FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 18 nov 2020, 20:23

JohnKeynes97 je napisao/la:
18 nov 2020, 20:17
Jeste vi skontali da Zunde nema, evo sad ce i mjesec

Vratiti ce se @Zundo nikad jaci aBd. Bilo bi lijepo da se javi da je zdrav. Javi se bar samo jednom rjecju Zundara. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 18 nov 2020, 20:25

Samozdravlje je napisao/la:
18 nov 2020, 20:23

Vratiti ce se @Zundo nikad jaci aBd. Bilo bi lijepo da se javi da je zdrav. Javi se bar samo jednom rjecju Zundara. :thumbup:
Mora da je pritisak od uciteljica za testove
PSPHM

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 nov 2020, 20:44

Imal ko sliku Dzekine mlade za avatar :kafa:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 nov 2020, 21:38

Za razliku od Rahmanovića koji je pokazao da može igrati u repci i da itekako ima šta za ponuditi, Benjo mi nije baš kalibar. Previsok je ovo nivo za njega, još na desnom krilu gdje je drastično lošiji... Ako ništa zaslužio je brat ovih par utakmica da odigra kad smo već u rasulu, a i konkurencija je nepostojeća.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 nov 2020, 21:38

18 nov 2020, 19:31
Kad je pao Ajnadzic, past ce i Mortem 😂😂
K’o sto Kolinda kaze: “Pao je jedan, past ce i drugi.”
Pa da si makar Koldžu naveo :urnebes: :puke:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 18 nov 2020, 21:39

Tatar cesto i u domacoj ligi izgleda kao da ne zna gdje je, ali zabija i dobar je jer je liga na niskom nivou.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 18 nov 2020, 21:45

Eno Tatar opet ne valja, veceras haman pa cijelu tekmu smo odigrali na nasoj polovini, branili se, log da se momak ne vidi kad ne dobija lopte od igraca kojim je posao da dijele lopte. Sta ocekujete da jedan Tatar protiv Italije uzme loptu na sredini terena i da ide sam prema golu Italije ne kontam ? Momak se nudi, u def dosta radi, ne moze momak se istac kad je taktika ko **** i kad se branimo...
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 nov 2020, 21:49

bodi123 je napisao/la:
18 nov 2020, 21:38
Za razliku od Rahmanovića koji je pokazao da može igrati u repci i da itekako ima šta za ponuditi, Benjo mi nije baš kalibar. Previsok je ovo nivo za njega, još na desnom krilu gdje je drastično lošiji... Ako ništa zaslužio je brat ovih par utakmica da odigra kad smo već u rasulu, a i konkurencija je nepostojeća.
Ma nije kalibar za repke, to je fakt. Možda jeste za ovu koja je u rasulu, u kojoj nema nikakve organizacije i hijerarhije i koja nema nikakve kriterije. Vidi se da je u grču, u strahu, alibi pasovi prvom do sebe i vozi dalje. Ovako i ja mogu igrati. Ne tiče se to samo Benje, već 90% ovih u repki. Treba biti realan, a ne gurati nešto i glorifikovati, a svi vidimo realno stanje.

Rahman sigurno može tražiti šansu s klupe, bolje se snašao od Tatara.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 18 nov 2020, 22:04

Rahman moze igrati u prvih 11 i nikad se ne primijeti da igra u nasoj ligi. Ali Tatar... stvarno je ocajan, zato sam ja spominjao da ako za njrga imamo solidnu ponudu treba ga obavezno prodat.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 nov 2020, 22:11

AlfredNobel je napisao/la:
18 nov 2020, 21:49
bodi123 je napisao/la:
18 nov 2020, 21:38
Ma nije kalibar za repke, to je fakt. Možda jeste za ovu koja je u rasulu, u kojoj nema nikakve organizacije i hijerarhije i koja nema nikakve kriterije. Vidi se da je u grču, u strahu, alibi pasovi prvom do sebe i vozi dalje. Ovako i ja mogu igrati. Ne tiče se to samo Benje, već 90% ovih u repki. Treba biti realan, a ne gurati nešto i glorifikovati, a svi vidimo realno stanje.

