Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
ako se u detroit pistonsima, koji su loterry ekipa, ne uspije izboriti za minutazu, neka se dobro zapita
na svojim pozicijama nema "veliku" konkurenciju, kao sto je to bio slucaj u brooklyn-u, dakle, mahom su to mladi igraci kao sto je i on sam, tako da ce imati vise nego dobru priliku da se nametne u jednoj takvoj ekipi
detroit je fakticki ono sto je brooklyn trebao biti, ekipa u rebuildingu, dakle, ekipa sastavljena od losih i mladih igraca (blake griffin je tu zalutao) i njima rezultat nije na prvom mjestu jer su svjesni da s ovom ekipom do istog ne mogu, tako da je za ocekivati razvoj mladih igraca
na svojim pozicijama nema "veliku" konkurenciju, kao sto je to bio slucaj u brooklyn-u, dakle, mahom su to mladi igraci kao sto je i on sam, tako da ce imati vise nego dobru priliku da se nametne u jednoj takvoj ekipi
detroit je fakticki ono sto je brooklyn trebao biti, ekipa u rebuildingu, dakle, ekipa sastavljena od losih i mladih igraca (blake griffin je tu zalutao) i njima rezultat nije na prvom mjestu jer su svjesni da s ovom ekipom do istog ne mogu, tako da je za ocekivati razvoj mladih igraca
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja se nadam da ce poceti raditi na desnom dvokoraku, krajnje je vrijeme 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Nail for Real
- Kontakt:
Odlicna vijest, on u Brooklynu nije imao sta traziti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Odlicno mjesto da nastavi karijeru, moze i dosta da nauci od Rosea i Blakea
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
takodjer, sistem dwanea caseyja trebao bi mu odgovarati, jer casey praktikuje brzu kosarku, sutiranje trojki i napadanje obruca, kao i pas igru, a to je sve ono sto musa radi, eh sad, koliko dobro to radi, to je vec neka druga stvar :mrgreen:
ovako na pravu, djeluje se da su detroit pistonsi idealna destinacija za njegovu karijeru u ovom trenutku
ovako na pravu, djeluje se da su detroit pistonsi idealna destinacija za njegovu karijeru u ovom trenutku
Pistonsi su baš u banani ako misle sa Caseyem ić u rebuilding.Lik koji voli forsirat veterane više nego išta.Čovjek htio Joe Johnsona potpisat umjesto Wooda.
Idealno!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Sigurno da će dobiti minute i priliku da se izbori za iste i za neku bitniju rolu u ekipi. Ako to ne uspije u ovoj ekipi, to je u suštini njegov kraj u NBA, mislim da je i sam toga svjestan. Ako uspije nešto uraditi u Detroitu, nametnuti se kao koristan igrač, eh onda se može nadati nečemu više u budućnosti. Svakako mislim da je sve na njemu, neka dobro zapne. 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Samo moze biti bolje
Eto mu prilike.

Drago mi je zbog ovog trejda. Sad bi trebao imati mnogo vise prostora da igra. Na njemu je sad da začepi usta svim skepticima poput mene. Nadam se iskreno da ce iskoristiti ovu sansu, iako blago rečeno sumnjam u to. Moja prognoza je da ce za godinu-dvije dana igrati u Europi za neku solidnu ekipu. Dao Bog da grijesim i da Dzanan Musa osvoji MIP award sljedece sezone i da bude imao 15 ppg, 5 rpg i 3apg...
detroit ima 7 pick na draftu, nadam se da nece draftovat nekog na njegovim pozicijama
Opet kod crnog trenera rasiste. Stvarno nema srece. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- StevieFranchise
- Kontakt:
Ako on bude imao 15 MPG mi treba da slavimo

Ne znam koliko je ovo dobro za njega, ne mislim da će lako do minuta kod Caseya koji preferira ove starce, na to još kad dodaš da nije mogao da nađe ritam u New Yorku, kakvog će utjecaja rupa kao što je Detroit imati na njegov ego

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
može vala,galloway ,snell,mykhailiuk,kennard,mcrae,osim kennarda,niko baš nema neku startnu veliku prednost ,prilično bolja mu je situacija nego u netsimaTracy3McGrady je napisao/la: ↑16 nov 2020, 15:12Kad sam vidio, sjetio sam ovog posta.Chinaglia je napisao/la: ↑16 nov 2020, 15:02viewtopic.php?f=13&t=9277&p=7734826&hil ... t#p7734826
prije par mjeseci je musa zapratio detroit pistonse i ubrzo ih je otpratio, a to sam i napisao na ovom forumu jer mi je bilo sumnjivo
Kakav je Detroit na njegovoj poziciji, može li se očekivati da će dobiti minute?
Sad ili nikad.Ako se u Detroitu ne izbori za minute,nek se vraca u Evropu,pa za koju godinu opet nek proba u NBA
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Haha dao Bog da u prvoj sezoni bude barem imao tih 15 mpg, pa da se izbori za drugu sezonu u pistonsima...StevieFranchise je napisao/la: ↑16 nov 2020, 16:07Ako on bude imao 15 MPG mi treba da slavimo![]()
Ne znam koliko je ovo dobro za njega, ne mislim da će lako do minuta kod Caseya koji preferira ove starce, na to još kad dodaš da nije mogao da nađe ritam u New Yorku, kakvog će utjecaja rupa kao što je Detroit imati na njegov egoUglavnom, sretno, nadam se najboljem scenariju.
![]()
Detroit kakva god da je rupcaga, ne moze biti gora od Bihaca, Sarajeva ili Zagreba

Kennard, Mykhailuk, Golloway, McRae svi ganjaju slicnu rolu ko sto bi Dzanan trebo. A Detroit je sasvim solidan grad, ne vjerujem da ce on kao milioner ici u one dijelove gdje mozes kucu kupiti za dolar dva
Da nije mozda i ovo planirao u trecoj sezoni, vjerovatno ce reci da je on trazio trade u Detroit i da tamo ide po prsten
Ovo mu je prilika da nabije neku solidnu statistiku...

Ovo mu je prilika da nabije neku solidnu statistiku...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Da neb on nogu dobio prije početka sezone?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.