FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj ovog Barbarica, ima 6-7 kila viska 

Kova, Dupovac, Milicevic, Besim, Hodzic, Dzafic, Oremus, pola nas je zaplatilo..Historicar je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:03Ko je još zaražen osim Kovačevića i Velkoskog ? Jedino za njih dvojicu je objavljeno u medijima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sutra pustit 2000 ljudi na istok, da nebi doslo do opustavanja..
Cinimi se da su i prosle godine igrali sa sdpeovcima 22
Uzeli im Bekica koji je medu 5-6 najbolji igraca zelje i koji je bio najbolji igrac tuzlaka i igra gora nego prosle godine. Zeljo jeste imao 1-2 prilike vise al i sloboda je vise nego zadluzeno uzela bod i bila je bliza pobjedi..
Evo sad su imali 10 dana odmora i igrali su sa najacim timom protiv naj slabije ekipe u ligi i to na svo terenu i jedva bod..
**** ekipu koja postoji 100 godina i ovisi o jednom amateru cije vrhunac karijere 2 mjesto u pl bh..
Dookaz da izjave i podvale i lazne kritike i lazne titule su samo laz i prevara.
Mladost
Krupa
Sloboda 1 bod
Sloboda
Borac
Celik
Velez
Sb
2 boda
Bez umora bez zgusnutog rasporeda i bez sudiske pogreske sa igrackim kadrom koji je 5x skuplji od svih ovih ekipa zajedno.. mora da je do saveza i pitara, nikako to nemoze bit do trenera..
Cinimi se da su i prosle godine igrali sa sdpeovcima 22
Uzeli im Bekica koji je medu 5-6 najbolji igraca zelje i koji je bio najbolji igrac tuzlaka i igra gora nego prosle godine. Zeljo jeste imao 1-2 prilike vise al i sloboda je vise nego zadluzeno uzela bod i bila je bliza pobjedi..
Evo sad su imali 10 dana odmora i igrali su sa najacim timom protiv naj slabije ekipe u ligi i to na svo terenu i jedva bod..
**** ekipu koja postoji 100 godina i ovisi o jednom amateru cije vrhunac karijere 2 mjesto u pl bh..
Dookaz da izjave i podvale i lazne kritike i lazne titule su samo laz i prevara.
Mladost
Krupa
Sloboda 1 bod
Sloboda
Borac
Celik
Velez
Sb
2 boda
Bez umora bez zgusnutog rasporeda i bez sudiske pogreske sa igrackim kadrom koji je 5x skuplji od svih ovih ekipa zajedno.. mora da je do saveza i pitara, nikako to nemoze bit do trenera..
Pa ko ce sa Besicem na stopera.joker90 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:07Kova, Dupovac, Milicevic, Besim, Hodzic, Dzafic, Oremus, pola nas je zaplatilo..Historicar je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:03Ko je još zaražen osim Kovačevića i Velkoskog ? Jedino za njih dvojicu je objavljeno u medijima.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vrlo realan trener, izuzev u situacijama kad namjerno pravi cirkus sa izjavama da bi skrenuo pažnju na sebe i rasteretio ekipu. Npr, kad uporediš njegove pressice i Jagodićeve... Jagodić je obični cirkusant, dok Amar zna šta priča.
Meni je i dalje Baka najbolji "pred kamerama".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znaci Besic i Adukor stoperi, Dizdarevic na golu, Heba desno?Pidroni lijevo..Vezni red Pejovic Djokanovic, a udarna cetvorka Benjo, Fanimo, Rahman i debeli...joker90 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:07Kova, Dupovac, Milicevic, Besim, Hodzic, Dzafic, Oremus, pola nas je zaplatilo..Historicar je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:03Ko je još zaražen osim Kovačevića i Velkoskog ? Jedino za njih dvojicu je objavljeno u medijima.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dovoljno za bilo kakvu pobjedu..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:12Znaci Besic i Adukor stoperi, Dizdarevic na golu, Heba desno?Pidroni lijevo..Vezni red Pejovic Djokanovic, a udarna cetvorka Benjo, Fanimo, Rahman i debeli...joker90 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:07Kova, Dupovac, Milicevic, Besim, Hodzic, Dzafic, Oremus, pola nas je zaplatilo..Historicar je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:03
Ko je još zaražen osim Kovačevića i Velkoskog ? Jedino za njih dvojicu je objavljeno u medijima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A valjda se jedan od ovih oporavio..Kaunas je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:11Pa ko ce sa Besicem na stopera.joker90 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:07Kova, Dupovac, Milicevic, Besim, Hodzic, Dzafic, Oremus, pola nas je zaplatilo..Historicar je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:03
Ko je još zaražen osim Kovačevića i Velkoskog ? Jedino za njih dvojicu je objavljeno u medijima.![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo da jos nesto kazem, koliko znam, i Pejovic je zarazen, tako da u tome slucaju Tino upada..MortemHz je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:13Dovoljno za bilo kakvu pobjedu..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:12Znaci Besic i Adukor stoperi, Dizdarevic na golu, Heba desno?Pidroni lijevo..Vezni red Pejovic Djokanovic, a udarna cetvorka Benjo, Fanimo, Rahman i debeli...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vodi Zrinjski, nije loše
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
A ako Tinu leđa ušćaknu... ? Onda Rahman i Zinedin zajedno. Ili Rahman i Salčin. Đokanović svakako može trčat za sve njih skupa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:15Samo da jos nesto kazem, koliko znam, i Pejovic je zarazen, tako da u tome slucaju Tino upada..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Lose je. Poznavajuci Zrinjski ulaze u ludu seriju i postaju glavni konkurenti. Oni i jesu prije sezone bili oznaceni kao najopasniji po nas.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mi sutra moramo pobjedit a neće biti lako, nakon toga sve će biti lakše.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moguce da ga ledja jebu, osjetljiv covjek na promjene vremena..skoroalen je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:18A ako Tinu leđa ušćaknu... ? Onda Rahman i Zinedin zajedno. Ili Rahman i Salčin. Đokanović svakako može trčat za sve njih skupa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:15Samo da jos nesto kazem, koliko znam, i Pejovic je zarazen, tako da u tome slucaju Tino upada..
U tome slucaju, najvise bi volio vidjeti Zizua kao kreativca umjesto Pejovica/Susica
-
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 nov 2020, 16:58Vjeruj, ja prije par dana sanjao da igramo sa Olimpikom 1:1, zadnje minute utakmice, ovi se valjaju, mi nikako da ga dadnemo, preznojio se, iznerviro se.. i kad sam usto držalo me![]()
![]()
Sutra zapet momački, ozbiljno i jako, moramo uzet i otić na +7![]()
![]()
Al mi popraviše dan, bravo Sloboda!

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sutra treba pobijediti bez primljenog gola, pa onda ostaješ oprvi sa +7,+9, najviše datih i najmanje promljenih(dioba) golova
Koliko sam ja cuo zarazeni su skoro svi, pitanje koliko ih je zavrsilo sa izolacijom i koliko su spremni. Na prste jedne ruke se mogu izbrojati oni koji nisu bili pozitivni.
Sad koliko je istina....
Sad koliko je istina....
Zajebavas se?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:00Mali Beganovic, desni bek Slobode. Trebamo ga dovesti, a Dusana se rijesiti.
Mislim,fakat se zajebavas?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
E jbg, sad kako koji post sve vise zarazenih. Nemojte furati raju bespotrebno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, Morpheus, perodeformero, Shategabri, Zeko87 i 70 gostiju.