JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 20:17Jeste vi skontali da Zunde nema, evo sad ce i mjesec
Vratiti ce se @Zundo nikad jaci aBd. Bilo bi lijepo da se javi da je zdrav. Javi se bar samo jednom rjecju Zundara.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 20:17Jeste vi skontali da Zunde nema, evo sad ce i mjesec
Mora da je pritisak od uciteljica za testoveSamozdravlje je napisao/la: ↑18 nov 2020, 20:23JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 20:17Jeste vi skontali da Zunde nema, evo sad ce i mjesec
Vratiti ce se @Zundo nikad jaci aBd. Bilo bi lijepo da se javi da je zdrav. Javi se bar samo jednom rjecju Zundara.![]()
Pa da si makar Koldžu naveoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 19:31Kad je pao Ajnadzic, past ce i Mortem
K’o sto Kolinda kaze: “Pao je jedan, past ce i drugi.”
Ma nije kalibar za repke, to je fakt. Možda jeste za ovu koja je u rasulu, u kojoj nema nikakve organizacije i hijerarhije i koja nema nikakve kriterije. Vidi se da je u grču, u strahu, alibi pasovi prvom do sebe i vozi dalje. Ovako i ja mogu igrati. Ne tiče se to samo Benje, već 90% ovih u repki. Treba biti realan, a ne gurati nešto i glorifikovati, a svi vidimo realno stanje.bodi123 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 21:38Za razliku od Rahmanovića koji je pokazao da može igrati u repci i da itekako ima šta za ponuditi, Benjo mi nije baš kalibar. Previsok je ovo nivo za njega, još na desnom krilu gdje je drastično lošiji... Ako ništa zaslužio je brat ovih par utakmica da odigra kad smo već u rasulu, a i konkurencija je nepostojeća.
Bez namjere da nekoga spuštam, pogotovo ne naše bosanske igrače ali činjenica da nikada slabiji sastav nismo imali. Svaka njima čast na svemu ali ovo više nije ozbiljna reprezentacija koja može nešto uraditi. Bit ćemo otprilike prosječna reprezentacija i to je to a raja je nerealna i dalje očekuje neke brutalne rezultate. Imamo par kvalitetnih pojedinaca i možda budemo nekad mogli nekog iznenaditi ali sa ovim sastavom ne.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 nov 2020, 21:49Ma nije kalibar za repke, to je fakt. Možda jeste za ovu koja je u rasulu, u kojoj nema nikakve organizacije i hijerarhije i koja nema nikakve kriterije. Vidi se da je u grču, u strahu, alibi pasovi prvom do sebe i vozi dalje. Ovako i ja mogu igrati. Ne tiče se to samo Benje, već 90% ovih u repki. Treba biti realan, a ne gurati nešto i glorifikovati, a svi vidimo realno stanje.bodi123 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 21:38Za razliku od Rahmanovića koji je pokazao da može igrati u repci i da itekako ima šta za ponuditi, Benjo mi nije baš kalibar. Previsok je ovo nivo za njega, još na desnom krilu gdje je drastično lošiji... Ako ništa zaslužio je brat ovih par utakmica da odigra kad smo već u rasulu, a i konkurencija je nepostojeća.
Rahman sigurno može tražiti šansu s klupe, bolje se snašao od Tatara.
100%AlfredNobel je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:18To se slažem, to ko ne vidi, nema veze o fudbalu. Raja sve dok ne otvori oči i ne spusti očekivanja, iznova i iznova će biti nešto razočarani. Nemamo Savez kojeg zanima ova repka, imamo krimose, nemamo organizacije, imamo menadžerske igrače, amatere i ublehaše. Uz to, kad dodaš da je na svakom okupljanju milju novih igrača i izmjena, pa gubitnički mentalitet, stanje psihe i zasićenje usljed svih ovih neuspjeha, dobiješ ovo rasulo i jad.
Ja sam se dotakao Tatara, nakačio sam se na post @bodyja. Nema kvaliteta za repke, to sam rekao nakon njegove prve tekme. Nema brzinu, nema muda, ne može najobičniji pas da potrefi, igra u grču, odnosno jedna riječ - alibi igrač, kao i 90% njih ovdje. Tatar kad nije njegov dan, on i u našoj ligi izgleda kao odron, a kamoli ovdje kad ga čuva jedan Emerson. Tako da, budite realni, nemojte hvaliti samo zato što je naš. Svaka njemu čast, debitovao je u repki, ali ako hoćemo repku koja će ličiti na nešto, on i slični ne smiju biti na spisku.
