Kvalifikacije za SP 2022 - Izvlačenje grupa
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za SP 2022 - Izvlačenje grupa
Moja zelja:
1. Hrvatska
2. Svicarska
3. Island
4. Mi (bez vecine danasnjih amatera)
5. Kosovo
6. Moldavija ili Malta
Namjerno sam stavio malo "jace" iz grupa 5 i 6 sa nadom da nekome mogu "otkinuti bod ili bodove" a njih ako ne mozemo dobiti jbg onda, ono nismo ni za kvalifikacija a kamo li za SP
1. Hrvatska
2. Svicarska
3. Island
5. Kosovo
6. Moldavija ili Malta
Namjerno sam stavio malo "jace" iz grupa 5 i 6 sa nadom da nekome mogu "otkinuti bod ili bodove" a njih ako ne mozemo dobiti jbg onda, ono nismo ni za kvalifikacija a kamo li za SP
Sa jedne strane mislim da ovim igracima odgovara da nisu neki favoriti i da nema nekih ocekivanja. Bili smo u prvom sesiru za Euro 2016 pa se nismo plasirali. Ovaj put su nas plasman kostale jadne ekipe poput Finske i Sjeverne Irske. Tako da ne mora puno znacit. Ovaj drugi sesir je dosta slabiji nego sto sam mislio, u trecem ima ekipa koje su bolje od nekih iz drugog.
Dobit Dansku ili Hrvatsku iz prvog bi bila ogromna sreca. Onda cak ima neka mala sansa za neko cudo.
Dobit Dansku ili Hrvatsku iz prvog bi bila ogromna sreca. Onda cak ima neka mala sansa za neko cudo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne mozemo biti s Kosovom u grupiHasansas1978 je napisao/la: ↑19 nov 2020, 10:44Moja zelja:
1. Hrvatska
2. Svicarska
3. Island
5. Kosovo
6. Moldavija ili Malta
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Zasto? Kosovo je dobar tim i svakoga moze iznenaditi, pogotovo kuci a nama mogu "pustiti " hahahahw
- JohnCleese
- Kontakt:
Kalup prepostenog bosnje 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Sem Pjanica, Dzeke i mozda jos 2-3 iskusnija, niko ne bi trebao ulaziti u kombinacije ko ima danas 25 godina ili vise. Napravit svima njima oprostajnu protiv Irana opet i nema vracanja.Samo uzdat se u mlade i pokusat sta se moze u kvalofikacijama za SP (vazno i radi rejtinga) ali pravi cilj sljedeci Euro 2024.
Ne znam. Što?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- ElCartel11
- Kontakt:
Farci su postali yebeni zadnjih godina bila bi to teska borba sa njima za 4 mjesto.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad ne bi bilo nekog ogranicenja ko sa kim smije igrati ovo bi bila grupa rata:
Hrvastska
Srbija
Rusija
Bosna
Kosovo
Hrvastska
Srbija
Rusija
Bosna
Kosovo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Radi politicke situacije,tako nesto.Kosovo ne moze igrati protiv Srbije i nas,Spanija protiv Gibraltara,Azerbejdzan protiv Armenije i Ukrajina protiv Rusije
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Istog sam razmisljanja. S obzirom da samo prvoplasirani ide dalje, jedina sansa ako se o plasmanu moze govoriti jeste Danska te Hrvatska kao druga opcija. Obije su reprezentacije sklone kiksevima protiv slabijih kao i mi a mogli bismo se i s njima nositi, s Danskom pogotovo ali i Hrvatskom koja se nakon SP2018 trazi i doživjela je promjene i jos ce ih biti.Cartman je napisao/la: ↑19 nov 2020, 10:44Sa jedne strane mislim da ovim igracima odgovara da nisu neki favoriti i da nema nekih ocekivanja. Bili smo u prvom sesiru za Euro 2016 pa se nismo plasirali. Ovaj put su nas plasman kostale jadne ekipe poput Finske i Sjeverne Irske. Tako da ne mora puno znacit. Ovaj drugi sesir je dosta slabiji nego sto sam mislio, u trecem ima ekipa koje su bolje od nekih iz drugog.
Sve ostalo iz prvog sesira - pisi propalo da cemo imati ikakve šanse.
Tako da je meni manje više nebitno jesmo li u 3.ili 4.sesiru, bitno je da iz prvog nekom srecom izvucemo Dansku a kao drugi izbor Hrvatsku....kao 3.opciju volio bih Nizozemsku ako ce Frank de Boer ostati na klupi.

