Ma daj Dela Bgt, Iran hem je nebitna utakmica hem je i dogovorena da bi se izgubila, znaš o čemu ti govorim.delinjo je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:04Bratko izgubio je od **** Irana kuci sa igracima iz Saipe poboguRaonffa je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:03Ma dobro svako ima svoje mišljenje, poštujem.
Samo smatram da je njegova nesreća bila ova divizija A i zato sad imamo ove natpise "bez pobjede godinu dana", "selektor bez pobjede", "najgori selektor u historiji" i tako dalje. A smatram da to nije baš tako, jer npr. Prosinečki je gubio od Armenije i Finske, ovaj je otkidao bodove Italiji i Holadniji, koliko god to u ovom trenutku bilo smiješno.![]()
![]()
Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa eto ako je i istina samo zbog toga ne moze biti selektor.Raonffa je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:22Ma daj Dela Bgt, Iran hem je nebitna utakmica hem je i dogovorena da bi se izgubila, znaš o čemu ti govorim.delinjo je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:04Bratko izgubio je od **** Irana kuci sa igracima iz Saipe poboguRaonffa je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:03Ma dobro svako ima svoje mišljenje, poštujem.
Samo smatram da je njegova nesreća bila ova divizija A i zato sad imamo ove natpise "bez pobjede godinu dana", "selektor bez pobjede", "najgori selektor u historiji" i tako dalje. A smatram da to nije baš tako, jer npr. Prosinečki je gubio od Armenije i Finske, ovaj je otkidao bodove Italiji i Holadniji, koliko god to u ovom trenutku bilo smiješno.![]()
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Iran nebitna utakmica? Zbog te utakmice smo ispali u četvrti šešir.Raonffa je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:22Ma daj Dela Bgt, Iran hem je nebitna utakmica hem je i dogovorena da bi se izgubila, znaš o čemu ti govorim.delinjo je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:04Bratko izgubio je od **** Irana kuci sa igracima iz Saipe poboguRaonffa je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:03Ma dobro svako ima svoje mišljenje, poštujem.
![]()
-
- Kontakt:
Dobro. Vidjet cemo koliko si hrabar. .Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:20Ma degeneril poceo vrijedjati sve redom i spominje tudje roditelje, zato sam mu se isprskao po bubuljicavom licu i necu vise.
Odoh sklepati nesto smisleno za ove bravurozne utakmice nase nam voljene repke.
Sad umjesto Luksemburga možemo izvući Norvešku s Haalandom, nice.
Eh pa pisao sam već, na stranu ostala sranja, što on možda šuruje sa Begićem + Cviko menadžer, sve to na stranu, al' ja ti govorim konkretno o igri na terenu da to nije bilo toliko loše za naše uslove.
A i ako ćemo mak na konac, to sam govorio za svakog selektora, pa ću tako i za Bajevića, rasprava se vodi oko 22, 23 igrača na spisku, kostur tima i ono najbolje što imamo je tu i vazda je bilo tu, ostalo je šminkanje. Tako i da priča o menažderskim igračima drži vode onoliko koliko drži i ona da smo mi jaka reprezentacija.
I još jedna stvar vezano za Bajevića, doveo nam je čovjek dva stopera za 10+ godina, možda ćemo ga se sjetiti za koju godinu.
Smeta mi što se čovjek toliko pljuje, jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Cimirot, Cipelic, Lazni Corluka, Ovi svi, bas svi talenti iz turske lige Kadulja, biftek Tatar, .ma daj nemojte se zajebavat..
Bajević je doveden za baraž i tu je teško podbacio i to može biti samo njegova krivica. Užasna prva postava, užasne izmjene i loše pripreme. I ne samo da nismo prošli baraž, pao je odmah na prvom koraku, nije mogao makar dogurati do finala.
Cimirot je među pet naših najboljih igrača. Nije dobro ali je tako.Hasansas1978 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:30Cimirot, Cipelic, Lazni Corluka, Ovi svi, bas svi talenti iz turske lige Kadulja, biftek Tatar, .ma daj nemojte se zajebavat..
Nismo mi druže ispali u četvrti šešir zbog Irana, ispali smo zato što u zadnjih 20 utakmica imamo četiri pobjede. I nismo ispali zato što ne možemo dobiti Poljsku, Italiju ili Holandiju, nego što se brukamo protiv Armenije, Finske, nikad gore Grčke itd.
Ma brate ono kako je postavio ekipu u barazu protiv Irske je sjesti i plakati da se ne lazemo,a drugo je ovo sto tebe zavara jer igramo protiv jacih od sebe i to puno,pa kad se 3 puta dodamo ljudi padnju u ekstazuRaonffa je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:28Eh pa pisao sam već, na stranu ostala sranja, što on možda šuruje sa Begićem + Cviko menadžer, sve to na stranu, al' ja ti govorim konkretno o igri na terenu da to nije bilo toliko loše za naše uslove.
A i ako ćemo mak na konac, to sam govorio za svakog selektora, pa ću tako i za Bajevića, rasprava se vodi oko 22, 23 igrača na spisku, kostur tima i ono najbolje što imamo je tu i vazda je bilo tu, ostalo je šminkanje. Tako i da priča o menažderskim igračima drži vode onoliko koliko drži i ona da smo mi jaka reprezentacija.
I još jedna stvar vezano za Bajevića, doveo nam je čovjek dva stopera za 10+ godina, možda ćemo ga se sjetiti za koju godinu.

