ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Rutinski Thiem iako nije najbolji danas.
Nole pasivan kao i cijeli turnir, 5 vinera za cijeli set. Thiem bas kad god ima sansu trazi liniju da pogodi, ima i gresaka, ali i pogadja i zasad on odluciva o vecini poena.
⚽FK Garaže⚽
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa nije toliko pasivnost, koliko nije u stanju da pogadja dobre udarce. Backhand je vec duze vrijeme smece i kad god pokusa da pogadja uglove ispadnu nekontrolisani udarci. I onda iz toga izlazi nesigurnost kad god pokusa na agresivan nacin da igra poene. Ides iz greske u gresku ili saljes suvise pasivne lopte koje idu na reket protivniku.
Evo ovaj otvarajuci game je nacin na koji bi trebalo igrati,ali **** trebas imati samopouzdanja, treeba da te ide loptica. To kod njega trenutno nije situacija i zato ovakva pasivna igra gdje je skoro uvijek u podredjenom polozaju. Da se razumijemo to je i dalje dovoljno da se dobije 95% igrac na Touru,ali za dobit jednog Thiema, Medu koji su u top formi nece da ide.
Ne pratim non stop jer i Zeljo igra ali meni je Tim danas los ,ali eto opet dere guzove Noli ciji je kraj karijere veoma blizu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Djokovic 8 winnera u 23 gema i jos uvijek u mechu.
Thiem uzasan !
Thiem uzasan !
Jest vala mec debelo ispod nivoa turnira.
- LlullSergio
- Kontakt:
Nijednu bitniju razmjenu ne mozes dobiti. Bjezi tamo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Joj thiema chokera
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakav choke Thiema.
Doduse obojica se brukaju u TB.

Doduse obojica se brukaju u TB.
Kakav mental midget i luzer.
Hvala Thiemu na onoj duploj. Hajde iskoristi momentum sad.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- LlullSergio
- Kontakt:
Sad će kolektivno svršavanje na Đokovića, a ništa drugo do amaterizma Thiema da ubaci servis i odigra poen 
Sam pao, sam se ubio, još se Djoković zayebava u tie break

Sam pao, sam se ubio, još se Djoković zayebava u tie break

Mrs,ma dobro ja to malo ono da vas pecnem ali ne vjerujem fkt da ce biti vise onaj stari Nole..
Ali brate kako se Timcek ukenjao

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovaj Massu ne znam kako Thiemu ne objasni da igra previše rizican stil tenisa koji ne donosi konstantnost već samo bljeskove na turnirima veće važnosti
Od USOa kojeg je jedva osvojio jer su se sastala dvojica likova u kojem su jedan drugom poklanjali titulu, nije postojao, uzme Rafu, ima Novaka, ali nema ono sto ova dvojica imaju, šampionski mentalitet
Ima dosta grešaka generalno u igri Thiem, raspoloženi Novak cisti ovog sa terena u Londonu kad god
Od USOa kojeg je jedva osvojio jer su se sastala dvojica likova u kojem su jedan drugom poklanjali titulu, nije postojao, uzme Rafu, ima Novaka, ali nema ono sto ova dvojica imaju, šampionski mentalitet
Ima dosta grešaka generalno u igri Thiem, raspoloženi Novak cisti ovog sa terena u Londonu kad god
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa ako uzimas danasnji mec onda ima,ali neki dan je djelovao super, fakticki bez greske. Ne mozes tako rezonovati.
Stari Novak bi ovakvog Tima pocistio 6 1 6 2.
Ovaj novi Novak se pati sa njim takvim jbg,volim Tima jer je agresivan ali tebra ne mozes iz nemoguce situacije gadjati winer neki na set lopti.
Npr onaj Tim protiv Rafe i ovaj protiv Nole je nebo i zemlja
Ovaj novi Novak se pati sa njim takvim jbg,volim Tima jer je agresivan ali tebra ne mozes iz nemoguce situacije gadjati winer neki na set lopti.
Npr onaj Tim protiv Rafe i ovaj protiv Nole je nebo i zemlja

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.