Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bundesliga
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la Bundesliga » 19 nov 2020, 12:55

Nismo navikli da nam selektor bude neko ko ne ostvari pobjedu za čitavog mandata, to sigurno :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 nov 2020, 13:12

Bundesliga je napisao/la:
19 nov 2020, 12:55
Nismo navikli da nam selektor bude neko ko ne ostvari pobjedu za čitavog mandata, to sigurno :lol:
Jbg umjesto Luksemburga, Gibraltara, Estonije, Kipra, Lihtejnstaja i slicnih igrali sa Italijom,Holandijom, Poljskom. Jedini kiks je ta utakmica sa S.Irskom ostalo sve onako kako smo i ocekivali s ovakvom ekipom, mozda nismo ocekivali bod protiv Italije i Holandije nego protiv Poljaka i to je to. Rezultati u rangu sa nasom ekipom izuzmemo li S. Irsku.
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 19 nov 2020, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 nov 2020, 13:14

slusalica je napisao/la:
19 nov 2020, 09:41
hebo vas miske, ubleha. Sve loše je postalo još gore s njegovim dolaskom.
Glavonja.
Mutan tip, ja mu ne vjerujem ni sekunde.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 nov 2020, 13:18

Vedo, Begović, Lulic, Medunjanin, Salihović Zlatan Bajramovic DA.
Miske, Barbarez, Spahić NE.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 nov 2020, 13:20

Rodjeni81 je napisao/la:
19 nov 2020, 13:12
Jbg umjesto Luksemburga, Gibraltara, Estonije, Kipra, Lihtejnstaja i slicnih igrali sa Italijom,Holandijom, Poljskom. Jedini kiks je ta utakmica sa S.Irskom ostalo sve onako kako smo i ocekivali s ovakvom ekipom, mozda nismo ocekivali bod protiv Italije i Holandije nego protiv Poljaka i to je to. Rezultati u rangu sa nasom ekipom izuzmemo li S. Irsku.
I Iran kući. I nisu samo rezultati u pitanju nego najveće malverzacije i prodaja igrača preko repke u historiji. Očajna igra, milion rotacija, igrači na pogrešnim pozicijama. Nikakve taktike itd itd.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 nov 2020, 13:37

Rodjeni81 je napisao/la:
19 nov 2020, 12:42
avenija je napisao/la:
19 nov 2020, 10:29
U historiji i buducnosti se nece ponoviti da neki selektor bude bez ijedne pobjede na klupi reprezentacije.

NAJGORI SELEKTOR U HISTORIJI SVIH BALKANSKIH REPREZENTACIJA OD NASTANKA.
Od 7 zvanicnih utakmica koliko je bio na klupi jedina utakmica gdje smo bili favoriti je protiv S. Irske i to mu je jedini kiks.

Od ostalih 6 utakmica, sve su protiv ekipa koje su svemirski brod za nas bili i kad smo imali daleko jace igrace. Italija, Holandija i Poljska... Uspio je tu izvuci dva remija, sa Italijom u gostima i kuci protiv Holandije.
Ko kad ste navikli da dobivamo ovakve reprezentaciji pa je ovo neka katastrofa :tokralju:

A sta se nece ponoviti u historiji reprezentacije, to je da nam sigurno nece doci selektor koji ima i priblizno uspijeha u trenerskoj karijeri kao Dusko Bajevic. Nismo mi navikli da nam selektor bude neko ko ima toliko titula. Covjek prekuco Grcku ligu, nismo mi navikli da nam je selekor neko ko je sa Olimpijakosom dosao do 1/4 finala Lige prvaka, 5 minuta ih dijelilo da izbace Juventus i udju u polufinale jer su vodili do 85 minute i imali prolaz. Nismo mi navikli da imamo selektora koji grupu u LP zavrsi na prvom mjestu. Nismo imali selektora koji ima pobjede u Ligi Prvaka protiv Liverpula npr...

Mi smo navikli na selektore kojima je plafon neka druga liga ili borba za opstanak u osrednjim ligama, nismo trebali narusavati taj niz nekim kao Bajevic.

