recept tvog uspjeha je stancanje sto vise smajlica?alfarouqaminu je napisao/la:ja mislim da ces uspeti,verujem u tebe, pa ja za dan negde oko 150 tebi treba SEDAM dana za 90....ausikirica je napisao/la:Za 7 dana cu pokusati napisati 90 postova i pravim novi nick.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nije meni lahko kao tebi.Meni je mrsko pisati ovdje,ali me neka zelja vuce da napisem bar 3 posta na dan.alfarouqaminu je napisao/la:ja mislim da ces uspeti,verujem u tebe, pa ja za dan negde oko 150 tebi treba SEDAM dana za 90....ausikirica je napisao/la:Za 7 dana cu pokusati napisati 90 postova i pravim novi nick.
@T-MAC Ja cu se najaviti kada napravim novi nick,ali tek nakon 200 postova.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Zašto?sikirica je napisao/la:Za 7 dana cu pokusati napisati 90 postova i pravim novi nick.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
a gde si ti videla-o neznam sta si vec, da ja imam samo smajlice??????Pa naravno kada mi je neka slika smesna da cu da stavim smajlice, a ne da pisem ha ha ha ha....au brate al si slech je napisao/la:recept tvog uspjeha je stancanje sto vise smajlica?alfarouqaminu je napisao/la:ja mislim da ces uspeti,verujem u tebe, pa ja za dan negde oko 150 tebi treba SEDAM dana za 90....ausikirica je napisao/la:Za 7 dana cu pokusati napisati 90 postova i pravim novi nick.
Ma dosadila mi ova @sikirica(napiusem 1000 postova i cao).Moram nesto novo napravit.Carlo je napisao/la:Zašto?sikirica je napisao/la:Za 7 dana cu pokusati napisati 90 postova i pravim novi nick.
alfarouqaminu je napisao/la:a gde si ti videla-o neznam sta si vec, da ja imam samo smajlice??????Pa naravno kada mi je neka slika smesna da cu da stavim smajlice, a ne da pisem ha ha ha ha....au brate al si slech je napisao/la:recept tvog uspjeha je stancanje sto vise smajlica?alfarouqaminu je napisao/la: ja mislim da ces uspeti,verujem u tebe, pa ja za dan negde oko 150 tebi treba SEDAM dana za 90....au
[youtube][/youtube]
Dobra pjesma
Dobra pjesma
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
super je nema staharry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobra pjesma
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:super je nema staharry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobra pjesma,jel treniras machice
@alfa
Sad spavaju,nemogu ih patit u ponoc,odigrali su jedan mec,zucka dobila neizvjesno do kraja bilo,al uspjela joj je nekako zacerat
sutra budjeje u 9 i lagano trcanje od pola sata i povratak kuci na dorucak.
Sad spavaju,nemogu ih patit u ponoc,odigrali su jedan mec,zucka dobila neizvjesno do kraja bilo,al uspjela joj je nekako zacerat
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sutra na kladionici u super ponudi 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
tako je harry ne u 9 nego u 6ujutro na trcanjeharry_90 je napisao/la:@alfa
Sad spavaju,nemogu ih patit u ponoc,odigrali su jedan mec,zucka dobila neizvjesno do kraja bilo,al uspjela joj je nekako zaceratsutra budjeje u 9 i lagano trcanje od pola sata i povratak kuci na dorucak.
Harry vidi što se neko zajebava
pazi ovaj tekst u sredini

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Jooooj jesam se sad najeo pecenice,smrdim ko Prevent. 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
e sada kada si se najeo, juri 200 postovasikirica je napisao/la:Jooooj jesam se sad najeo pecenice,smrdim ko Prevent.
Idemo punom brzinom !alfarouqaminu je napisao/la:e sada kada si se najeo, juri 200 postovasikirica je napisao/la:Jooooj jesam se sad najeo pecenice,smrdim ko Prevent.![]()
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Jbg pošto mi engleski nije jača strana može li mi neko napisati kako se na engleskom izgovara broj 2? 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Pise se two,a kako se izgovara ne znam.Sexmachineboy je napisao/la:Jbg pošto mi engleski nije jača strana može li mi neko napisati kako se na engleskom izgovara broj 2?
tu, napućenih ustaSexmachineboy je napisao/la:Jbg pošto mi engleski nije jača strana može li mi neko napisati kako se na engleskom izgovara broj 2?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Trenutno korisnika/ca: Rule_hz, StevieG8, Wilshere10 i 6 gostiju.