Premijer liga 2020/21
Re: Premijer liga 2020/21
Razlika u Iskri u odnosu na prosli sezoni je nedostatak Edina Klisa, koji je jedini i drzao Iskru na zivotu.
S njim je bila prosjecna ekipa, a sad je Iskra medju 4 najlosije ekipe lige. (A idnividualno igraci imaju veci kvalitet od toga, fali rotacije)
S njim je bila prosjecna ekipa, a sad je Iskra medju 4 najlosije ekipe lige. (A idnividualno igraci imaju veci kvalitet od toga, fali rotacije)
-
- Kontakt:
Drzao ju je posto se sva igra bazirala na njega, on itekako treba da bude zahvalan klubu, posto su od njega napravili igraca.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Klis je velika institucija za benju... Pored klisa, do lopte su dolazili svi... kad je mogao zabiti onaj desni bek golove prošle godine za iskru ne treba mnogo pričati..
-
- Kontakt:
Iskra prošle sezone imala disciplinu, Jaganjac je dobar trener, sad i nemaju trenera to je razlika. Igracki su sad bolji nago lani.
Imao je i maglaj dobrog trenera obralića.. ni on nije mogao vladati benjom i povukao se...
-
- Kontakt:
Trener je pola ekipa. Pogledajte samo trenera Sloge GVU, on je najzasluzniji za dobre rezultate, i historijski izlazak u Europu.
Dzabe dobri igraci, ako nema autoriteta da vlada nad njima. Mada s Benjom je svakako tesko vladati, sudeci po komentarima iznad.
Dzabe dobri igraci, ako nema autoriteta da vlada nad njima. Mada s Benjom je svakako tesko vladati, sudeci po komentarima iznad.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Zaostala utakmica Sloga - Iskra u srijedu.
U srijedu se igraju zaostale utakmice i to prema rasporedu:
MRK Sloga (GV) – MRK Iskra – 19:00
RK Maglaj – RK Leotar 19:00
RK Borac – RK Vogošća 17:00
MRK Sloga (D) – RK Slavija 18:00
RK Konjuh – MRK Lokomotiva 19:00
MRK Sloga (GV) – MRK Iskra – 19:00
RK Maglaj – RK Leotar 19:00
RK Borac – RK Vogošća 17:00
MRK Sloga (D) – RK Slavija 18:00
RK Konjuh – MRK Lokomotiva 19:00
Raspad sistema u Lokomotivi....izgleda vlada distrikta zavrnula pipu, igracima se duguje 6 plata....pekic,rikanovic,ristovic,petrovic,djurkic napustilili lokomotivu....grujic i sarenac bi isto trebali napustiti klub.
Seta...
Seta...
Šteta.
Jesu li pomenuti igraci otisli u druge klubove ? Ili su samo napustili Lokomotivu
Jesu li pomenuti igraci otisli u druge klubove ? Ili su samo napustili Lokomotivu
Sloga-Slavija 43:25
Lokomotiva dobila u Zivinicama 

Rk Iskra pod hitno otjerati glumca Lakovica
Igrač ne može igrati ni Federalnu ligu
Igrač ne može igrati ni Federalnu ligu
Imam potrebu ostaviti komentar, malo duži, jer se ja se javljam iz Maglaja i poznajem Benjamina. Kao prvo trener Mahmut Obralić kojeg vi navodite gore uopšte nije napustio trenersku poziciju zbog Benjamina već iz drugih razloga koji su mi poznati. Sa Benjom se i dan danas "druži" privatno.
Kao drugo, evo upravo sam gledao utakmicu Sloga-Iskra i baš sam se zbog ovih komentara bazirao na njegovu igru i pratim kako lopta kruži od igrača do igrača, niko nema hrabrosti da puca u nekim kriznim momentima i opuca je on, mora neko.
Benjamina poznajem iz grada i znam da je dobar čovjek iz dobre porodice, ne znam je li se ikada iko od vas sreo lično s njim a da ne kažem progovorio nekoliko riječi. Ne znam kako ljudi sude na osnovu priče rekla kazala ili eventualno vide jedan negativan komentar pa se samo nadovežu ali to je naš mentalitet. Bolje je kuditi grešku nego pohvaliti 5 dobrih stvari. Zanima me samo da li biste vi pustili da vam neke loše stvari kroje rezultate i kao tuto i muto igrali iz utakmice u utakmicu bez ikakve primjedbe. Pozdrav.
Kao drugo, evo upravo sam gledao utakmicu Sloga-Iskra i baš sam se zbog ovih komentara bazirao na njegovu igru i pratim kako lopta kruži od igrača do igrača, niko nema hrabrosti da puca u nekim kriznim momentima i opuca je on, mora neko.
Benjamina poznajem iz grada i znam da je dobar čovjek iz dobre porodice, ne znam je li se ikada iko od vas sreo lično s njim a da ne kažem progovorio nekoliko riječi. Ne znam kako ljudi sude na osnovu priče rekla kazala ili eventualno vide jedan negativan komentar pa se samo nadovežu ali to je naš mentalitet. Bolje je kuditi grešku nego pohvaliti 5 dobrih stvari. Zanima me samo da li biste vi pustili da vam neke loše stvari kroje rezultate i kao tuto i muto igrali iz utakmice u utakmicu bez ikakve primjedbe. Pozdrav.
Šta bi tek bilo da se nisu raspali

@Nekotreci, svaka ti čast.
Nisam želio prvi komentarisati ova netačna i rekla-kazala piskaranja o našem Benji. Poznajem ga kao čovjeka i kao rukometaša... Ima grešaka, pogrešnih izbora, loše odigranih utakmica, ali ga nazivati nepoštenim i pokvarenim čovjekom mogu samo oni koji ga uopšte ne poznaju. Trebaju pitati maglajsku djecu ko je Benjo. Pozdrav svim dobrim ljudima
Neću se o ovome raspravljati...
Nisam želio prvi komentarisati ova netačna i rekla-kazala piskaranja o našem Benji. Poznajem ga kao čovjeka i kao rukometaša... Ima grešaka, pogrešnih izbora, loše odigranih utakmica, ali ga nazivati nepoštenim i pokvarenim čovjekom mogu samo oni koji ga uopšte ne poznaju. Trebaju pitati maglajsku djecu ko je Benjo. Pozdrav svim dobrim ljudima
Neću se o ovome raspravljati...
Sve utakmice od vikenda najkasnije od 18:00 sati, a prema preporuci Rukometnog saveza BiH 

Nikola Becejac novi igrac RK Konjuha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.