Evo opet onih standardnih floskula tipa "poznaje ligu", "poznaje igrače", "naš mentalitet" i slične gluposti. Kakve veze ima poznavanje naše lige i igrača s trenerskim poslom? Onaj ko je kvalitetan, on će napraviti rezultate, bio on u Zambiji, Španiji ili Bosni. Ulazimo u 2021. godinu, a vi i dalje lupate te nebuloze, koje veze žive nemaju. Daću i ja sve od sebe majke mi, mogu li i ja onda biti selektor? Mrak mi na oči padne momentalno..
Još mi je je jači ovaj što kaže, parafraziram, kako treba dovesti domaćeg trenera, a nekog Srbina, jer Muslin ne zna s kim ovdje ima posla.

Pa Muslin je imao posla s 3x gorom mafijom u Srbiji, većim pritiscima, pa se nosio s tim. O čemu pričamo?
Ne kažem da sam za Muslina ili nisam, dobar i iskusan trener. Samo nemojte lupati kao maksumi i prosipate neke klišeje, koji su bili u "trendu" prije 20 godina. Te poznaje ligu, mentalitet, naše igrače, ovo podneblje, ebaće im mater i slično.
Da mogu birati, kontaktirao bih Željka Buvača ili Zlatka Dalića. Prandellija bih odmah prekrižio.