Ma hajde što odigra, svakom se to desi, ali Tatar ide iz krajnosti u krajnost. Kad ga ide, baš ga ide, kad ne ide, onda imaš osjećaj da gledaš Damjana Krajišnika s jednom nogom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:22100%AlfredNobel je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:18To se slažem, to ko ne vidi, nema veze o fudbalu. Raja sve dok ne otvori oči i ne spusti očekivanja, iznova i iznova će biti nešto razočarani. Nemamo Savez kojeg zanima ova repka, imamo krimose, nemamo organizacije, imamo menadžerske igrače, amatere i ublehaše. Uz to, kad dodaš da je na svakom okupljanju milju novih igrača i izmjena, pa gubitnički mentalitet, stanje psihe i zasićenje usljed svih ovih neuspjeha, dobiješ ovo rasulo i jad.
Ja sam se dotakao Tatara, nakačio sam se na post @bodyja. Nema kvaliteta za repke, to sam rekao nakon njegove prve tekme. Nema brzinu, nema muda, ne može najobičniji pas da potrefi, igra u grču, odnosno jedna riječ - alibi igrač, kao i 90% njih ovdje. Tatar kad nije njegov dan, on i u našoj ligi izgleda kao odron, a kamoli ovdje kad ga čuva jedan Emerson. Tako da, budite realni, nemojte hvaliti samo zato što je naš. Svaka njemu čast, debitovao je u repki, ali ako hoćemo repku koja će ličiti na nešto, on i slični ne smiju biti na spisku.
Tatar i kod nas nekad lose odigra, a kamoli tek protiv svjetskih imena..
Rahman je druga stvar, ako bi se dokazao u nekoj jacoj ligi, bilo bi materijala i za reprezentacije
To je to..AlfredNobel je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:28Ma hajde što odigra, svakom se to desi, ali Tatar ide iz krajnosti u krajnost. Kad ga ide, baš ga ide, kad ne ide, onda imaš osjećaj da gledaš Damjana Krajišnika s jednom nogom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:22100%AlfredNobel je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:18To se slažem, to ko ne vidi, nema veze o fudbalu. Raja sve dok ne otvori oči i ne spusti očekivanja, iznova i iznova će biti nešto razočarani. Nemamo Savez kojeg zanima ova repka, imamo krimose, nemamo organizacije, imamo menadžerske igrače, amatere i ublehaše. Uz to, kad dodaš da je na svakom okupljanju milju novih igrača i izmjena, pa gubitnički mentalitet, stanje psihe i zasićenje usljed svih ovih neuspjeha, dobiješ ovo rasulo i jad.
Tatar i kod nas nekad lose odigra, a kamoli tek protiv svjetskih imena..
Rahman je druga stvar, ako bi se dokazao u nekoj jacoj ligi, bilo bi materijala i za reprezentacije
Rahman je meni već druga priča. On ako nastavi ovako u Klubu, može biti na spisku. Energičan, borben, ne ebe živu silu i to mi se najviše sviđa kod njega. Svejedno mu je igrao protiv Radnika ili Celtica, čuvao ga Rustemović ili Scott Brown, boli njega qurac. Takvi igrači se cijene, zato je i najbolji u ligi i zato smo mi pa 40% bolja i raznovrsnija ekipa s njim.
Uz dobre zimske pripreme i da ga povrede zaobiđu, Sušić bi ga mogao zamjeniti, Varešanović i Salčin ne mogu Rahmanu ni rezerve biti.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:38Odmah otpiši Salčina i Varešanovića, ne mogu oni ni doprinjeti 10% Amarovog učinka. Ne mislim da mogu ni Zizu, kao ni Sušić, ali za njih ima barem neka nada. Najviše bih volio da Rahman ostane, sve ostalo mi je svejedno.
odzundao je on svojeSamozdravlje je napisao/la: ↑18 nov 2020, 20:23JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 20:17Jeste vi skontali da Zunde nema, evo sad ce i mjesec
Vratiti ce se @Zundo nikad jaci aBd. Bilo bi lijepo da se javi da je zdrav. Javi se bar samo jednom rjecju Zundara.![]()
Ma sumnjam da ima išta od njega, previše povreda. Ako je istina ovo što raja priča da ima hroničnu povredu, onda još gore. Bum videli..Historicar je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:40Uz dobre zimske pripreme i da ga povrede zaobiđu, Sušić bi ga mogao zamjeniti, Varešanović i Salčin ne mogu Rahmanu ni rezerve biti.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:38Odmah otpiši Salčina i Varešanovića, ne mogu oni ni doprinjeti 10% Amarovog učinka. Ne mislim da mogu ni Zizu, kao ni Sušić, ali za njih ima barem neka nada. Najviše bih volio da Rahman ostane, sve ostalo mi je svejedno.