FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vama je preća politika a opet nista necemo dobiti kao pojedinci ali vazno je srqt po netu nego uciti ili pronac posao pa i za 800km ali eto. Ali ova tema nije bila SDA nego FKS stas kad imas botove necijih stranaka pa oni seru. Pozdrav volim te Sarajevo
FKS
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nećemo naravno, treba sjediti kući, piti kafu i kukati kako je sve loše i kako se nikad ništa neće promijeniti. Takvi mozgovi snose 50% krivice. To za botove vidimo..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sam si sebe opisao 2 dana serete a 0-24 pa radi nesta susu ti poljubim ko god povkedi tebi ce biti plata max 800KM. Ja ne mogu da vjerujwm kakvih ljudi sve ima...AlfredNobel je napisao/la: ↑17 nov 2020, 14:51Nećemo naravno, treba sjediti kući, piti kafu i kukati kako je sve loše i kako se nikad ništa neće promijeniti. Takvi mozgovi snose 50% krivice. To za botove vidimo..
Hamsik nije pripadnik niti jedne stranke nego samo govorim kako jeste zaro sto sam bio u inostranstvu svi se zale i opet izaberu nekog novog i isto bude ali hajde...
Pozdrav ja se vise necu sa vama raspravljati posto imam pametnija posla ne srati u prazno.
FKS
- RajaBa1983
- Kontakt:
ovaj hamsik sda bot izgleda 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Kakva je situacija u ekipi, jesu li zarazeni igraci u izolaciji??
-
- Kontakt:
Ovdje cim ne razmišljaš kao vecina Bot si, po meni su veci botovi oni koji nemaju svoje misljenje i idu za većinom.
Ja vec placem, ali to su suze radosnice, taj lik treba da je u ćuzi, a ne da je kandidat.hamsik je napisao/la: ↑17 nov 2020, 14:30Živ i zdravbelosevic28 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 14:09Jel napolitanac hamŽig ziv nakon poraza ez de O? Pitam za druga...
Sifra: Svi su isti.
Plakat ce te vi za Fikretom ko za Papetom pozdrav
Ide uskoro i to ako Bog da..zagorski je napisao/la: ↑17 nov 2020, 15:02Ja vec placem, ali to su suze radosnice, taj lik treba da je u ćuzi, a ne da je kandidat.hamsik je napisao/la: ↑17 nov 2020, 14:30Živ i zdravbelosevic28 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 14:09Jel napolitanac hamŽig ziv nakon poraza ez de O? Pitam za druga...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Amin!
Hahahah Bože pomozi al ovdje ima slucajeva cuj treba biti u zatvoru lik te oslobodi od okupatora sta onda je Tito trebo biti u zatvoru Staljin,
Ja se odjavljuljem sa ovog foruma pa prićajte o čemu hoćete.
Ja se odjavljuljem sa ovog foruma pa prićajte o čemu hoćete.
FKS
- RajaBa1983
- Kontakt:
i ti si botbordobijeli je napisao/la: ↑17 nov 2020, 15:00Ovdje cim ne razmišljaš kao vecina Bot si, po meni su veci botovi oni koji nemaju svoje misljenje i idu za većinom.

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Ja sam husrefoljubacRajaBa1983 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 15:20i ti si botbordobijeli je napisao/la: ↑17 nov 2020, 15:00Ovdje cim ne razmišljaš kao vecina Bot si, po meni su veci botovi oni koji nemaju svoje misljenje i idu za većinom.![]()

Znaci mozes pokrat boga oca, al ti niko ne smije nista jer si bio u ratu...
A covjek, gle cuda i on bio u ratu, koji je "ukrao" tri metra drva moze na 6 mjeseci

Odjavi se i ne dolazi vise ziv bio...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
sad mozemo normalno priĆati

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Eto on bolje zna jer je bio u inostranstvu kakva je situacija u drzavi od nas koji se ovde patimo zivotom i prezivljavamo...
- f0rest1946
- Kontakt:
Hahahah da placemo baš, odi do Butmira pogledaj kakvu vilu ima taj pošteni insan, vila brat bratu 2 miliona vrijedi ni Ronaldo nema onakvu.hamsik je napisao/la: ↑17 nov 2020, 14:30Živ i zdravbelosevic28 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 14:09Jel napolitanac hamŽig ziv nakon poraza ez de O? Pitam za druga...
Ali on je bio u ratu i zasluzio je da ima 5,6 hotela kuca vila, sramota za drzavu fuj fuj.
Al vidi narod ne brini

- RajaBa1983
- Kontakt:
hamsik molim te odjavi se 

-
- Kontakt:
Meni je recimo zanimljivo kako je Konakovic od omrazenog lopova, sda profitera, unistio Bosnu, itd itd
Do pobjednika i heroja u gradu Sarajevu. Bas zanimljivo i za analizu.
Do pobjednika i heroja u gradu Sarajevu. Bas zanimljivo i za analizu.
Pa sta ti pricas o ratu i ko je koga oslobodio hljeb te je
bo imas 18 godina,rodio si se 2002 godine ti znas ko je koga puco i oslobodio jos si i vani bio. .
E zato vas i j.ebemo sve ,i porijeklo i korjene,sto vam je samo tema rat rat rat i ko je gdje bio i ko je koje nacionalnosti.E kurca se napusi maleni,to ti ja kazem kao djete sehida ovoga grada ,moj je otac dao zivot da bi ti siso izdrkana mogao pisati ovdje,serem ti se u rat i na tu samo pomisao i to vodjenje politike,ti pickice mala od 18 godina da kazes ko je koga odbranio,krv ti **** da ti **** delikventsku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vi sto dizete Muzura i ostale pobjegulje iz sda smetljara, nemojte se previse nadat. Taj isti covjek prije god dana pljuje po sdp i ns a sad svi dobri oke, ma da molim vas, i ako moze okanite se vise politke na forumu
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 17 nov 2020, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, fks74, Napapijri, NazorUso, Pena, pjankesarajevo, Proximic i 102 gosta.