nextterrain je napisao/la: ↑17 nov 2020, 16:11Nije rekao svoj nick, tako da je jos jedan od glory huntera koji ce se pojavljivati kad osvojimo i novembarski Scudetto
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ko god ovaj momenat nije gledao uživo, računa se da je glory hunter.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Poli nas dragi,vaktile bio najvljivan kao novi Pirlo,Seedorf ili Kaka 
Nego za naoolitance nece igrati Osimeneh,ima probleme sa ramenom
Nego za naoolitance nece igrati Osimeneh,ima probleme sa ramenom
- nextterrain
- Kontakt:
Andrea Poli, full of energy, full of sprite. Does well
Ovo je bio mislim vrhunac banter ere, ili ona sezona pod Inzaghijem. Sad se sjetih Brocchija i onog njegovog plesa za zastrašivanje protivnika
Šta smo mi sve doživjeli posljednjih 6-7 godina
Hahaha ovo je snimano za neku reklamu pa im se moze i oprostiti. Ali Poli nikako hah
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Zlatni dani klupske historije. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Jedva čekam da vidim lorda Boneru pored terena, ikona kluba 
Od 2010 pa na ovamo sa Napolijem smo odigrali 22 tekme i skor je porazavajuci 4-9-9,od ove 4 pobjede dvije su bile prije 10 godina,jedna 2014 i zadnja je bila u kupu 2019 kad je ona dva gola dao Piatek,kad nas je sviju zavarao da je on neki igrac
.
Spominju se Bernardeschi i Mariano Diaz kao moguca pojacanja. Bernardeschi bi bio zamjena za Castilleja.
-
celikmilan
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Kad se sjetim vrhunskih pojačanja R.Juniora, Helvega... sve muhe bez glave i kikseri...
Da ne spominjem Mesbaha kasnije i Constanta... Sve bidon do bidona... Pa vječni talenat De Sciglio... Bonera...
Da ne spominjem Mesbaha kasnije i Constanta... Sve bidon do bidona... Pa vječni talenat De Sciglio... Bonera...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
celikmilan
- Kontakt:
... Bonucci, Higuain...OldFashioned je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:27Kad se sjetim vrhunskih pojačanja R.Juniora, Helvega... sve muhe bez glave i kikseri...
Kad skontas da je Montolivo bio 7 godina u Milanucelikmilan je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:50... Bonucci, Higuain...OldFashioned je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:27Kad se sjetim vrhunskih pojačanja R.Juniora, Helvega... sve muhe bez glave i kikseri...
- OldFashioned
- Kontakt:
Ricardo je prije one kobne povrede za Azzurre bio sasvim pristojan igrač, ništa posebno ali ne i fail.meepo je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:56Kad skontas da je Montolivo bio 7 godina u Milanucelikmilan je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:50... Bonucci, Higuain...OldFashioned je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:27Kad se sjetim vrhunskih pojačanja R.Juniora, Helvega... sve muhe bez glave i kikseri...
Da ne spominjem Mesbaha kasnije i Constanta... Sve bidon do bidona... Pa vječni talenat De Sciglio... Bonera...![]()
Kasnije je to bilo katastrofa...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma problem je bio sto ga se nije moglo rijesiti kasnije. Svi navedeni su otisli relativno brzo samo je on ostao do kraja ugovora iako se zadnje 2 sezone nije ozbiljno racunalo na njega.
Ricardo je prije one kobne povrede za Azzurre bio sasvim pristojan igrač, ništa posebno ali ne i fail.
Kasnije je to bilo katastrofa...
-
celikmilan
- Kontakt:
Nekako se 'najbolje' sjećam Strassera i Merkela. Ali igrač od koga sam izgleda jedino ja puno očekivao a nije učinio apsolutno ništa je bio Taiwo.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Stvarno smo u ovom bolnom periodu imali transfera da te Bog sacuva. Koliko samo promasaja i failova.
Sto se tice onoga ko nije moja ocekivanja ispunio,dovoljno mi je nick vidjeti
Sto se tice onoga ko nije moja ocekivanja ispunio,dovoljno mi je nick vidjeti
Taiwo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Većina igrača je prije dolaska u Milan ličila na igrača, poslije su izgubili sve kontakte sa profesionalnim fudbalom. Od toga izuzimam Polia i slične. Montolivo je nosio viole, ali taj period je bio jednostavno loš za klub što se prenosi i na igrače. Evo sada imamo suprotno ekipa je skoro ista ali se poklopilo sa Maldini-evim i Zlatanovim povratkom u klub. Imaš trenera prosječna kvaliteta, ali zna kako se postaviti i prilagoditi ekipu, igrače, formacije i samog sebe da sve funkcionira
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
celikmilan
- Kontakt:
Zapažene uloge za Italiju su imali Romagnoli i Calabria.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.