Mozete ga voliti ili ne, ali nasa zemlja nema trenera ni da primirise Bajevicu sto se tice trenerske karijere i on je najbolje sto ova drzava ima, pa bar pokazite malo postovanja prema tome, ali citajuci ove komentare blavurdije vidim da ni ne zasluzujemo bolje. Sramite se seljacine.
Ne prdi branite ga iskljucivo vi Mostarci jer vam je legenda.
Isto kao sto Amara brane Zeljini itd
Navijaci Sarajeva brane Tatara i Rahmanovica itd.

Mojne suplje, Bajevic ce ostat upamcen kao najlosiji ikada, covjek koji je ionako rasturenu reprezentaciju srusio do temelja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 19 nov 2020, 13:37

Šta bosanski balvani znaju šta je gospodština i veličina. Za vas i jesu Sušići i Blaževići.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 19 nov 2020, 13:45

Da li je moguće da ljudi pravdaju njegov neuspjeh na selektorskoj poziciji reprezentacije BiH time što je bio dobar trener u Grčkoj prije 20 godina :facepalm:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 nov 2020, 13:47

avenija je napisao/la:
19 nov 2020, 13:37
Rodjeni81 je napisao/la:
19 nov 2020, 12:42
avenija je napisao/la:
19 nov 2020, 10:29
U historiji i buducnosti se nece ponoviti da neki selektor bude bez ijedne pobjede na klupi reprezentacije.

NAJGORI SELEKTOR U HISTORIJI SVIH BALKANSKIH REPREZENTACIJA OD NASTANKA.
Od 7 zvanicnih utakmica koliko je bio na klupi jedina utakmica gdje smo bili favoriti je protiv S. Irske i to mu je jedini kiks.

Od ostalih 6 utakmica, sve su protiv ekipa koje su svemirski brod za nas bili i kad smo imali daleko jace igrace. Italija, Holandija i Poljska... Uspio je tu izvuci dva remija, sa Italijom u gostima i kuci protiv Holandije.
Ko kad ste navikli da dobivamo ovakve reprezentaciji pa je ovo neka katastrofa :tokralju:

A sta se nece ponoviti u historiji reprezentacije, to je da nam sigurno nece doci selektor koji ima i priblizno uspijeha u trenerskoj karijeri kao Dusko Bajevic. Nismo mi navikli da nam selektor bude neko ko ima toliko titula. Covjek prekuco Grcku ligu, nismo mi navikli da nam je selekor neko ko je sa Olimpijakosom dosao do 1/4 finala Lige prvaka, 5 minuta ih dijelilo da izbace Juventus i udju u polufinale jer su vodili do 85 minute i imali prolaz. Nismo mi navikli da imamo selektora koji grupu u LP zavrsi na prvom mjestu. Nismo imali selektora koji ima pobjede u Ligi Prvaka protiv Liverpula npr...

Mi smo navikli na selektore kojima je plafon neka druga liga ili borba za opstanak u osrednjim ligama, nismo trebali narusavati taj niz nekim kao Bajevic.

Mozete ga voliti ili ne, ali nasa zemlja nema trenera ni da primirise Bajevicu sto se tice trenerske karijere i on je najbolje sto ova drzava ima, pa bar pokazite malo postovanja prema tome, ali citajuci ove komentare blavurdije vidim da ni ne zasluzujemo bolje. Sramite se seljacine.
Ne prdi branite ga iskljucivo vi Mostarci jer vam je legenda.
Isto kao sto Amara brane Zeljini itd
Navijaci Sarajeva brane Tatara i Rahmanovica itd.

