San Antonio Spurs

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Sexmachineboy
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Sexmachineboy » 25 dec 2010, 15:25

Ted Mosby je napisao/la:Sjećam se da su nekoliko godina na Božić igrali San Antonio i Phoenix
Ma igrali su, ali naravno kada ste nekome zavidni gledate da mu sve pokvarite, pa kako god. Što se mene tiče i ne moramo igrati, nije ni bitno.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 dec 2010, 15:25

vise ste se vi uzdigli nego sto smo i zavidni ;)

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 25 dec 2010, 15:28

Wolverine je napisao/la:vise ste se vi uzdigli nego sto smo i zavidni ;)
Na osnovu čega se to da zaključiti? :?
Možda zbog toga što se radujemo pobjedama? :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 dec 2010, 15:33

Krivo im jer znaju da smo bolji 8-)

San Antonio dominira,veliki vodja Popovich dominira!!!

:mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 dec 2010, 15:38

Sexmachineboy je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:vise ste se vi uzdigli nego sto smo i zavidni ;)
Na osnovu čega se to da zaključiti? :?
Možda zbog toga što se radujemo pobjedama? :roll:
mozda zato sto ste umislili da su najbolji :roll:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 25 dec 2010, 15:41

Wolverine je napisao/la:
mozda zato sto ste umislili da su najbolji :roll:
A da pogledaš omjere ekipa u NBA ove sezone.. :roll:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 dec 2010, 15:49

da, omjer sve govori :roll:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 25 dec 2010, 15:53

Ne, ja sam čuo da je prosječan broj gledaoca na utakmicama puno važniji :roll:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 dec 2010, 15:55

pretpostavljam da su cavsi bili najbolji tim prosle sezone, s obzirom da su bili prilicno ubjedljivi u regularnom djelu sezone ? :?

meni je dovoljno da vidim ko je aktualni prvak, te s obzirom da su se dodatno pojacali zakljucim da spursi nisu najbolji.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 25 dec 2010, 15:59

Cavsi su Cavsi a ovo je San Antonio, tako da... ali eto vidjet čemo do kraja mjeseca kako će to sve izgledati, pa onda nešto pričati. Zasad igramo fenomenalno i u najboljoj smo formi, uz Boston, naravno. 8-)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 dec 2010, 16:02

Cavsi su dvije godine zaredom imali najbolji omjer lige pa šta im je to vrijedilo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 dec 2010, 19:18

Sva sreca pa igraci San Antonio ne slice ovim navijacima susta suprotnost ovi igraci skromni a ovdje napuhavanje a nijedan prije sezone nije smio napisat da ce bilo sta napravit,cak su pisali da treba ic u rebuilding itd ali evo pomete vas slabasni Orlando zar je to moguce,spustite se malo na zemlju duga je sezona.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 dec 2010, 19:26

dema je napisao/la:Sva sreca pa igraci San Antonio ne slice ovim navijacima susta suprotnost ovi igraci skromni a ovdje napuhavanje a nijedan prije sezone nije smio napisat da ce bilo sta napravit,cak su pisali da treba ic u rebuilding itd ali evo pomete vas slabasni Orlando zar je to moguce,spustite se malo na zemlju duga je sezona.
Ja sam pisao da ako veliki trojac bude konstantno zdrav da mozemo svakoga pobjediti,uzivamo u igrama nasega tima i imamo pravo biti optimisti,za razliku od nekih koji misle da ih Rose moze odvesti daleko ...al Rose :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 dec 2010, 19:32

mi nismo rekli da Rose moze nas odvesti do titule, ali smo rekli da on moze pobjediti bilo koga i iza toga stojimo :)..na kraju krajeva i vas za mal da pobjedi tamo, jer gubili ste ipak 17 razlike kuci, ali zahvaljujuci nasem padu u trecem periodu dosli ste do domace pobjede i naravno beck to beck utakmicama Bullsa, gdje na tom tripu opdigraju 4 utakmice za 5 noci ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 dec 2010, 19:33

