FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I oni pretjerase. Ne simpatisem se zbog Husrefa, al ovdje cu bit za tebe. Ovdje si cisto malo pomijeso loncice sto se svima desi i stao u odbranu grada koji je neka sranja dozivio ranije. Al haj dobar je sjeb bio da se ne iskoristi.emir79 je napisao/la: ↑16 nov 2020, 20:32Evo vracam se i zasluzujem pljuvanje.
Izvinjavam se iskreno i od srca Mandiću. Promakolo mi je da je Puhalo iako redovno njeg citam.
Stvarno mi je iskreno zao, jer sam ga podrzao bas zbog Koseva, i pomislio da je on.
Jos jednom izvinjenje i Mandicu i forumasima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zamijenio sam bebu za bebu. Yebaji ga
Zasluzujem sprdacinu.
Majke mi se izvinjavam svima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
E pa ako im u nos meću ono u nos pred svaki meč da ih testiraju sve su pare od plata zaslužili 
- feniksptica
- Kontakt:
Hhahahah realno. Do mozga ti gurnu, sinusi 5 dana bole posle. Lakse 3x krv da ti izvade
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo i u repci korona,maloprije su izveli ovog Hodzica iz hotela,valjda nije "napuhao" ovu nasu dvojicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Gledaj što Morto mete po temi, dohavizao se malo, a taman sam kontao da ga utabamo k'o Prevljaka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Timmy Abraham
19 godina
Plymouth
Dovesti ga i imati zvjerku momentalno
Gledam tekmu pa sam upratio malo
19 godina
Plymouth
Dovesti ga i imati zvjerku momentalno
Gledam tekmu pa sam upratio malo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bjezi ba suze mi na oci krenulefeniksptica je napisao/la: ↑16 nov 2020, 20:42Hhahahah realno. Do mozga ti gurnu, sinusi 5 dana bole posle. Lakse 3x krv da ti izvade

-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Šta te briga
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne znam za vas, ali meni ah da nabijem nogom onog Bracu Hadziosmanovica. **** li ga general u guzicu.
Muzur je brat, ima da nikne kamp ko Bayernov.
Nesto gledam stadion u Holandiji gdje su nasi igrali neki dan, samo ga na 1 sprat napravit, ne treba vise. Manda na tebe je red (lijepa mu kravata bi na tvsa)
Nesto gledam stadion u Holandiji gdje su nasi igrali neki dan, samo ga na 1 sprat napravit, ne treba vise. Manda na tebe je red (lijepa mu kravata bi na tvsa)
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Braco gumena glava ce za 20 maraka gurati tebe da budeš predsjednik državeLaznjak je napisao/la: ↑17 nov 2020, 03:07Ne znam za vas, ali meni ah da nabijem nogom onog Bracu Hadziosmanovica. **** li ga general u guzicu.
- Shategabri
- Kontakt:
I "vojnika kluba" Alaima istoLaznjak je napisao/la: ↑17 nov 2020, 03:07Ne znam za vas, ali meni ah da nabijem nogom onog Bracu Hadziosmanovica. **** li ga general u guzicu.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- Shategabri
- Kontakt:
Neće nam valjda anamo onaj biti trojanski konj nakon ove pauzeHistoricar je napisao/la: ↑16 nov 2020, 23:21U jeb.ote, pa Rahmanović i Hodžić su nerazdvojni, druže se stalno, znam da mu je Rahmanović išao u posjetu u Mađarsku dok je igrao tamo.

Koševo Zapad
"VOJNIK" odlazi u istoriju, nakon ovih izbora, nigdje ga neće biti. Igrao na "gov.nerala" i popu.ioTesto je napisao/la: ↑17 nov 2020, 08:48I "vojnika kluba" Alaima istoLaznjak je napisao/la: ↑17 nov 2020, 03:07Ne znam za vas, ali meni ah da nabijem nogom onog Bracu Hadziosmanovica. **** li ga general u guzicu.

Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 17 nov 2020, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Konzerva, mire971, relativizam, rimljanin90, sarajevo19461987 i 33 gosta.