Rahman sigurno može tražiti šansu s klupe, bolje se snašao od Tatara.
Bez namjere da nekoga spuštam, pogotovo ne naše bosanske igrače ali činjenica da nikada slabiji sastav nismo imali. Svaka njima čast na svemu ali ovo više nije ozbiljna reprezentacija koja može nešto uraditi. Bit ćemo otprilike prosječna reprezentacija i to je to a raja je nerealna i dalje očekuje neke brutalne rezultate. Imamo par kvalitetnih pojedinaca i možda budemo nekad mogli nekog iznenaditi ali sa ovim sastavom ne.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 nov 2020, 22:18

To se slažem, to ko ne vidi, nema veze o fudbalu. Raja sve dok ne otvori oči i ne spusti očekivanja, iznova i iznova će biti nešto razočarani. Nemamo Savez kojeg zanima ova repka, imamo krimose, nemamo organizacije, imamo menadžerske igrače, amatere i ublehaše. Uz to, kad dodaš da je na svakom okupljanju milju novih igrača i izmjena, pa gubitnički mentalitet, stanje psihe i zasićenje usljed svih ovih neuspjeha, dobiješ ovo rasulo i jad.

Ja sam se dotakao Tatara, nakačio sam se na post @bodyja. Nema kvaliteta za repke, to sam rekao nakon njegove prve tekme. Nema brzinu, nema muda, ne može najobičniji pas da potrefi, igra u grču, odnosno jedna riječ - alibi igrač, kao i 90% njih ovdje. Tatar kad nije njegov dan, on i u našoj ligi izgleda kao odron, a kamoli ovdje kad ga čuva jedan Emerson. Tako da, budite realni, nemojte hvaliti samo zato što je naš. Svaka njemu čast, debitovao je u repki, ali ako hoćemo repku koja će ličiti na nešto, on i slični ne smiju biti na spisku.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 nov 2020, 22:22

18 nov 2020, 22:18
To se slažem, to ko ne vidi, nema veze o fudbalu. Raja sve dok ne otvori oči i ne spusti očekivanja, iznova i iznova će biti nešto razočarani. Nemamo Savez kojeg zanima ova repka, imamo krimose, nemamo organizacije, imamo menadžerske igrače, amatere i ublehaše. Uz to, kad dodaš da je na svakom okupljanju milju novih igrača i izmjena, pa gubitnički mentalitet, stanje psihe i zasićenje usljed svih ovih neuspjeha, dobiješ ovo rasulo i jad.

Ja sam se dotakao Tatara, nakačio sam se na post @bodyja. Nema kvaliteta za repke, to sam rekao nakon njegove prve tekme. Nema brzinu, nema muda, ne može najobičniji pas da potrefi, igra u grču, odnosno jedna riječ - alibi igrač, kao i 90% njih ovdje. Tatar kad nije njegov dan, on i u našoj ligi izgleda kao odron, a kamoli ovdje kad ga čuva jedan Emerson. Tako da, budite realni, nemojte hvaliti samo zato što je naš. Svaka njemu čast, debitovao je u repki, ali ako hoćemo repku koja će ličiti na nešto, on i slični ne smiju biti na spisku.
100%
Tatar i kod nas nekad lose odigra, a kamoli tek protiv svjetskih imena..
Rahman je druga stvar, ako bi se dokazao u nekoj jacoj ligi, bilo bi materijala i za reprezentacije
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 nov 2020, 22:28

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 nov 2020, 22:22

100%
Rahman je druga stvar, ako bi se dokazao u nekoj jacoj ligi, bilo bi materijala i za reprezentacije
Ma hajde što odigra, svakom se to desi, ali Tatar ide iz krajnosti u krajnost. Kad ga ide, baš ga ide, kad ne ide, onda imaš osjećaj da gledaš Damjana Krajišnika s jednom nogom.

