Mislim da mozes do sutra da nakupis 200sikirica je napisao/la:Idemo punom brzinom !alfarouqaminu je napisao/la:e sada kada si se najeo, juri 200 postovasikirica je napisao/la:Jooooj jesam se sad najeo pecenice,smrdim ko Prevent.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Chat
Ehehehehhe @alfa,odo ja pajkit'. 
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Sexmachineboy
- Kontakt:
On dick i carry YUFrutek je napisao/la:tu, napućenih ustaSexmachineboy je napisao/la:Jbg pošto mi engleski nije jača strana može li mi neko napisati kako se na engleskom izgovara broj 2?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma daj lovi 200 postova, pa novi nick, mislim da mozes do nove godfine do 200sikirica je napisao/la:Ehehehehhe @alfa,odo ja pajkit'.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
http://translate.google.com/#Sexmachineboy je napisao/la:Jbg pošto mi engleski nije jača strana može li mi neko napisati kako se na engleskom izgovara broj 2?
Kucaj dva na hrvatskom i izbaciće ti na Engleskom riječ. Imaš dolje listen pa poslušaj kako se izgovara.
@
da ne znaš ali ....
ne pise se takoSexmachineboy je napisao/la:On dick i carry YUFrutek je napisao/la:tu, napućenih ustaSexmachineboy je napisao/la:Jbg pošto mi engleski nije jača strana može li mi neko napisati kako se na engleskom izgovara broj 2?![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ma ne treba mi 200 postova.Treba mi onoliko postova da dodem do 1000.Ja sam sebi izracunao,svaki dan po 15 postova,s tim da krecem od sutra,ali ja vec sada nabijam polahko postove.alfarouqaminu je napisao/la:ma daj lovi 200 postova, pa novi nick, mislim da mozes do nove godfine do 200sikirica je napisao/la:Ehehehehhe @alfa,odo ja pajkit'.
@Johnyx95 pratim ja .Zasluzeno su otisle.Toni ili Goca ovo uzimaju.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neka su Bojanu prc. Volim nego pare.
A Toni će da uzme.
A Toni će da uzme.
Ja danas prvi put gled´o kad je ona bljuvala kad je pojela žoharaJohnyx95 je napisao/la:Prati li ko Survivor ?
Odose Bojana i Aleksandra.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ja sam bio ubijeđen da će Andrej, a ne Bojana, ali eto. Zbunili su me pravo.Johnyx95 je napisao/la:Prati li ko Survivor ?
- Sexmachineboy
- Kontakt:
@OTNYS_YNWA
Ma normalno da je neki fol
@Frutek
Morao sam onako napisati zbog rime
Btw. Ko smije napisati kako se izgovara broj za dva veči od 6 na engleskom
Ma normalno da je neki fol
@Frutek
Morao sam onako napisati zbog rime
Btw. Ko smije napisati kako se izgovara broj za dva veči od 6 na engleskom
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ako odose jedna devojcica (bojana) i jedan muskarac (aleksandra)Johnyx95 je napisao/la:Prati li ko Survivor ?
@Frutek
Vidio sam,neko se zahebava opasno
Najljepsa zena na estradi ..

Vidio sam,neko se zahebava opasno
Najljepsa zena na estradi ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
cuo sam da je pobedila Goca Trzan,mada nije nista sigurnoOTNYS_YNWA je napisao/la:Neka su Bojanu prc. Volim nego pare.![]()
A Toni će da uzme.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
To je repriza od sinoć.Frutek je napisao/la:Ja danas prvi put gled´o kad je ona bljuvala kad je pojela žoharaJohnyx95 je napisao/la:Prati li ko Survivor ?
Pravi počinje u 22:15 a repriza sutradan u 19:05.
Meni je najjači Edin ubjedljivo. Lafo pokrij mikrofon a zna da se čuje sve.
Ne znam,sad ce svasta biti.Najbolje bi bilo da uzmu Toni il Marko.
Sad smo ja i jaran pricali i slozili se da ce Andrej biti favorit ako udje u finale pod uslovom da svi iz bivseg Kasuka koji su u Velikom vijecu glasaju za njega.
Edin i Nikola napravili najvecu zahebanciju,pravo sam se ismijao njima.
@OTNYS
I meni je godra sto su je sutnuli.
@Bosco
Pa Goca je skontala da ce neko iz Kasuka dati glas Bojani i ona je glasala za nju.Lakse je tako,da ne bi ugrozili nekoga iz svog plemena.
Edin i Nikola napravili najvecu zahebanciju,pravo sam se ismijao njima.
@OTNYS
I meni je godra sto su je sutnuli.
@Bosco
Pa Goca je skontala da ce neko iz Kasuka dati glas Bojani i ona je glasala za nju.Lakse je tako,da ne bi ugrozili nekoga iz svog plemena.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Jest meni sad glupo ovo na ''pdf medunarodni fudbal''.Samo se prosiruje ovo.Bolje da su jos skratili.Ljepse bi izgledalo.

Prije 2011 godina se rodio Isus 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jedina šansa da ostane jeste da uzme lični imunitet.
Tek nakon borbe za tu nagradu će se znati sudbina Andreja.
Ako osvoji definitivno će osvojiti nagradu mada je i tada upitno jer je i Toni sa svima dobar.
Tek nakon borbe za tu nagradu će se znati sudbina Andreja.
Ako osvoji definitivno će osvojiti nagradu mada je i tada upitno jer je i Toni sa svima dobar.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Pensioner26, Rosicky, Wilshere10, zemuntrg i 28 gostiju.