I onda tako bude taj utisak kao da mi nesto odigramo a zapravo protivnik sa 30 % igra utakmicu,evo Italija veceras nisu se oznojili bukvalno ,isto trening.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bajević : "Nije me stid,ponosan sam"
Legenda postade ****
Legenda postade ****
mosa lošmi stićko tit-ula!
dodje vakat da tekme repke gledam kao da je bhpl vikendom i smijem sa nasim virtuozima:-)
jedan od jacih detalja mi je bio kad kadusic izbi loptu iz 16, zamahnu majstor ko veliki a ona ode 10m do belottia:-)
ovi levati ako misle nekom utrpati levate poput corluke, sanicanina, kadusica, loncara, bendzamina-ljudi ovaj nije profi igrac, hadzica itd., grdno se varaju.
postali smo sprdacina.
naj detalj na forumu mi je faraonov post i nekoliko odgovora na isti, to me bas oraspolozilo:-)
ne znam za ostale ali ja jedva cekam 7.12.
jedan od jacih detalja mi je bio kad kadusic izbi loptu iz 16, zamahnu majstor ko veliki a ona ode 10m do belottia:-)
ovi levati ako misle nekom utrpati levate poput corluke, sanicanina, kadusica, loncara, bendzamina-ljudi ovaj nije profi igrac, hadzica itd., grdno se varaju.
postali smo sprdacina.
naj detalj na forumu mi je faraonov post i nekoliko odgovora na isti, to me bas oraspolozilo:-)
ne znam za ostale ali ja jedva cekam 7.12.

Ma bosnji je lako utjerati,onaj ker Misimovic se sjetio kao sad progovoriti,suruje sa Vicom i ne izlazi mu iz supka.Opet Bajevic sa druge strane niti malo samokriticnosti,covjek ne vidi,ne cuje ali dzaba ne mozes ti to puskom otjerati.
Mada svejedno selektor je ovdje najmanji problem,to je samo kozmetika.
Mada svejedno selektor je ovdje najmanji problem,to je samo kozmetika.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bez obzira na sve te nabrojane poraze mi smo i dalje imali mjesto u trećem šeširu, poraz u prijateljskoj utakmici koja se nije trebala ni odigrati donio je taj prelazak u četvrti šešir.
-
- Kontakt:
pa ako jest onda su rezultati Real.. Bosna je uvijek , doslovno od prvih kvalifikacija, imalabarem 5 igraca u top formi koji su bili glavni igraci u svojim dosta jakim klubovima..od one postabke Bolic , Baljic, Kodro, Konjic, Hibic, Katana, Music itd pa do recimo Sa Dzeko, Misimovic, Spahic, Rahimic, Begovic, Lulic , Medunjanin itd itd...Sada toga nema..ovo su polovnjaci igraci koji nisu ni u prvih 11 u svojim klubovima, sem Dzeke i dalje alnjega odavno boli k.. za reprezentaciju..MrPink je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:31Cimirot je među pet naših najboljih igrača. Nije dobro ali je tako.Hasansas1978 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:30Cimirot, Cipelic, Lazni Corluka, Ovi svi, bas svi talenti iz turske lige Kadulja, biftek Tatar, .ma daj nemojte se zajebavat..
8 utakmica, 6 poraza, 2 neriješena, ispali od Sj. Iraca u baražu, sletili iz prvog u četvrti šešir - i on se ponosi

OK, sad je jasno da je stari skroz posenilio

Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 nov 2020, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ma sve stoji, samo ti kaže moje subjektivno mišljenje i osjećaj, koje je na kraju krajeva i nebitno.delinjo je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:33Ma brate ono kako je postavio ekipu u barazu protiv Irske je sjesti i plakati da se ne lazemo,a drugo je ovo sto tebe zavara jer igramo protiv jacih od sebe i to puno,pa kad se 3 puta dodamo ljudi padnju u ekstazuRaonffa je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:28Eh pa pisao sam već, na stranu ostala sranja, što on možda šuruje sa Begićem + Cviko menadžer, sve to na stranu, al' ja ti govorim konkretno o igri na terenu da to nije bilo toliko loše za naše uslove.
I onda tako bude taj utisak kao da mi nesto odigramo a zapravo protivnik sa 30 % igra utakmicu,evo Italija veceras nisu se oznojili bukvalno ,isto trening.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.