Super znaci iduce sezone, BiH ce po prvi put imat tim u grupnoj fazi nekog takmicenja

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Super znaci iduce sezone, BiH ce po prvi put imat tim u grupnoj fazi nekog takmicenja
Bio je ovdje postavljen jedan strašno dobar link gdje je prikazana kalkulacija za europska takmičenja i prema trenutnom stanju mi nismo nosioci u prvom pretkolu Lp. Nemamo dovoljan koeficijent. Ispadamo tu idemo u 2 pretkolo el gdje prolazimo a u trecem ispadamo i igramo plej of trećeg takmičenja gdje prolazimo u grupe. Ovo ispadamo/prolazimo je stanje jesmo nosioci ili nismo. Valjda sam ti dobro objasnio
Vjerovatno misliš na https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 5LlMWkMofcharis004 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 08:31Bio je ovdje postavljen jedan strašno dobar link gdje je prikazana kalkulacija za europska takmičenja i prema trenutnom stanju mi nismo nosioci u prvom pretkolu Lp. Nemamo dovoljan koeficijent. Ispadamo tu idemo u 2 pretkolo el gdje prolazimo a u trecem ispadamo i igramo plej of trećeg takmičenja gdje prolazimo u grupe. Ovo ispadamo/prolazimo je stanje jesmo nosioci ili nismo. Valjda sam ti dobro objasnio![]()
Da, daa. Na ovo sam mislio. Eto prije dvije sedmice sam pratio i dosta stvari se do sad promijenilo. Svakako se izvinjavam na dezinformaciji.SarajevoForza je napisao/la: ↑31 okt 2020, 09:09Vjerovatno misliš na https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 5LlMWkMofcharis004 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 08:31Bio je ovdje postavljen jedan strašno dobar link gdje je prikazana kalkulacija za europska takmičenja i prema trenutnom stanju mi nismo nosioci u prvom pretkolu Lp. Nemamo dovoljan koeficijent. Ispadamo tu idemo u 2 pretkolo el gdje prolazimo a u trecem ispadamo i igramo plej of trećeg takmičenja gdje prolazimo u grupe. Ovo ispadamo/prolazimo je stanje jesmo nosioci ili nismo. Valjda sam ti dobro objasnio![]()
Trenutno smo nosioci i po tome na papiru idemo u grupe ECL2, jer da smo nenosioci/poraženi u 1 kolu LŠ preskočili bismo EL i igrali 2 pretkolo EL2
Uglavnom trenutno stanje je daleko od realnog jer većina liga nije došla ni do 10. kola
07.11. Soligorsk - BATE 17:00h mec koji odlucuje o prvaku Bjelorusije
1. BATE 53
2. Soligorsk 52
Ja procitao Bordo novi prvak Norveške
Hajde dok traje ovo sranje od pauze napravi nam update tabele.SarajevoForza je napisao/la: ↑25 okt 2020, 10:52
Navijamo protiv ovih lijevo, trebaju nam 4 kiksa.
Kairat ima finu prednost na pola šampionata, a Alashkert izgleda da je ofalio zadnjih par godina.
Prvo će se riješiti u Bjelorusiji, ako Shakhtar pobijedi svih 5 tekmi do kraja počevši od danas, prvak je.
s tim ne zaboravi da po ovoj tabeli u poljskoj i izraelu ne smije doći do promjenesampras je napisao/la: ↑14 nov 2020, 20:55
Hajde dok traje ovo sranje od pauze napravi nam update tabele.
Gotovi Kazahstan, Norveška, Litvanija...
2/3 nam idu na ruku.
Irci će ići 99%
Ako imam pravo nedostaje nam još dva kiksa favorita.
Uzdam se u Rumuniju i Craiovu, te Armeniju i loš Alashkert kao prošle godine i to bi bilo to.
Bonus su Slovenija, Makedonija, te vrlo teško Slovačka i Bjelorusija.
edit: Gotova i Švedska.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.