- kontrasviju
- Kontakt:
Morali bi izvući jednu od dvije najslabije ekipe iz svakog šešira da bi imali i najmanjih šansi. A svi znamo koliko je to realno 

1921
Zar neko ozbiljno misli da ima šanse za SP
Pa (ne brojim prijateljske) u zadnjih 6 godina smo samo dobili Austriju i Vels (i to sa mnogo boljim igračima nego što imamo sada) od reprezentacija koji su nešto malo iznad evropskog prosjeka. Kakva Hrvatska i Danska

Pa (ne brojim prijateljske) u zadnjih 6 godina smo samo dobili Austriju i Vels (i to sa mnogo boljim igračima nego što imamo sada) od reprezentacija koji su nešto malo iznad evropskog prosjeka. Kakva Hrvatska i Danska

HrvatskaElCartel11 je napisao/la: ↑19 nov 2020, 10:59Kad ne bi bilo nekog ogranicenja ko sa kim smije igrati ovo bi bila grupa rata:
Hrvastska
Srbija
Rusija
Bosna
Kosovo
Rusija
Srbija
Bosna i Hercegovina
Crna Gora
San Marino
Ne vjerujem druze, ali barem pokušavati ekipu uigrati za Euro 2024...Vucevich je napisao/la: ↑19 nov 2020, 11:17Zar neko ozbiljno misli da ima šanse za SP![]()
Pa (ne brojim prijateljske) u zadnjih 6 godina smo samo dobili Austriju i Vels (i to sa mnogo boljim igračima nego što imamo sada) od reprezentacija koji su nešto malo iznad evropskog prosjeka. Kakva Hrvatska i Danska![]()
-
- Kontakt:
Hrvatska nam je duznik a oni nikad nisu bili slabiji !!
Koliko prolazi iz grupe, jel 1?
Nadam se ili Hrv ili Srb.
Nadam se ili Hrv ili Srb.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nekakva kombinacija izmedju toga da nam je blizu, da imaju dobre stadione i da su negdje kvalitetom tu sa nama - malo jači ili malo slabiji. Blizu u smislu da nam je mentalitet isti ili sličan, da znamo s kim se borimo. Da imaju dobre stadione - da se na njima može igrati jer mi volimo igrati. I da su tu negdje sa nama pa da svako svakom može otkinut bodove a da ih mi probamo uzeti na ozbiljnost i da pokušamo izgraditi uspjeh na ovom razočarenju.1. Italija
2. Austrija
3. Madjarska
4. BiH
5. Azerbejdžan
6. Moldavija
Italijani su ovde posebna priča. Ekipa iz prve jakosne grupe gdje nema slabog protivnika ali računam na to da mi imamo ovo iskustvo sa njima i da su drugi svijet za sve nas.
Zadnja izmjena: Arnelv52, dana/u 19 nov 2020, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
A mi smo inace nikad jaci.Koliko god da su slabiji,mi smo duplo gori od njihHasansas1978 je napisao/la: ↑19 nov 2020, 12:08Hrvatska nam je duznik a oni nikad nisu bili slabiji !!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Engleska
Poljska
Rusija
Gusteri Poluamateri
Armenija
Malta
Idemo na SP!
Ta ce Armenci, ta ce Ruje ...

Poljska
Rusija
Gusteri Poluamateri
Armenija
Malta
Idemo na SP!
Ta ce Armenci, ta ce Ruje ...

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.