Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

suntu jeu
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la suntu jeu » 24 dec 2010, 21:21

reds je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Ne mogu vjerovati da sada traže 45 miliona eura. Je.bem im sve po spisku. :x
:lol: :lol: :lol:

Ako dobiju više od 25 miliona € mogu biti prezadovoljni. ;)

Najrealnija je cijena nekih 25 miliona. Nije niko lud dati za njega 40 ili više, kada jedan Hunteelar vrijedi 20 a ovako ide statistika ;

Huntelaar ; 7 golova u 15 utakmica ( 0.46 gol po utakmici).

Dzeko ; 17 utakmica i 10 golova ( 0.588 golova po utakmici)

Takvih je igrača na tržištu mnogo, poput Pazzini-a, Gilardino-a, itd..

I najbitnije od svega da je npr. Huntelaar zitelj EU i nema nikakvih problema za sa problemima stranaca u europskim ligama.

Saberite sami... ko će se istovarit 45 miliona ?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 dec 2010, 21:26

Prema Pro7/Sat1 medijskoj kuci Dzeko najbolji napdac BL u 2010.godini,slijede ga Barrios i Kiessling.Ukratko najbolji golman Neuer,vezni Schweinsteiger,odbrambeni Hummels.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 dec 2010, 21:28

bistrikboy je napisao/la:Prema Pro7/Sat1 medijskoj kuci Dzeko najbolji napdac BL u 2010.godini,slijede ga Barrios i Kiessling.Ukratko najbolji golman Neuer,vezni Schweinsteiger,odbrambeni Hummels.
Jesu li ovi sabrali ili oduzeli? :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 dec 2010, 21:29

harishp je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Prema Pro7/Sat1 medijskoj kuci Dzeko najbolji napdac BL u 2010.godini,slijede ga Barrios i Kiessling.Ukratko najbolji golman Neuer,vezni Schweinsteiger,odbrambeni Hummels.
Sta bi ti vise volio :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 dec 2010, 21:30

bistrikboy je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Sta bi ti vise volio :mrgreen:
Meni svejedno,za razliku od pojedinih. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 dec 2010, 21:31

Najbolji je,a nas je,nem're bolje,pa nek' se sad neki oduzmu ako hoce :P

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 dec 2010, 21:34

Jest,sad ce ispasti da neki u Pro sibnu i Sat ajncu :mrgreen: koji rade su Bosnje.Pa su ''abrealni'' :lol:
P.S Nego gdje Laki-c
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 24 dec 2010, 22:22

harishp je napisao/la:Jest,sad ce ispasti da neki u Pro sibnu i Sat ajncu :mrgreen: koji rade su Bosnje.Pa su ''abrealni'' :lol:
P.S Nego gdje Laki-c

Pa ovo je za 2010 godinu pobogu, on je prvi dio 2010 igrao u drugoj ligi. Nema se šta biti ''abrealan'' ( ma šta to značilo ), on jeste najbolji napadač i po izboru nogometnog saveza, dok je najbolji igrač Robben (za 2009/2010).

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 24 dec 2010, 23:47

suntu jeu je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jest,sad ce ispasti da neki u Pro sibnu i Sat ajncu :mrgreen: koji rade su Bosnje.Pa su ''abrealni'' :lol:
P.S Nego gdje Laki-c

Pa ovo je za 2010 godinu pobogu, on je prvi dio 2010 igrao u drugoj ligi. Nema se šta biti ''abrealan'' ( ma šta to značilo ), on jeste najbolji napadač i po izboru nogometnog saveza, dok je najbolji igrač Robben (za 2009/2010).
sam si rekao, tako dobar igrac a igrao u drugoj ligi... ma nema bolji od dzeke bar 2 puta ...