Rahman je meni već druga priča. On ako nastavi ovako u Klubu, može biti na spisku. Energičan, borben, ne ebe živu silu i to mi se najviše sviđa kod njega. Svejedno mu je igrao protiv Radnika ili Celtica, čuvao ga Rustemović ili Scott Brown, boli njega qurac. Takvi igrači se cijene, zato je i najbolji u ligi i zato smo mi pa 40% bolja i raznovrsnija ekipa s njim.

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 18 nov 2020, 22:31

Potrefice i nas jednog dana ko S. Makedoniju, sabura.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 nov 2020, 22:34

18 nov 2020, 22:28
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 nov 2020, 22:22

100%
Ma hajde što odigra, svakom se to desi, ali Tatar ide iz krajnosti u krajnost. Kad ga ide, baš ga ide, kad ne ide, onda imaš osjećaj da gledaš Damjana Krajišnika s jednom nogom.

Rahman je meni već druga priča. On ako nastavi ovako u Klubu, može biti na spisku. Energičan, borben, ne ebe živu silu i to mi se najviše sviđa kod njega. Svejedno mu je igrao protiv Radnika ili Celtica, čuvao ga Rustemović ili Scott Brown, boli njega qurac. Takvi igrači se cijene, zato je i najbolji u ligi i zato smo mi pa 40% bolja i raznovrsnija ekipa s njim.
To je to..
Uz duzno postovanje prema Benji, smatram da nece biti tesko naci zamjenu za benju ako ga prodamo..
Dok za rahmana cemo jos vidjeti, ima tu dosta izbora, Susic, Zizu, Varesanovic, Salcin..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 18 nov 2020, 22:37

Amar Rahmanovic ima ugovor sa nama do 30.06.2021
Benjamin Tatar do 30.06.2021

Ovim pozivom u repku ja ne vidim nista dobro po nas kao klub. Bilo bi dobro da oni imaju ugovor sa nama 3-4 godine pa kad prodajes igraca u CV mu pise da je igrao 3-4 utakmice za repku protiv tih i tih jakih reprezentacija.
Ovako je samo igracima bonus za vlastiti CV da mogu na ljeto lakse naci neki ino angazman. Bojim se da sa njima dvojicom ne bude ista situacija kao sa Saričem i Duljom. Meni se to ne svidja mi malo da nam dva najbolja igraca odu na 0KM.
Jedino mi ovo pozivanje u repku ima smisla ako misle sad prodati obojicu na zimskom prelaznom roku. Ako se tada ne prodaju sumnjam da ce produziti ugovor sto znaci da na ljeto odlaze dzaba.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 nov 2020, 22:38

Odmah otpiši Salčina i Varešanovića, ne mogu oni ni doprinjeti 10% Amarovog učinka. Ne mislim da mogu ni Zizu, kao ni Sušić, ali za njih ima barem neka nada. Najviše bih volio da Rahman ostane, sve ostalo mi je svejedno.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 nov 2020, 22:40

18 nov 2020, 22:38
Odmah otpiši Salčina i Varešanovića, ne mogu oni ni doprinjeti 10% Amarovog učinka. Ne mislim da mogu ni Zizu, kao ni Sušić, ali za njih ima barem neka nada. Najviše bih volio da Rahman ostane, sve ostalo mi je svejedno.
Uz dobre zimske pripreme i da ga povrede zaobiđu, Sušić bi ga mogao zamjeniti, Varešanović i Salčin ne mogu Rahmanu ni rezerve biti.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 nov 2020, 22:41

Samozdravlje je napisao/la:
18 nov 2020, 20:23

odzundao je on svoje :mrgreen:
You are someone else I am still right here

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 nov 2020, 22:44

Historicar je napisao/la:
18 nov 2020, 22:40
18 nov 2020, 22:38
Uz dobre zimske pripreme i da ga povrede zaobiđu, Sušić bi ga mogao zamjeniti, Varešanović i Salčin ne mogu Rahmanu ni rezerve biti.
Ma sumnjam da ima išta od njega, previše povreda. Ako je istina ovo što raja priča da ima hroničnu povredu, onda još gore. Bum videli.. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, AVNOJ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, keli, Kera1403, n0dix, NeSamSafetee, Vutra i 67 gostiju.