ado-hz je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:37
Amar Rahmanovic ima ugovor sa nama do 30.06.2021
Benjamin Tatar do 30.06.2021
Ovim pozivom u repku ja ne vidim nista dobro po nas kao klub. Bilo bi dobro da oni imaju ugovor sa nama 3-4 godine pa kad prodajes igraca u CV mu pise da je igrao 3-4 utakmice za repku protiv tih i tih jakih reprezentacija.
Ovako je samo igracima bonus za vlastiti CV da mogu na ljeto lakse naci neki ino angazman. Bojim se da sa njima dvojicom ne bude ista situacija kao sa Saričem i Duljom. Meni se to ne svidja mi malo da nam dva najbolja igraca odu na 0KM.
Jedino mi ovo pozivanje u repku ima smisla ako misle sad prodati obojicu na zimskom prelaznom roku. Ako se tada ne prodaju sumnjam da ce produziti ugovor sto znaci da na ljeto odlaze dzaba.
Ne mogu u istu pricu Duljevic,Saric,Lazic,Adukor i svi drugi sa Rahmanovicem i Tatarom. Evo zasto:
- Rahmanovic i Tatar su 4 g. u FKS (2+2), prilikom potpisa drugog ugovora nisu postavljali neke aman-zaman uslove.
- Rahmanovic i Tatar dali najveci doprinos za osvajanje Titula, aBd osvojit ce jos koji
- Rahmanovic i Tatar zasluzuju ipak neki respect i povlasten polozaj.
- Volio bih da produze ugovore, ali i svako drugo rjesenje sem spremanja na Zapadnu tribinu. Prodati ?To bih prepustio Hadzicu i SS.
- @Obiteljskicovjek i ja smo uvijek bili da se prvo ispostuje FKS i da ko nece da produzi nek ide na Zapad, ali za ovu dvojicu bih se ponasao drugacije. Neka pomognu da osvojimo Titulu i halal im bilo sto necemo uzeti neke pare.
Mnogima isticu ugovori 30.06. mozda se tu kriju pare koje bi oslobodili za produzenje ugovora sa Rahmanovicem i Tatarom.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.