ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
ovo bi thiem ustvari morao dobit ....
obojica čekaju prvu servu u svlačionici
meščini da je rafa umoran....

meščini da je rafa umoran....
strašan meč, par senzacionalnih udaraca thiema na kraju!!!
ne zaboravimo kako je završio prvi set, isto tako
bravo
ustvari bravo obojici !,!!! 
ne zaboravimo kako je završio prvi set, isto tako
bravo

Vrhunski mec,nesto najbolje sto sam gledao u zadnje vrijeme,svaka cast i jednom i drugom !!
Bukvalno mec koji je mogao zavrsiti i 2 0 za Rafu,i 2:1 ili 1:2....sve sto teniski sladokusci vole ovaj mec je ponudio.
Bukvalno mec koji je mogao zavrsiti i 2 0 za Rafu,i 2:1 ili 1:2....sve sto teniski sladokusci vole ovaj mec je ponudio.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Top mec, mozda i najbolji mec ove godine.
Thiem je sad vec navikao da uzma Rafu na hardu
Thiem je sad vec navikao da uzma Rafu na hardu
Postavljena lekcija. Teško da može bolje od ovoga. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
bravo tim, a i bravo rafa. poklonio mu je prvi TB od 5-2 manje vise i onda poklon za 0-40 i mec ali ovaj uprska. doduse bila i ona svinja na 2. ML. ali onda mu rafa nakon spasene 4 ML poklanja onu 5. rafa je igrao bolje ali je u bitnim momentima pucao. i to pri vodstvu, veliko vodstvo u TBu 1. seta i brejk u drugom. netipicno za njega. ali vidi se da mu je u samopouzdanju na sljaci i van nje ogromna razlika. ocekivao sam da ce tim puci nakon propustenih MLi ali dobro prodje, mada je i rafa pomogao sa 4.
Mislis zadaca

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Od čega je umoran?
Ili je problem kada prijeđe sa šljake na tvrdu podlogu?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ni nole ni rafa nisu vise ni psihicki ni fizicki nadmocni kao sto su bili. mislim jesu nad najvecim brojem igraca ali ima tih par koji im i u jednom i u drugom segmentu mogu parirati narocito na njihovim slabijim podlogama. u svakom slucaju 5. uzastopno izgubljeni TB u 2 posljednja poraza rafe od tima na HCu.
Ne, ne. Lekcija. Zadaća je niži nivo.

41.21.1.
Hvalio te Marsal neki dan,kaze mi Dela brate silar je momcina

Moj arbitre

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
i kako sad federovci stoje? rafi najvise zamjeraju sto nema WTF, manjak sedmica na vrhu a i sto mu je CV previse sljakast. sa druge strane odose svi rekordi. a nole mu je nekako najmrzi rival. e sada, rafa je posljednja nada za posljednji fedov veliki rekord. ali da bi rafa sprijecio noleta da obori sedmice treba da osvoji i WTF i AO. prvim bi skinuo najvecu rupu u CVu (pored sedmica na br1), drugim bi postao jedini sa dvostrukim GS kompletom i pretekao rodju po slemovima. i uz to bi kao br1 popunuo (ostalo bi da se vidi koliko) i drugu svoju veliku rupu. e sada treba navijati da rafa osvoji taj WTF i AO a opet to ne mora biti dovoljno nego treba navijati i da ostane neki duzi period br1. cime bi rafa popunio sve svoje rupe. a nole bi i dalje bio na par sedmica od rekorda. za sta navijati kao fedov fan? sta izabrati? kugu ili koleru?
Ti izgleda jos nisi shvatio da je Novak zavrsio karijeru.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Navijati za mečeve poput Nadal-Dominic , kad obore rekorde Nole i Rafa čestitati im sportski . Izabrati sport kao sportsko nadmetanje trojice najvećih u historiji, uživati u tim stvarima.lucky13 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:07i kako sad federovci stoje? rafi najvise zamjeraju sto nema WTF, manjak sedmica na vrhu a i sto mu je CV previse sljakast. sa druge strane odose svi rekordi. a nole mu je nekako najmrzi rival. e sada, rafa je posljednja nada za posljednji fedov veliki rekord. ali da bi rafa sprijecio noleta da obori sedmice treba da osvoji i WTF i AO. prvim bi skinuo najvecu rupu u CVu (pored sedmica na br1), drugim bi postao jedini sa dvostrukim GS kompletom i pretekao rodju po slemovima. i uz to bi kao br1 popunuo (ostalo bi da se vidi koliko) i drugu svoju veliku rupu. e sada treba navijati da rafa osvoji taj WTF i AO a opet to ne mora biti dovoljno nego treba navijati i da ostane neki duzi period br1. cime bi rafa popunio sve svoje rupe. a nole bi i dalje bio na par sedmica od rekorda. za sta navijati kao fedov fan? sta izabrati? kugu ili koleru?
Pokušaj i ti to slobodno, malo manje vjeruj šta priča Srđan Đoković

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Tsitsipas odlican,bice to extra.mec njega i Rafe za direktan prolaz dalje.
Prije pocetka turnira tipovao sam na Tsitsipasa ili Zvereva i jos uvijek sam pri tom misljenju
Prije pocetka turnira tipovao sam na Tsitsipasa ili Zvereva i jos uvijek sam pri tom misljenju

- LlullSergio
- Kontakt:
Vrhunski tenis danas u oba meca. Mislim prvi je bio top,ali i drugi je stvarno super.
Jes bio je i ovo dobar mec,ali tek negdje od sredine drugog seta,kad se Tsitsipas ugasio na par minuta i zakomplikovao sebi mec,ali eto na kraju dobi,mislim da je na kraju ipak bolji igrac dobio.
Bice dobar mec Tsitsipas vs Nadal
Bice dobar mec Tsitsipas vs Nadal
E moj Rublo. Dupla na meč loptu.
Znači Tim prvi, Cicipas i Rafa za drugo mjesto, sve jasno već.
Znači Tim prvi, Cicipas i Rafa za drugo mjesto, sve jasno već.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
A dobro i Thiem danas u prvom tie breaku je opuco duplu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.