Ocekujemo da bi Borac mogao na njemu ostvariti najbolji transfer u istoriji poslije Danilovica
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Savica prekomandovati u A reprezentaciju zahvalan igrac
ovaj dujmovic je vec zasluzio da bude medju 3 golmana u a repki (u odsustvu begovica).
Mada i sa begovicem, bilo bi pozeljno da je 3. golman mlad a ne neko 30+ god.
Mada i sa begovicem, bilo bi pozeljno da je 3. golman mlad a ne neko 30+ god.
- feniksptica
- Kontakt:
Eto kazu i Sehic pozitivan. Steta sto je danas branio, sumnjam da ga mogu sutra stavit da budu treci
haHAHAHAHAAHA sta svira. e to haj da je bilo imalo gutavo on bi prelomio u njihovu korist. I ovako im daje sansu
haHAHAHAHAAHA sta svira. e to haj da je bilo imalo gutavo on bi prelomio u njihovu korist. I ovako im daje sansu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Znaci bez dijasporasa bolje igramo?forgempp je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:53Nema ih sad nigdje. Idioti. Prvi bi bili da je sad obrnuto.feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:52To su te patriote sto prate i sto pisu i lose ako treba za dobrobit repke.
Oni pobjede smatraju prevarama, zamazivnjem ociju a poraze ensto normalno i sto treba i ono nesto voli vise od drugog i pametnije od drugog
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Bod protiv Velsa i pobjeda protiv Moldavije i na Euru smo.babino je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:58mogu biti zadovoljan ovom tekmom, kao sto i jesam ali ne mogu slaviti jos jedne neuspjesne kvalifikacije u nizu.
25 godina ista prica, zato me ne bi iznenadilo da i sutra one starije pichkice dobiju italiju.
dok vi slavite, ja vrtim tekmu iz moldavije i luzerski izgubljena dva boda, samo onako kako mi to mozemo.
Poslije ovako dobre pobjede, tek sad mi muka.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Kao i uvjek, jedna pobjeda i odma hajp
Mada se treba cestitat protiv Belgije
Mada se treba cestitat protiv Belgije
- PAULUS1234
- Kontakt:
Nas kad bi nam ga sviro 5 min gdje jebote
- feniksptica
- Kontakt:
Ono sto se zamjeri, to malo sigurniji rezultat odmah se prave pametni hoce svi dat gol zavrsit. Daj brate jos 2 a imali smo priliku pa se onda zezaj.
PRESMIJESAN PENAL i PRESMIJESNA NADOKNADA
PRESMIJESAN PENAL i PRESMIJESNA NADOKNADA
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Produži odmah 15min. mamu ti dušmansku ****...
Ocekujemo da bi Borac mogao na njemu ostvariti najbolji transfer u istoriji poslije DanilovicaPozitivanstav je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:51Sasvim solidan i vise od toga,asistent za nas prvi gol,fin prodor i asistencija.
Ovaj Dujmovic,golman je top.
- PAULUS1234
- Kontakt:
sudija navlaci
Sviraj vise da nastavim sa poslom...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ja nisam ništa pogrešio napisao. Ja sam cijelo vrijeme napisao ovdje, da ovi mladji igraci 19-22 trebaju dobiti poziv u A reprezentaciju i da se trebaju na njih fokusirati. I to inace za svi mladji igraci iz naše lige. A ne za neki igraci koji nisu ništa napravili inostranstvo ali u BiH igraju kao najveće zvezde. Tatar, Rahmanovic, Zilkic, Zeljkovic, Corluka nemozeš uporedit sa ovi momčad koji imaju još vecu buducnost iza sebe. Resic je prvi inostranstvi angazman napravio i dokazo se, Dujmovic takodje. Beganovic je po meni veci kvalitet od Todorovica i Corluka dok je Pidro borbeni igrac od Naštica. Savic i Kovac su napravili karieru u Srbiju tako da nemozemo nijh obojica spominati u istom kontekstu...feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:48Sto su se usutili sad ovi, da gubimo pisali bi ovdje i orgijali na temi meĐedi jedni. Pi.čke budite dosljedni i face i priznajte nekad da ste pogrijesili
Bravo momci,zasluzila je ova generacija da se oprosti jednom ovako velikom pobjedom protiv ovakvog protivnika.
Sve cestitke,bas su srcani momci
Sve cestitke,bas su srcani momci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Smijesna reakcija glavnog sudije kod penala.
Prvo sto nije bio penal a drugo sto je svirao na inicijativu gostiju.
Na svu srecu, momci su na vrijeme zabili treci gol i osigurali pobjedu te koliko toliko popravili utisak.
Cestitke ekipi.
Prvo sto nije bio penal a drugo sto je svirao na inicijativu gostiju.
Na svu srecu, momci su na vrijeme zabili treci gol i osigurali pobjedu te koliko toliko popravili utisak.
Cestitke ekipi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- PAULUS1234
- Kontakt:
saka cast momci uzmemo nima 4 boda a kiksamo na welsu i moldavije
cestitke momcima
, steta sto nemaju podrsku od saveza.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Treba ove Srbe pozvati odmah u A reprezentaciju da ih osiguramo. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Čestitke momci na velikoj pobjedi, ovo je realno 4:1, 5:1 trebalo završiti za nas, oni pored prvog gola ni jedan opasniji šut nisu imali, još ovaj penal u 90. smiješno... Napokon malo radosti za bh. navijače nakon užasnih rezultata A repke, posebno u zadnjih godinu dana. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.