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 25 dec 2010, 00:41

suntu jeu je napisao/la:
P.S Nego gdje Laki-c

Promjeni forum ili drzi se teme, sta nas briga za **** Lakicem.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 25 dec 2010, 01:13

Idite drkati kada već ne možete razmišljati.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 25 dec 2010, 01:49

suntu jeu je napisao/la:Idite drkati kada već ne možete razmišljati.
Opet ti. :roll:
Halo sta nas briga o Lakicu na temi Edin Dzeko, jel ti sada mozda jasnije, nadam da jeste.
A sigurno nije. :lol:

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 25 dec 2010, 02:23

Bila bi velika steta ako Dzeko ostane u januaru.ne znam,sve su prilike da ce ispasti u cvajtu na kraju sezone,i ne znam kakva ce tada biti Dzekina reputacija...Wolfsburg zaista igra skandalozno..treba njima nekoliko vrhnskih pojacanja ako zele ostati u drustvu najboljih...Misimovic ce se sigurno vratiti,to je gotovo zavrsena stvar,Wolfsburg ga vraca teska srca,ali moraju,jer je kvalitetnih igraca na trzistu jako malo..a time ce se i Dzeko zadovoljiti ,pa ce ostati jos jednu polusezonu..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 dec 2010, 12:07

k_c je napisao/la:Bila bi velika steta ako Dzeko ostane u januaru.ne znam,sve su prilike da ce ispasti u cvajtu na kraju sezone,i ne znam kakva ce tada biti Dzekina reputacija...Wolfsburg zaista igra skandalozno..treba njima nekoliko vrhnskih pojacanja ako zele ostati u drustvu najboljih...Misimovic ce se sigurno vratiti,to je gotovo zavrsena stvar,Wolfsburg ga vraca teska srca,ali moraju,jer je kvalitetnih igraca na trzistu jako malo..a time ce se i Dzeko zadovoljiti ,pa ce ostati jos jednu polusezonu..
Ma nece oni ispasti, imaju previse dobrih igraca koji ce ih izvuci u drugom dijelu.
Misimovic ako se vrati ce biti jedan pozitivan sok i ako bude igrao, asistencijama ce da hrani one garibe. Dzeku tu ne ubrajam. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 dec 2010, 17:27

noah je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ode strašni Hugo Almeida u Bešiktaš. Možda bi mogli i Edina dovesti :P :lol: ;)
zasto toliko spamas? imas li sta pametno napisati?

nemas, samo znas pljuvat na igrace koji nisu zeljini
Tema je Edin Džeko, kojeg je jedan realista poredio sa Almeidom prije par stranica. Dakle, nije spam. Dakle, tvoj post nema veze s pameću, ali ni ne očekujem da to skontaš. Ni ti, ni dečko koji je nakon tebe na temi Edin Džeko, baš kao i ti, pisao o Željovcu. To je spam ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 25 dec 2010, 20:27

Željovac je napisao/la:
noah je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ode strašni Hugo Almeida u Bešiktaš. Možda bi mogli i Edina dovesti :P :lol: ;)
zasto toliko spamas? imas li sta pametno napisati?

nemas, samo znas pljuvat na igrace koji nisu zeljini
Tema je Edin Džeko, kojeg je jedan realista poredio sa Almeidom prije par stranica. Dakle, nije spam. Dakle, tvoj post nema veze s pameću, ali ni ne očekujem da to skontaš. Ni ti, ni dečko koji je nakon tebe na temi Edin Džeko, baš kao i ti, pisao o Željovcu. To je spam ;)

De živ bio nemoj koristiti termine koji su za tebe naučna fantastika.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 dec 2010, 20:32

suntu jeu, a jesi utužio sa Lakićem više.. idi mu kući kad ti je tako drag. :D Imaš temu Rep. Hrvatske pa ćemo tamo raspravljati u Lakiću.
...što je više lome to je volim jače...

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 25 dec 2010, 20:40

Bogami i ti si zaglavio u zoni sumraka. :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 dec 2010, 20:43

Oj junačka zemljo mila...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 25 dec 2010, 21:00

suntu jeu je napisao/la:Bogami i ti si zaglavio u zoni sumraka. :lol:
Who is Lakic ili Lakonja? :lol: :lol: :lol:

Who is Dzeko?
The best player in balkan. Ha ya. 8-)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 36 gostiju.