HITNA SKUPŠTINA!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ima se i njemu progovoriti. Nije svetac ni bezgresanMerakk1921 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:25Nema se sta Amaru prigovarati, ekipa smo za 5-6 pozicije budite realni prema sebi.. Bekric nam najbolji igrac koji treba u penziju..![]()
![]()
Slažem se da je nekvalitet posebno u odbrani. Ali ako hocemo bolje defanzivce, eh to košta- a para nemadelinjo je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:43
Sve je to druze zapravo samo jedna rijec NEKVALITET,dzaba tebi se mozda cini da je to nesto psiha sto mi primamo tako golove ali i to je sve do kvaliteta,i ono 3 3 u Mostaru je nekvalitet igraca i trenera,kvalitetnoj ekipi i igracima se to moze jednom desiti ,jbg omakne se ali ne moze svaki put.
Ne, ne nisam ja rekao da on treba trenutno bilo sta da ponudi tj. ostavku. Samo treba biti posten i odgovornost njegovu priznati u ovim rezultatima bez trazenja alibija nekog za njega.delinjo je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:39Naprotiv obozavam Amara ali mislim da je moralni cin da ponudi ostavku ali ti nikad neces dovvesti boljeg trenera od njega,svi mi to znamo odlicno posebno ne u ovoj situaciji...Ali kod mene odgovornost ide po redu,znaci prvo uprava koja tankira koja nije namaknula nikakve uslove i zbog koje smo prinudjeni da igramo sa ekipom u rangu Vratnika.Poslije uprave odgovornost snosi trener i igraci,nemam ja sta zamjeriti Hajdaru i Mujezinu jer oni nisu kvalitet za Zelje,zapravo rijetko da mi imamo igraca koji bi u onom pravom ZELJI imao mjesta i na klupi.
Mi ne mozemo dovesti igraca olimpika,daj budite ozbiljni.Prosla su vremena kada smo mi mogli dovesti najbolje igrace lige.Jedina svjetla tacka je sto vecini istice ugovor na kraju sezone.
Ne moze doci na zimu do bas tako velikog zaokreta i restarta jer ti ne mozes sad pustiti 10 igraca onako bez marke da raskines ugovor sa njima. Nece oni sigurno sami od sebe reci "necemo mi nista".
Subasica mozes forsirati do sudnjeg dana nikad nista od njega.Vise Bekric u 36..grize od njegalet3 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 18:10Amaru zamjeram npr. što forsira Kosorića konstantno.
Pa daj malo šansu Vrhovcu, mlad momak 21 godina, pusti ga par utakmica da vidimo.
Hajrić isto, daj momku poluvrijeme ili bar 20 minuta da pokaže nešto, a ne zadnjih 5 minuta kad je ho-ruk igra. Lendriću se što prije zahvaliti. Gurati mlađe Juričića i Hajrića.
Povratak glupljeg Zecataj potez je potpuno nejasan svima
Taman ga se riješili, eto ti vampira nazad da nam siše krv i dalje. Zar nije bolje tamo forsirati mlade snage Gasala ili Subašića.