Ništa nije isključeno, ali mislim da neće jer dali su ipak solidnog igrača za njega.
Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne bi drugacije Harden dobio svoj broj, BKN je morao povuci ovaj potez jbg.
Detroit kontam da ce u rebuilding, tako da bi Musa trebao dobiti minuta

Detroit kontam da ce u rebuilding, tako da bi Musa trebao dobiti minuta
gregg polinsky, detroitov uposlenik, nekadasnji dugogodisnji brooklynov uposlenik, navodno je skautirao musu prije nego sto je draftovan i on je smatrao da je musa lottery pick, tako da je moguce da je uticao na to da brooklyn draftuje musu, a i da ga detroit uzme u trejdu
kazem, to je mogucnost i ako je istina, to bi moglo pomoci musi...
kazem, to je mogucnost i ako je istina, to bi moglo pomoci musi...
- StevieFranchise
- Kontakt:

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
O svakom se moze napraviti ovakav kratak video. Musa je medju 10 najtelontavanijih igraca ispod 21 godine.StevieFranchise je napisao/la: ↑16 nov 2020, 20:34
Kad pogledam opet ovaj video, mislim da bih ga ja odmah cut. Nadam se da Weaver i Casey vide nešto u njemu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
RJ, Knox, Coby W, Carter Jr, Sexton, Garland, Herro, Trent Jr, Doncic, Morant, Zion, Bagley, Jackson Jr
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Jel mi može neko objasniti kako to sa ugovorima i trade funkcionira . Kako sada Detroit ima pravo da Musu još prije početka sesone izbace .
To je nešto sto ne kontam nikako .
A on ima još Rookie ugovor jel on nije zaštićen ?
To je nešto sto ne kontam nikako .
A on ima još Rookie ugovor jel on nije zaštićen ?
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Jednostavno ga otpuste, dogovore isplatu ugovora s njim i to je to. Slobodan je igrac i moze potpisati sa bilo kojom ekipom, koji god ugovor zeli.
Aha kontam znaci klub ima pravo igraču da isplati ugovor i da ga izbace nebitno kakav ugovor ima.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑16 nov 2020, 22:44Jednostavno ga otpuste, dogovore isplatu ugovora s njim i to je to. Slobodan je igrac i moze potpisati sa bilo kojom ekipom, koji god ugovor zeli.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ima da oslobode sebi prostor u salary capu. Tako je npr Luol Deng ja msm do ove sezone primao po 20 miliona platu, a ne igra vec 3 godine.AnelMid je napisao/la: ↑16 nov 2020, 22:53Aha kontam znaci klub ima pravo igraču da isplati ugovor i da ga izbace nebitno kakav ugovor ima.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑16 nov 2020, 22:44Jednostavno ga otpuste, dogovore isplatu ugovora s njim i to je to. Slobodan je igrac i moze potpisati sa bilo kojom ekipom, koji god ugovor zeli.
Jedna od prvih asocijacija kada vidim Detroitov parket.
Jest ali vec iduce gostovanje ih je zatrpao, to je karkter kakvog rijetko ko ima.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
hayes je pg, stewart je c, bey je sf, kennard je sg
vidjecemo, ma sigurno ce dobiti priliku u ovakvom raspadu od ekipe, njima ce biti cilj da izgube sto vise tekmi
vidjecemo, ma sigurno ce dobiti priliku u ovakvom raspadu od ekipe, njima ce biti cilj da izgube sto vise tekmi
A zašto još nema na ofizialnoj stranici Detroita i Brooklyna dobro doslica za Musu .
Pratim oba dvije ekipe na instagramu i inače uvijek kad neko napusti klub napise se nešto
Pratim oba dvije ekipe na instagramu i inače uvijek kad neko napusti klub napise se nešto
trejdovi se jos uvijek ne mogu ozvaniciti, bice danas il sutra
samo neka ne cita drustvene mreze....tesko je naci i jedan pozitivan komentar, takav je utisak ostavio.
mada su amerikanci mahom nemaci pojma,koji samo cekaju nesto lose da mogu napraviti meme od toga i sakupiti koji lajk...takvi su km glavni siteovi, a mozete zamisliti kakvi su random korisnici tvitera i ostalih mreza...
nema tu puno pametovanja...kad dobije sansu, mora je iskoristiti...pokazati da moze biti versatilni scorer koji zna razigrati druge.mislim da se nije usrecio sa caseyem ali boze moj...dobice sansu.
ako ostavi los dojam,zna se...nogatrans

nema tu puno pametovanja...kad dobije sansu, mora je iskoristiti...pokazati da moze biti versatilni scorer koji zna razigrati druge.mislim da se nije usrecio sa caseyem ali boze moj...dobice sansu.
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 19 nov 2020, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma kad se svašta za Jusufa moglo čitati, čak i nakon one prve sezone u Portlandu, sve ti je jasno.AirRamiz je napisao/la: ↑19 nov 2020, 11:32samo neka ne cita drustvene mreze....tesko je naci i jedan pozitivan komentar, takav je utisak ostavio.mada su amerikanci mahom nemaci pojma,koji samo cekaju nesto lose da mogu napraviti meme od toga i sakupiti koji lajk...takvi su km glavni siteovi, a mozete zamisliti kakvi su random korisnici tvitera i ostalih mreza...
nema tu pumo pametovanja...kad dobije sansu, mora je iskoristiti...pokazati da moze biti versatilni scorer koji zna razigrati druge.mislim da se nije usrecio sa caseyem ali boze moj...dobice sansu.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.