Sto da ne, ako mi Savez nudi mijesto medju prvi jednanest. Po kvalitetu bi bio vec sada jedan od najbolji krilo koji bi imali...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ma zvat ga sto prije. Ne moze bit gori nego ovi sto imamo, 24g. Gigovic isto.
Proglasite me ludim, ali mislim da imamo dobru buducnost ako se par stvari poklopi.
Proglasite me ludim, ali mislim da imamo dobru buducnost ako se par stvari poklopi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Miske se pozabavio time što hoće da nekog drugog postave na njegovu poziciju, nema ko završiti Gigovića.
-
visegrad8392
- Kontakt:
"Imamo talenta, mladih igrača koji igraju po svjetskim ligama. Bitan segment bi bio razviti skauting mrežu koja će loviti naše mlade igrače i igrače mladih korijena. Treba temeljiti plan...."
(Selimbegovic)
(Selimbegovic)
Bilo bi vrlo važno dobiti Balića.
Igra dobro, pokazuje da ima prostora za napredak, brz ko munja, može igrat skoro sve bočne pozicije.
Vidjeli smo koga imamo na toj poziciji, amater Tatar i poluamater Duljević.
Igra dobro, pokazuje da ima prostora za napredak, brz ko munja, može igrat skoro sve bočne pozicije.
Vidjeli smo koga imamo na toj poziciji, amater Tatar i poluamater Duljević.
Naša sreca je da nisu Balica još ubacili za Ligu Nacija, a momak ima zelju da za nas igra. Sto se Gigovica tice nije se Savez za sad konkretno javio. Kako god nece biti trenutno u A reprezentaciju za Švesku. Kratko sam preko kolega cuo snjim i rekao mi da zeli igrati za našu reprezentaciju, ali za mladu nemoze više.
Zar ti nisi Balića nazivao austrijskim smećem.Harise je napisao/la: ↑19 nov 2020, 20:30Naša sreca je da nisu Balica još ubacili za Ligu Nacija, a momak ima zelju da za nas igra. Sto se Gigovica tice nije se Savez za sad konkretno javio. Kako god nece biti trenutno u A reprezentaciju za Švesku. Kratko sam preko kolega cuo snjim i rekao mi da zeli igrati za našu reprezentaciju, ali za mladu nemoze više.
Ma nije on neki igrač da se razumijemo, ali je lijevo krilo. Pa bolje njega gledati nego Gojaka i Krunica na krilu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jesam neki dan i pokajam se sto sam to napisao i krivo mi je bogami da nisam razmišlao prija sto cu to napisati. Nisam pravu istinu sazno o njemu sta se dešavalo. Sad barem znam da nije do njega nego do Saveza. Ako hoces mene kitikovati satim imaš definitvno pravo, jer sam nazalost glupu grešku napravio...Drape je napisao/la: ↑19 nov 2020, 20:42Zar ti nisi Balića nazivao austrijskim smećem.Harise je napisao/la: ↑19 nov 2020, 20:30Naša sreca je da nisu Balica još ubacili za Ligu Nacija, a momak ima zelju da za nas igra. Sto se Gigovica tice nije se Savez za sad konkretno javio. Kako god nece biti trenutno u A reprezentaciju za Švesku. Kratko sam preko kolega cuo snjim i rekao mi da zeli igrati za našu reprezentaciju, ali za mladu nemoze više.
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
Nemoj ga kitikovoati svega ti
Ljudi moji svo trnje i kamenje zasluzuje bagra iz saveza a ne igraci koji se ne odluce za BiH... A mediji jedva cekaju koju stoju iz saveza pa da sklope tekst protiv nasih gorstaka iz dijaspore.
Gigovic jucer 28min za Rostov...agilan, rastrcan, brze promjene pravce...
od Vice me samo zanima sta ce ciniti po pitanju jacanja reprezwntacije...ako ostane Miske na svojoj poziciji, vjerovatno ce krenuti po Armina koji bi se vec sada mogao naci u prvoj postavi,imajuci u vidu da mi ciljamo na euro, a kvale za svjetsko su vec halaljene...posluzice za uigravanja dedica, gazibega, mozda jos i kovaca, savica...i naravno spomenutog gigovica.
kao clan familije laktaskog vozda, vico je vec multimilioner...ali ipak postiji razlika u kesu kad se plasiras na veliko takmicenje, i kad ti menadzer da proviziju za prodaju polovnjaka kojeg guras preko repke....balije koje gledaju samo na brz obrt, nikad nisu shvatile ovaj princip i zato smo smo izvisili previse puta
od Vice me samo zanima sta ce ciniti po pitanju jacanja reprezwntacije...ako ostane Miske na svojoj poziciji, vjerovatno ce krenuti po Armina koji bi se vec sada mogao naci u prvoj postavi,imajuci u vidu da mi ciljamo na euro, a kvale za svjetsko su vec halaljene...posluzice za uigravanja dedica, gazibega, mozda jos i kovaca, savica...i naravno spomenutog gigovica.
kao clan familije laktaskog vozda, vico je vec multimilioner...ali ipak postiji razlika u kesu kad se plasiras na veliko takmicenje, i kad ti menadzer da proviziju za prodaju polovnjaka kojeg guras preko repke....balije koje gledaju samo na brz obrt, nikad nisu shvatile ovaj princip i zato smo smo izvisili previse puta
Međutim, u srijedu navečer je umjesto toga došao igrati sa švedskom U21 reprezentacijom u sudbonosnom susretu s Italijom, koji je završio porazom 4-1 i propustio doigravanje za Evropsko prvenstvo.
