![]()
, zatim kad se u Slobodinom "ćošetu" furo Šabović
sutra mi popravni iz voznje....oboril me opet na gluposti crvenu armiju mu saljem na vrate...zar ne moze bit covjek pa me pustit jbt 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
alfarouqaminu je napisao/la:Ljudi Frutek je novi cak norisFrutek je napisao/la:to sam mogo i ja u Tuzli prije godinu, dvijealfarouqaminu je napisao/la:ljudi jel znate da cak noris pije sa cesme na eks![]()
Sad mi pade na pamet kad smo svi furali Misketa na avataru pa citava stranica isti avatar![]()
![]()
, zatim kad se u Slobodinom "ćošetu" furo Šabović
Možel mu neko objasnit moju prvu rečenicu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Platis i puste te na prvoj voznji. Btw sretnoT-MAC je napisao/la:sutra mi popravni iz voznje....oboril me opet na gluposti crvenu armiju mu saljem na vrate...zar ne moze bit covjek pa me pustit jbt
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Tuzla i dalje nema vode al' ima novo jezeroFrutek je napisao/la:Možel mu neko objasnit moju prvu rečenicu
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- _karabaja_
- Kontakt:
Nista pustit, sve po zakonuT-MAC je napisao/la:sutra mi popravni iz voznje....oboril me opet na gluposti crvenu armiju mu saljem na vrate...zar ne moze bit covjek pa me pustit jbt
Sretno
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
das mito i dobijes dozvolu,tako ti je to danasT-MAC je napisao/la:sutra mi popravni iz voznje....oboril me opet na gluposti crvenu armiju mu saljem na vrate...zar ne moze bit covjek pa me pustit jbt
Za 7 dana cu pokusati napisati 90 postova i pravim novi nick. 
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ja mislim da ces uspeti,verujem u tebe, pa ja za dan negde oko 150 tebi treba SEDAM dana za 90....ausikirica je napisao/la:Za 7 dana cu pokusati napisati 90 postova i pravim novi nick.
sta vam je...sta isljucujete stare nickove...nek stoje,zasto krenuti ponovo od nule,kad te vecina forumasa vec zapamtila po odredzenom nicku i postovima...nek stoji sve kako jest...sikirica je napisao/la:Za 7 dana cu pokusati napisati 90 postova i pravim novi nick.
da se uvjek zna,ko je medzu iskusnijim forumasima i tako ti fazoni..
karabaja druze
hvala,trebace mi sreca...prosli put me malkice napustila..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.