ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Pa jbg ima 33 godine, ne moze svaki turnir, svaki mec kroz citavu godinu biti stari Novak.
Pa dobro, ali to samo dokazuje da je nekonstantan, rekao sam jos na USO da ih neće biti na mapi poslije istog, Zverev je uzeo nesto titula, Thiem 'tankao' do WTF.
Previše grešaka u igri gledajući neke banalne stvari, evo ti jedna amaterska greska koju je radio u petom setu ove godine na AO protiv Djokovica
Peti set, Djokovic ne može da ubaci prvi servis cijeli set, on stoji iza linije 4 metra automatski stvarajući Djokovicu priliku za poen, time što ne stoji u terenu
Čak je i Nadal shvatio da nema mnogo od te igre pozadi pa je u ovim prethodnim godinama na hardu ostao relevantan time što je postao dosta agresivniji, dok na šljaci radi ono svoje + doza agresivnosti
Previše grešaka u igri gledajući neke banalne stvari, evo ti jedna amaterska greska koju je radio u petom setu ove godine na AO protiv Djokovica
Peti set, Djokovic ne može da ubaci prvi servis cijeli set, on stoji iza linije 4 metra automatski stvarajući Djokovicu priliku za poen, time što ne stoji u terenu
Čak je i Nadal shvatio da nema mnogo od te igre pozadi pa je u ovim prethodnim godinama na hardu ostao relevantan time što je postao dosta agresivniji, dok na šljaci radi ono svoje + doza agresivnosti
Dobro je ipak. Malo je falilo da zaboravim da se Đoković zapravo ne pita nikad ništa. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bice gutavo
Bilo bi zanimljivo finale Rafa vs Nole, Rafa dijeluje meni vrlo dobro, a Nole nije 100% tako da bi nestala ta ogromna prednost Nole na hardu u njihovem matchupu i pravo me zanima kako bi zavrsilo.
Nole je definitivno digao nivo, pojacao procente reterna u trecem setu, tako da sad dijeluje mnogo bolje.
Nole je definitivno digao nivo, pojacao procente reterna u trecem setu, tako da sad dijeluje mnogo bolje.
⚽FK Garaže⚽
- QUARTERBACK
- Kontakt:
da jede meso imo bi kuveta da zavrsava ove voleje na mrezi kad su loptice jake 

Da, bas je povecao procenat riterna

22% osvojenih poena na riternu na prvi Thiemov servis
14% na drugi servis
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Procenat vraceni servisa prvi set 60%,drugi 74%,a treci je bilo 88% kad je pokazalo statistiku. Koliko osvojeni nisam vidio.
⚽FK Garaže⚽
Sta kae, ne zivi se Novaku 

Bitan je procenat osvojenih poena, a ne procenat vracenih servisa, hvala lijepoFCB1986 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:51Procenat vraceni servisa prvi set 60%,drugi 74%,a treci je bilo 88% kad je pokazalo statistiku. Koliko osvojeni nisam vidio.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Volio bi da dobije Dominik, al čini mi se da ovo ide na drugu stranu
Isti qrac sa thiemom I drugim servisima, svaki drugi servis umjesto da ide unutra, on ide jos dalje pozadi
Jel neko moze da objasni sta ima dobro u tome iskreno
Jel neko moze da objasni sta ima dobro u tome iskreno
Dzaba prelos je bio Tim ovaj mec da bi ovo dobio pa i ovako nezainteresovanog Novaka.Svejedno mislim da je ovo idealna prilika za Rafu jer on sigurno nece chokirati kao Thiem.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav lik ovaj thiem 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nek i navijaci Nole vide kako je kad se chokira haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Izgubiti šest poena zaredom u TB

- LlullSergio
- Kontakt:
E konja jeboti mater, 4-0 imas i ovo uradis. Pu **** nebo glupo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.