Gigović je tako bio razočaran nakon teškog poraza.
- Izašli smo i dali sve od sebe, ali Italija je ovaj put bila jaka. Vidjeli ste razliku i o tome nije bilo razgovora. Bili su prilično dobri, kaže za Fotbollskanalen.
Umjesto toga, Gigović će ciljati na igre u Rusiji u budućnosti. Osamnaestogodišnjak zasad odlično uspijeva u Rostovu i Rusiji.
- Osjećam se dobro. Stekao sam povjerenje trenera i to je dobar klub. Može samo biti bolje i ići gore. Važno je da i dalje radim svoje i da pokažem zašto bih trebao biti tu i to cijelu, kaže on.
Koja je najveća razlika između igranja u Švedskoj i Rusiji?
- To je vrlo fizički fudbal i morate puno trčati, istovremeno kad lopta ide brže, jer je to visok tempo. Važno je da ste fizički i mentalno spremni, jer je to velika promjena. Mislim da sam ušao u dobro, jer sam tamo već nešto više od mjesec dana, kaže on.
Gigovic u timu ima i dva švedska saigrača, Pontusa Almqvista i Dennisa Hadžikadunića. Almqvist se pridružio, baš kao i Gigović, ove jeseni, dok je Hadžikadunić u klubu od ljeta 2018.
- Mislim da je zaista lijepo imati reprezentativnog kolegu (Pontusa Almqvista) kao suigrača u timu, pa je sigurno da ga ima tamo. Dennis (Hadžikadunic) je također igrao u nacionalnom timu i Švedskoj, tako da je lijepo.
Gigović se sada samo nada da će HIF opstati i na Allsvenskanu, u isto vrijeme kad vjeruje da je dobro što je mogao doprinijeti finansijama HIF-a s naknadom za transfer za prelazak u Rostov. Navodi se da iznosi 20 miliona švedskih kruna, istovremeno kada se izvještava da će u budućnosti moći porasti na oko 30 miliona švedskih kruna.
Gigović je tako bio razočaran nakon teškog poraza.
- Izašli smo i dali sve od sebe, ali Italija je ovaj put bila jaka. Vidjeli ste razliku i o tome nije bilo razgovora. Bili su prilično dobri, kaže za Fotbollskanalen.
Umjesto toga, Gigović će ciljati na igre u Rusiji u budućnosti. Osamnaestogodišnjak zasad odlično uspijeva u Rostovu i Rusiji.
- Osjećam se dobro. Stekao sam povjerenje trenera i to je dobar klub. Može samo biti bolje i ići gore. Važno je da i dalje radim svoje i da pokažem zašto bih trebao biti tu i to cijelu, kaže on.
Koja je najveća razlika između igranja u Švedskoj i Rusiji?
- To je vrlo fizički fudbal i morate puno trčati, istovremeno kad lopta ide brže, jer je to visok tempo. Važno je da ste fizički i mentalno spremni, jer je to velika promjena. Mislim da sam ušao u dobro, jer sam tamo već nešto više od mjesec dana, kaže on.
Gigovic u timu ima i dva švedska saigrača, Pontusa Almqvista i Dennisa Hadžikadunića. Almqvist se pridružio, baš kao i Gigović, ove jeseni, dok je Hadžikadunić u klubu od ljeta 2018.
- Mislim da je zaista lijepo imati reprezentativnog kolegu (Pontusa Almqvista) kao suigrača u timu, pa je sigurno da ga ima tamo. Dennis (Hadžikadunic) je također igrao u nacionalnom timu i Švedskoj, tako da je lijepo.
Gigović se sada samo nada da će HIF opstati i na Allsvenskanu, u isto vrijeme kad vjeruje da je dobro što je mogao doprinijeti finansijama HIF-a s naknadom za transfer za prelazak u Rostov. Navodi se da iznosi 20 miliona švedskih kruna, istovremeno kada se izvještava da će u budućnosti moći porasti na oko 30 miliona švedskih kruna.
Đurić zabio protiv Cremonesea.
Protiv Cremonesea bi zabio i moj rahmetli tetak, iako je imao kracu desnu nogu i 4 prsta na lijevoj.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Pobijedili 2:1, Salernitana prva nakon osam kola.
Pisaj ga. Ima preko 30g i igra u Seriji B. Ako smo na to spali...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, dedo26, DjaniTarik, fukare987, General505, izdzezveubrazil, Kaunas, M1k3y i 52 gosta.