Mojne suplje, Bajevic ce ostat upamcen kao najlosiji ikada, covjek koji je ionako rasturenu reprezentaciju srusio do temelja.
Iznosim neke cinjenice, ako mozes jednu opovrgnut izvoli slobodno. Da li je Dusko u BiH trener sa daleko najvecim uspijehom sto se tice trenrske karijere? DA naravno, ne moze mu niko ni prismrditi. Da li je kisao protiv S.Irske DA naravno i on i igraci, to se moralo proci kako znamo i umijemo. Da li je realno bilo ocekivati da uzmemo vise bodova protiv Italije, Holandije i Poljske? NE, i 2 su premija sa trenutnom ekipom.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 nov 2020, 13:58

Jedini balvani ovdje ste ti, ovih par Veležovaca i balvan sa Neretve. Nadam se da će u budućnosti obnašati kakvu funkciju u Veležu pa da vas sroza kao i reprezentaciju. Bezobraznici jedni.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 19 nov 2020, 14:05

Opet pitari uništili temu
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 19 nov 2020, 14:24

De uklonite ovu temu veci tovar nikad nije sjeo na klupu repke.....cuj uspjesan u grckoj prije 20 god :urnebes: pa tad ni ofsajda nije bilo :rol: ....magarcina prodata menadjerska nakupio pun ku.rac smeca u reprezentaciju

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 19 nov 2020, 14:58

šporet u neretvi
Samo Sloboda | COYG

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 19 nov 2020, 15:01

Kharina od trenera. Halihodžić je jedan mangup, gospodin i faca za njega.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 nov 2020, 15:10

90minut je napisao/la:
19 nov 2020, 10:49
Cartman je napisao/la:
19 nov 2020, 10:47
Baader je napisao/la:
19 nov 2020, 08:25
Velik si Dušane, najveći si, šteta što si na kraju karijere morao imati ikakve veze sa ološem koji se veže uz reprezentaciju. Gospodin poput Dušana Bajevića nije smio ni ulaziti u ovu kaljužu.
Pravi gospodin nema sta. Izgubio 10 utakmica i fizicki se obracunao sa direktorom. Gospodin jugoslovenske skole.

Dobro kolega gore kaze. Popisam mu se i na kup Jugoslavije i grcke titule, kao selektor je katastrofa i tu je kraj price. Onakvu Sjevernu Irsku treba pobjedit da mu je predsjednik saveza Saddam Hussein.
Treba i Srbija onakvu Škotsku pa nije.
Srbija i njihovi problem me ne zanimaju. A uostalom ako pogledas kadar Skotske, to je ipak 2-3 nivoa iznad Sjeverne Irske i Finske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 nov 2020, 15:13

Baader je napisao/la:
19 nov 2020, 08:25
Velik si Dušane, najveći si, šteta što si na kraju karijere morao imati ikakve veze sa ološem koji se veže uz reprezentaciju. Gospodin poput Dušana Bajevića nije smio ni ulaziti u ovu kaljužu.

Sta ga aboliras koje pi.cke materine?Kao da ga je neko puskom natjerao da dodje ovamo. :oops:
Lopina najobicnija koju je vrijeme pregazilo.

Gdje se to gospoda valja u blatu sa svinjama, a da nisu i sami svinje?Gdje se to gospoda fizicki obracunava s nekim nakon sto ga se prozove?
Sta ga branite koji ku.rac samo zato sto je Mostarac?Kad neko ne zna i kad je lopov, takav je, taman da mi je brat rodjeni.

E da, je.bo te gospodin! Da ne zaboravim! ;)

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 19 nov 2020, 15:18

Eto šansa u utorak navijačima reprezentacije u Sarajevu da se ode pred savez i da se traže ostavke kompletnog kriminalnog saveza.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 19 nov 2020, 15:55

Pravite od njeg nemoćnog starca a kažu da je Miske izvukao deblji kraj u sukobu :kafa:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 19 nov 2020, 16:02

Convicts1988 je napisao/la:
19 nov 2020, 15:18
Eto šansa u utorak navijačima reprezentacije u Sarajevu da se ode pred savez i da se traže ostavke kompletnog kriminalnog saveza.
COVID 19 :nene: :nene: :nene:
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 19 nov 2020, 16:41

O manirima i kulturi primitivaca koji komentarišu gospodina Dušana Bajevića najbolje govore postovi i uvrede na račun svega što se kosi s njihovim pećinskim mentalitetom.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.