Dylan Dog je napisao/la:
dema je napisao/la:Sva sreca pa igraci San Antonio ne slice ovim navijacima susta suprotnost ovi igraci skromni a ovdje napuhavanje a nijedan prije sezone nije smio napisat da ce bilo sta napravit,cak su pisali da treba ic u rebuilding itd ali evo pomete vas slabasni Orlando zar je to moguce,spustite se malo na zemlju duga je sezona.
Ja sam pisao da ako veliki trojac bude konstantno zdrav da mozemo svakoga pobjediti,uzivamo u igrama nasega tima i imamo pravo biti optimisti,za razliku od nekih koji misle da ih Rose moze odvesti daleko ...al Rose :lol:
pretjerujute cuj vi bi s 8 mjesta na lakerse i mozete sve pobjedit do kraja
a to sto izmisljas da je neko rekao da rose moze odvest do kraja ove sezone mi navedi taj post
nikad niko nije napisao da ce bullsi uzet titulu
rose je drugi za mvp nek je medju 10 on nije za tvog podcjenjivanja

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 dec 2010, 19:45

dema je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
pretjerujute cuj vi bi s 8 mjesta na lakerse i mozete sve pobjedit do kraja
a te gluposti sto izmisljas da je neko rekao da rose moze odvest do kraja ove sezone mi navedi taj post
nikad niko nije napisao da ce bullsi uzet titulu
Nisam ni ja nigdje rekao da si ti rekao da vas Rose moze odvesti do titule :P
Uostalom,pustite nas da "pretjerujemo"i zivimo u zabludi da Spursi predvodjeni istinskim velicinama Duncanom,Parkerom i Ginobiliem mogu osvojiti titulu,a vi slobodno zivite u vasemu realnome svijetu gdje je Rose veliki igrac :lol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 dec 2010, 20:01

oces rec da nije veliki igrac rose

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 dec 2010, 20:15

dema je napisao/la:oces rec da nije veliki igrac rose
Nije mi do rasprave o Roseu,pogotovo na ovoj temi,uglavnom jednome Parkeru nije ni do koljena,za mene su Paul i Deron Williams bolji od njega,tako da..Uglavnom,nemam se namjeru raspravljati o Roseu,ti mislis da je veliki igrac,ja mislim da je precjenjen,ti mislis da je nasa velika ubjeđenost da ce Spursi osvojiti titulu neosnovana,ja mislim da smo uvjerljivo najveci kandidati za titulu,svako ima pravo na svoje misljenje koje treba postovat i za mene rasprava zavrsava.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 dec 2010, 20:34

Dylan Dog je napisao/la:
dema je napisao/la:oces rec da nije veliki igrac rose
Nije mi do rasprave o Roseu,pogotovo na ovoj temi,uglavnom jednome Parkeru nije ni do koljena,za mene su Paul i Deron Williams bolji od njega,tako da..Uglavnom,nemam se namjeru raspravljati o Roseu,ti mislis da je veliki igrac,ja mislim da je precjenjen,ti mislis da je nasa velika ubjeđenost da ce Spursi osvojiti titulu neosnovana,ja mislim da smo uvjerljivo najveci kandidati za titulu,svako ima pravo na svoje misljenje koje treba postovat i za mene rasprava zavrsava.
daleko ste vi od titule
Parker znaci boljo od rose nekoliko puta ako mu nije do koljena al si realan

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 25 dec 2010, 20:48

Ljudi, polako ba...

Ja nemam obicaj komentarisati bilo sta, osim iskljucivo utakmica Spurs-a, ali ovaj put ste se zanijeli malo...

Sto se tice nasih navijaca, polako momci, rano je da dajete dugorocne prognoze, bez obzira na fenomenalan start naseg tima. Nek oni nastave sa dobrim igrama, pa na kraju, sta bude...

Sto se tice navijaca drugih timova, nemojte previse obracati paznju na neke stvari koje se pisu na ovoj temi, jer raja ovdje ima pravo da misli i nada se najboljem, bez ozbira koliko realno bilo ili ne. Mozda se ni ja ne slazem s nekim najavama, ali ovo je nas tim, nasa tema i sve je dozvoljeno...

P.S. Rose je igracina, tu je bilo kakva rasprava suvisna...

GO SPURS GO

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []