English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Strašno, ne mogu da vjerujem da se ovakve stvari dešavaju na treningu 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa nije fake. Sebaljos je Španski klošar, nije ovo prvi put ove sezone da gužva.
Sa druge strane, Luiz vjerovatno misli da je neki autoritet iako po meču ima 19 kardinalnih grešaka.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Super vijesti,
idu novi historijski rekordi u ABA ligi.
Liverpool je uzeo jednu u zadnjih 30 godina.
Pitanje glasi: koliko su milijardi skršili u tom periodu ?

- QUARTERBACK
- Kontakt:
mrzi me da pogledam, al ne bi me cudilo da su potrosili mozda 200-300 miliona vise za 30 godina od pepa koji je za 4 godine ulupao boga oca i realno neuspjesan je do sad znamo kakve su njegove ambicije zeli ligu prvaka, u ligi svakako treba da se bori za titulu a ovako bez titule u evropi i on ce sam za sebe reci da je failovao ako evo ne osvoji ove ili u te preostale 2 sezone
Joj primjera Liverpul skrsio milijarde haha pa jes za 30 godina, ovaj za skrsio to za deset puta kraci period hahah.
Pep Guardiola je ublehas koji je prodao pricu, drago mi ej da jos ostaje i dodatno kvari rezultat, jer da se ispalio poslije trece sezone sada bi njegovi lobotomci ovdje mitove prodavali tj. muda za bubregeko sto su za njegov katastrofalni mandat u Bayernu.
Pep Guardiola je ublehas koji je prodao pricu, drago mi ej da jos ostaje i dodatno kvari rezultat, jer da se ispalio poslije trece sezone sada bi njegovi lobotomci ovdje mitove prodavali tj. muda za bubregeko sto su za njegov katastrofalni mandat u Bayernu.
QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 nov 2020, 22:43mrzi me da pogledam, al ne bi me cudilo da su potrosili mozda 200-300 miliona vise za 30 godina od pepa koji je za 4 godine ulupao boga oca i realno neuspjesan je do sad znamo kakve su njegove ambicije zeli ligu prvaka, u ligi svakako treba da se bori za titulu a ovako bez titule u evropi i on ce sam za sebe reci da je failovao ako evo ne osvoji ove ili u te preostale 2 sezone
Jesi li zaokružio SDA Vedo ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 nov 2020, 22:43guardiola je dobar trener nema tu sta, ako ne i najbolji trenutno, al budite realni bez para njega nidje ne bi bilo..

1.47., dok City:
SportBible, 13. juli. 2019.When it comes to spending in the last 10 years no one is doing it as much as Manchester City. According to Transfermarkt the Premier League champions have spent £1.44 billion in the last decade and on net spend they also top the bill on minus £1.16 billion.
Fotografija je sa BBC-a: https://www.bbc.com/sport/football/51570705
Tekst je pisan 25. juna ova godine.
Ujedno, Pep Guardiola je u svojoj trenerskoj karijeri popraćenoj teškim spajanjem odbrane i patnjom za traženje igrača, vlasnicima koji ne žele da izdvoje velike svote novca doveo svega 197 igrača, te je za samo njih 66 izdvojio novčane naknade. Nije ih puno ni platio, tek jednu milijardu i 473 miliona. Teško zarađeni novac malih Arapa koji u kanticama od pet litara nose naftu, a dnevno moraju da prenesu jedan hektar.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja, i?
Top3 trenera na svijetu. Ustvari meni je na 2. mjestu.
Nijedna prica o trosenju para to ne moze promijeniti jer je sve osvojio i dalje osvaja.
Top3 trenera na svijetu. Ustvari meni je na 2. mjestu.
Nijedna prica o trosenju para to ne moze promijeniti jer je sve osvojio i dalje osvaja.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jesam li nesto slagao u oba posta? To da njega nema nidje bez trosenja je davno prezvakano al da ovoliko potrosi i fejla nije niko ocekivao i zasluzuje kritike.Rajaz je napisao/la: ↑21 nov 2020, 02:23QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 nov 2020, 22:43mrzi me da pogledam, al ne bi me cudilo da su potrosili mozda 200-300 miliona vise za 30 godina od pepa koji je za 4 godine ulupao boga oca i realno neuspjesan je do sad znamo kakve su njegove ambicije zeli ligu prvaka, u ligi svakako treba da se bori za titulu a ovako bez titule u evropi i on ce sam za sebe reci da je failovao ako evo ne osvoji ove ili u te preostale 2 sezoneJesi li zaokružio SDA Vedo ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 nov 2020, 22:43guardiola je dobar trener nema tu sta, ako ne i najbolji trenutno, al budite realni bez para njega nidje ne bi bilo..
Nauci komunicirati o temi a ne svoditi rasprave na licni nivo, necu reci da ti je prica cesto glupa.
Tebi, meni nije ni u top 5. A u posljednja dva kluba je doveden da osvoji LP i to još nije uradio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da bi osvojio lp, treba se poklopiti dosta toga. Nije problem kiksati protiv timova iz epl-a i sl., vec blamaze protiv ekipa koje su kvalitetom debelo ispod i sve to u cetiri sezone na kormilu Citya. Tu ljagu ce tesko saprat.
Ipak, Pep je uspjesan u ovom mandatu jer osvajanjem Prema 2x ostvaren je primarni cilj, pogotov kada vidimo da je klubu u 140 godina postojanja ovo tek 6. ligaski trofej.
Ipak, Pep je uspjesan u ovom mandatu jer osvajanjem Prema 2x ostvaren je primarni cilj, pogotov kada vidimo da je klubu u 140 godina postojanja ovo tek 6. ligaski trofej.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Koji treneri su po tebi bolji od Guardiole trenutno?
Solbakken, Thierry Henry i de Boer
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ovi i sad placu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- camparinho
- Kontakt:
I mene iskreno zanima koji su to treneri bolji od Pepa u ovom momentu. Klopp = Pep i ostalo je sve ispod, mozda neki Nagelsman da je nivo ispod, zajedno sa Flickom i jos par mozda dobrih, ali vecina onih bas dobrih su u malim klubovima, kao onaj iz Verone i ne znas sta ce biti sa njim za koju godinu ako dobije priliku u vecem klubu.
Clutch city be safe rage hard!
Klopp, Carlo, Conte, Mourinho, Poch.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ancelotti, Nagelsman, Flick, Klopp, Pochettino
Sve si rekao. Samim tim sto su na radaru, a vode male klubove dovoljno je da ih mogu uspoređivat sa Pepom koji je dosad vodio klubove gdje je imao apsolutnu slobodu sto se tice transfer budzeta. Ne mozes me uvjerit da bilo koji trener dođe u jedan City i dobije milione u budzet, da ne bi ostvario iste rezultate. Kad malo pokaze muda i preuzme neku nizu kategoriju klubova e tad mozemo pricatcamparinho je napisao/la: ↑21 nov 2020, 12:45..ali vecina onih bas dobrih su u malim klubovima, kao onaj iz Verone i ne znas sta ce biti sa njim za koju godinu ako dobije priliku u vecem klubu.
Odavno se ovdje nije raspravljalo o zanimljivijoj temi
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona