akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 22:59uvijek bih radije izabrao da slusam Bahu nego 90% komentatora na SK
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
- Donnie Darko
- Kontakt:
nastasić je trebao biti kraj karijere
u tom trenutku je trebao ustati, reći povlačim se u direktnom prenosu, skinut slušalice i mikrofon, i izaći, i nikad više ne komentarisati ni sekundu nekog sportskog događaja
u tom trenutku je trebao ustati, reći povlačim se u direktnom prenosu, skinut slušalice i mikrofon, i izaći, i nikad više ne komentarisati ni sekundu nekog sportskog događaja
Joj Bahe, kao da mu je 16 godina jbt. Dokle luzerstvo i patetika ide daleko govori činjenica da neko uvodi komentatora u tu priču u neuspjehu a još gore što se taj isti komentator na to prima.
Čovjek se nikada nije trebao vratiti iz 'komentatorske penzije'.
Jednostavno, treba otići dok te raja pamti po lijepom.
Jednostavno, treba otići dok te raja pamti po lijepom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa lik je bio savjetnik u jednom od drzavnih ministarsta. Onda odjendom skontao da bi mogao jos zaradit pa se poceo brukati. Dosta Baho, ne placi vise.
Max Allegri
Evo Plavšića na Urugvaj-Brazil za novi ugođaj

- akisarajevo92
- Kontakt:
srecom ima Hodoba na SK Hr, jos samo da se sjete uvesti HD verziju hrvatskog SK-a na Telemachu
Don't believe the hype.
Na Mojoj TV nema opcija da se promijeni SK komentator jer mi se ne sluša Baho kako komentariše Engleze?
A manje patetike ima u dnevniku 15-godišnje djevojke
Prokletstvo komentatora je meme, ali da bi ono bilo "stvarno" ekipa/repka treba da čak i ponekad slavi. Niko Bahi nije kriv što prenosi reprezentaciju koja većinom gubi i što je prenosi stalno. Logično da će se čovjek prozvati "pehistom". Drugo bi bilo da mi pobijedimo u 8 od 10 utakmica godišnje, a Baho prenosi baš ta dva poraza i da se to ponovi par puta.
Upoznao sam ga jednom na nekom događaju i sekunde mi se nije svidio, mada nisam ga gotivio ni prije nego što sam ga upoznao.
A manje patetike ima u dnevniku 15-godišnje djevojke
Prokletstvo komentatora je meme, ali da bi ono bilo "stvarno" ekipa/repka treba da čak i ponekad slavi. Niko Bahi nije kriv što prenosi reprezentaciju koja većinom gubi i što je prenosi stalno. Logično da će se čovjek prozvati "pehistom". Drugo bi bilo da mi pobijedimo u 8 od 10 utakmica godišnje, a Baho prenosi baš ta dva poraza i da se to ponovi par puta.
Upoznao sam ga jednom na nekom događaju i sekunde mi se nije svidio, mada nisam ga gotivio ni prije nego što sam ga upoznao.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 18 nov 2020, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja i dan-danas ne vjerujem da je rekao Nastasic. Ludilo je.beno.meepo je napisao/la: ↑17 nov 2020, 23:02akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 22:59uvijek bih radije izabrao da slusam Bahu nego 90% komentatora na SK![]()
Ne mogu uopste pojmiti kako takav kiks napravi, da je igrao Nastic, pa hajde, lapsus. Nego, plavi dresovi, on se na Schalke presalta.
Idi dok si mlaaaad
tz tz tz tz tz tz
- JohnCleese
- Kontakt:
Arena ima komentatore i niko vise.
Drugo mjesto komotno mogu zauzeti nasi sa BHT-a, Spaho, Kristic, Majer, Šuko.
Doduse imamo i najbolje karikatura komentatore tipa Marijan, Baho i Vugdalic.
Drugo mjesto komotno mogu zauzeti nasi sa BHT-a, Spaho, Kristic, Majer, Šuko.
Doduse imamo i najbolje karikatura komentatore tipa Marijan, Baho i Vugdalic.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ja mislim da BH repka nema pobijede sa Katanom u prvoj postavi ?
Nažalost da. Iako je bio odličan igrač, eto, tako se zalomilo.HeraklitMracni je napisao/la: ↑18 nov 2020, 11:08Ja mislim da BH repka nema pobijede sa Katanom u prvoj postavi ?
Donnie Darko je napisao/la: ↑17 nov 2020, 23:05nastasić je trebao biti kraj karijere
mandraX je napisao/la: ↑18 nov 2020, 21:40Donnie Darko je napisao/la: ↑17 nov 2020, 23:05nastasić je trebao biti kraj karijere
u tom trenutku je trebao ustati, reći povlačim se u direktnom prenosu, skinut slušalice i mikrofon, i izaći, i nikad više ne komentarisati ni sekundu nekog sportskog događaja![]()
![]()
![]()

napustio nas je sejo hadžijahić

edit: tek sad viđoh filipov link
edit: tek sad viđoh filipov link
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mene stid dok ga slušam..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.